Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende gümüşhane şiran evren (söfker)liyim benide aranıza kabul edermisiniz acaba:asigim:
merhaba arkadaşlar bende gümüşhane şiran evren (söfker)liyim benide aranıza kabul edermisiniz acaba:asigim:
Selammm Kizlar Nerelerdesiniz Nasilsiniz Hadiiii Bekliyorummm
vallahi hiç sormayın... haftaya ankara yolcusuyuz hiç sevmiyorum hatta çok korkuyorum :bbo:ama çocukların yüzünden uçağa binmek zorundayım... bilet rezervasyonları valiz hazırlıkları derken birde çocuklar hiç vakit bulamıyorum.... ama arasıra maillerime bakınca kk dan gelen mesajları görünce bakmadan duramıyoruma.s.gümüş slm ikimizden başka kimse yok.
vallahi hiç sormayın... haftaya ankara yolcusuyuz hiç sevmiyorum hatta çok korkuyorum :bbo:ama çocukların yüzünden uçağa binmek zorundayım... bilet rezervasyonları valiz hazırlıkları derken birde çocuklar hiç vakit bulamıyorum.... ama arasıra maillerime bakınca kk dan gelen mesajları görünce bakmadan duramıyoruma.s.
ah kuzu kıyamam sana yanlızmı kaldın..:teselli: yok kıss taşınmak felan yok allah korusun izmirimden başka bir yeri istemem ben... eltimin oğullarının sünneti var o yüzden mecburi bir ziyaret yani... 3 gece kalacağız sonraaaa..... bacımın yanına bursa ya geçeceğim.. bursada bir kız kardeşim var oda aşılamayla hamile kaldı şuan 3 aylık... 1 haftada onun yanında kalacağım.... yani senin anlayacağın geçen yaz evde kapalı kaldığım günlerin acısını bu yıl fena çıkaracağım:teytey: öpüyorum tatlıma.s. bu arada şekere çok dikkat tabi sen benden iyi bilirsin ama olsun ben yinede söyliyeyim... geçmiş olsun canım ... kendine iyi bakSelam Hemşolarimm Nasilsiniz Bakem.ufff Hep Ayni Muhabbet Tabi Yine Kendi Kendimee
ah kuzu kıyamam sana yanlızmı kaldın..:teselli: yok kıss taşınmak felan yok allah korusun izmirimden başka bir yeri istemem ben... eltimin oğullarının sünneti var o yüzden mecburi bir ziyaret yani... 3 gece kalacağız sonraaaa..... bacımın yanına bursa ya geçeceğim.. bursada bir kız kardeşim var oda aşılamayla hamile kaldı şuan 3 aylık... 1 haftada onun yanında kalacağım.... yani senin anlayacağın geçen yaz evde kapalı kaldığım günlerin acısını bu yıl fena çıkaracağım:teytey: öpüyorum tatlıma.s. bu arada şekere çok dikkat tabi sen benden iyi bilirsin ama olsun ben yinede söyliyeyim... geçmiş olsun canım ... kendine iyi bak