canım ben trabzonun bi ilçesindeyim şöyle uzungöle doğru....yerimseniben
gümüşhaneninde merkeze bağlı köyü bizim köyümüz yani bi ilçenin köyü deil..
adıda süngübayır bilmiyorum duydunmu?? haftasonu ordaydık sanki mübarek yerlere yaz gelmemiş iyi soğuk vardı ama herşeye rağmen memleketttt:teytey:
umarım görüşebilirz seninle madem trabzonda oturuyosun artık kısmet..
sevgiyle kalınnnn
"-Kız Öğretmen" diye eteğimi çekiştiren Esra'm büyüdü mü, üniversite okuyan oldu mu aralarında? Hiç gidemedim bir daha. Hamsiköy müydü sütlacıyla ünlü mola yeri Trabzon G.hane arasında? Ya Trabzon'da Çardak Pide duruyor mu hala?
Gümüşhane'de çalışmıştım yıllar önce.İlk görev yerimdi. Çok zordu. Gümüşhaneli ahbaplarımız çok kalın giyinin gidin demişlerdi.Kıştı. Her yeri uçurum yolardan köyüme gitmiştim minibüs kiralayıp. Çocuklar beni ilk kez görüyordu ama hakkımda her şeyi beni görmeden öğrenmişlerdi. En iyi dostluklarımı orda kurdum. Üç gün üç gece aralıksız nasıl kar yağarmış orda gördüm. Aşırı oksijenden orda çarpıldım. Öğretmen evinin daimi müşterisi olarak geçirdim günlerimi. Kaldığım her odasını detaylı hatırlarım. Mecburiyet caddesini -siz bu terim için kızmayın bana, tanımıyorduk oradan kimseyi gidecek yer olmayınca git gel aynı cadde, günde 3 defa kahvaltı ve yemek için-, hafta sonu haber almak için ailemden gittiğim PTT yi, pideciyi, minibüslerin kalktığı yerde bir toptan gıda satıcısı vardı Alim Abiyi, Milli Eğitim binasının karşısında...herşeyi hatırlarım. Bilmem köyümün kızları ne yaptılar, büyüdüler mi çocuklarım?
"-kız öğretmen" Diye Eteğimi çekiştiren Esra'm Büyüdü Mü, üniversite Okuyan Oldu Mu Aralarında? Hiç Gidemedim Bir Daha. Hamsiköy Müydü Sütlacıyla ünlü Mola Yeri Trabzon G.hane Arasında? Ya Trabzon'da çardak Pide Duruyor Mu Hala?
Canim öğretmenliğimi Orada Yaptin Sen
Evet Canim Ben Trabzondayim Duruyo Hala çardak Pideci
CANIM BEN TRABZON MERKEZDEYİM YOLUN DÜŞERSE UĞRARSIN BANADA
CANIM KÖYÜN ADINI HİÇ DUYMADIM BENDE MERKEZDENİM
BELKKİ ESKİ ADI VARDIR
EVET CANIM HERŞEYE RAĞMEN MEMLEKET ÇOKKK AYRII
ALLAHTAN YAKINIZ NEREDEYSE HER HAFTA SONU GİDİYORUM CANIM MEMLKETE
CANIM EŞİNİN İŞİ DOLAYISIYLAMI ORADA OTURUYOSUNUZa.s.:teytey:
oo arkadaşım senin adına sevindim. yanlız gümüşhane kışın çok soğuk olur bilmem duydunuzmu... ama yazın sıcak olur merkezi... güzel günler yaşarsınız inş. memleketimdea.s.
EVET YA BU İŞ GÜÇ ZATEN HİÇ BİTMİYO AKŞAMA KADAR TEMİZLİK YAP YİNEDE NAFİLE
OHH CANIM GİT ŞÖYLE Bİ GEZ TOZ TATİL YAP GERÇEKTEN İYİ GELİR
ŞİMDİ SEN DÜĞÜNLERDEDE DÖKTÜRÜRSÜN DEMİ
HADİ SANA İYİ TATİLLER CANIM KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZa.s.
ne hoş anılar ne kadar akıcı anlatmışsınız... her halde eğitimciliğin verdiği birşey yanlız affınıza sığınarak bir şey söyliyeyim eğitimci olupta zamana karşı hep direnen ve kendini daima eğiten eğitimcileri kastediyorum... kimbilir ne hoş anılarınız vardır... paylaşım için teşekkürler.... sizi daima burada görmek isterim...:1hug:
Eğitimci tanımlaman haklı arkadaşım, ne affı...
Burda da Gümüşhane'de de olasım geldi. Ben de buraya takılmak isterim kendimi Gümüşhane'de hissettim.
herzaman bekler ve hoş anılarınızı dinlemek isterim o kadar hoş ve akıcı bir anlatımınız varki sıkılmadan okuyorum.....sevgilerimi yollarken yeni sıcak anılar ve paylaşımlar bekliyorum ii geceler....:1hug:a.s.
Aa Ne Güzel Iki Memleketin Olmuş
Duydum Köyün Adini
Canim Bebişin Var Mi Allah Kismet Ederse Benimde Son 18 Günüm Bi Oğlum Olucak Sende Kendine çok Iyi Bakkk Ayy Bu Sicaklarda Insani Mahvediyo Dikkat Et Kendine
canım bu arada sizin köyün adı ne onu soramadım.. benim bebeğim yok tatlım olmadı ve bu gidişle de zor olucak galiba.... :sm_confused:kısmet deilmiş bitakım sorunlar var olmuyo bizde alıştık zaten bu duruma.. hakkımızda hayırlısı....... canım inş. hayırlısıyla doğumunu yaparsın ve kucağına alırsın bebeğini..... bizim burası ilçe olduğu için hem sıcak hem serin öyle ikisi bi arada... bunalmıyoruz çok şükür... aman sen dikkat et kendine ve bebişine..... allaha emanet ol canım