Gümüşhane///29

Günaydin Pirlanta Yutdişin Dasin Herhalde Gümüşhaneli Misin? Neresinden?

merhaba arkadaşlar bende gümüşhane şiran evren (söfker)liyim benide aranıza kabul edermisiniz acaba:asigim:

gümüş slm ikimizden başka kimse yok.
vallahi hiç sormayın... haftaya ankara yolcusuyuz hiç sevmiyorum hatta çok korkuyorum :bbo:ama çocukların yüzünden uçağa binmek zorundayım... bilet rezervasyonları valiz hazırlıkları derken birde çocuklar hiç vakit bulamıyorum.... ama arasıra maillerime bakınca kk dan gelen mesajları görünce bakmadan duramıyoruma.s.

Son düzenleme:

CANIM HAYIRDIR NİYE GİDİYOSUNUZ ANKARAYA.YOKSA TAŞINIYO MUSUNUZ?
CANIM BENDE BUGÜN HASTANEDEYDİM ŞEKER YÜKLEMEM VARDI.4 KEZ KOLUMDAN KAN ALINDI.MOSMOR OLDU KOLLARIM.ŞEKERİM YİNE BİRZA YÜKSEK ÇIKTI.AMA BAKALIM ARTIK HAYIRLISI SONRA YİNE ALDIRICAM OZAMAN DÜŞER ARTIKK

Selam Hemşolarimm Nasilsiniz Bakem.ufff Hep Ayni Muhabbet Tabi Yine Kendi Kendimee

Selam Hemşolarimm Nasilsiniz Bakem.ufff Hep Ayni Muhabbet Tabi Yine Kendi Kendimee
ah kuzu kıyamam sana yanlızmı kaldın..:teselli: yok kıss taşınmak felan yok allah korusun izmirimden başka bir yeri istemem ben... eltimin oğullarının sünneti var o yüzden mecburi bir ziyaret yani... 3 gece kalacağız sonraaaa..... bacımın yanına bursa ya geçeceğim.. bursada bir kız kardeşim var oda aşılamayla hamile kaldı şuan 3 aylık... 1 haftada onun yanında kalacağım.... yani senin anlayacağın geçen yaz evde kapalı kaldığım günlerin acısını bu yıl fena çıkaracağım:teytey: öpüyorum tatlıma.s. bu arada şekere çok dikkat tabi sen benden iyi bilirsin ama olsun ben yinede söyliyeyim... geçmiş olsun canım ... kendine iyi bak

Son düzenleme:

OOO CANIM NE GÜZEL YAA GEZ BAKALIM.BENDE HAFTASONU GHANEDEYDİM.DÜN GELDİM.1 HAFTADIRDA AMCAMIN KIZLARI ABLAMI ALDIM TEMİZLİK YAPTIRDIM.OHH Bİ RAHATLADIM Kİ SORMA TEMİZLİK BİTİNCE.HERHALDE Kİ SEN HALAA GEZİLERDESİN.HADİ İYİ GEZMALER KENDİNE VE BEBİŞLERE İYİ BAK ÖPÜYORUMMMŞeniz

Günaydin Hemşerilerim
Nasilsiniz
Nerelerdesiniz Yaa
Bu Sicaklar Sizleride Etkiledi Sanirsammm
çünkü Ben Berbatim Dişari çikamiyoruummmm

Ayy Site Yöneticileri Sonunda Beni Kovacak Burdan Her Girmemde Muhakkak Bişeyler Karaliyorum.ama Napayim Yoksa Canim Memleketimi Atiyolar 2. Sayfalara Sinir Oluyorum
Hoş Benden Başkada Yazan Yok Ama Neyse Arada Bi Uğruyosunuz
Ayyyyy Dayanamiyorum Ya öldünüz Mü Kaldiniz Mi Acil Cevappppp
Nerelerdesinizzz
Patliycam Sikintitannnn
Neyse Kimsecikler Yok Bende Uyuyayim Bariii
Hadi Iyi Geceler
Okumiycaksiniz Ama Neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…