Gülüyorum halime (:

S u l i e t

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
157
116
31
İyi geceler a kk dostları iyisinizdir inşallah :) hoş iyiyseniz bile bdv’de dertlenmemek mümkün değil.
Yaşadığımız yer yüzünde toprak olacakken insanlar birbirlerinden ne isterler anlamış değilim. Hayır hayat zaten zor iyice zorlaştırıyorlar. Uçup gitti 5 koca yılım belkide eklenecek daha. Kaybettiklerimi,yaşadıklarımı bir kenara bırakıp kazandığım tecrübelerim, yediğim darbelerin çokluğuna güvenip çok şey kaybetmemiş sayıyorum kendimi. Belkide beni güçlendirecek şeyler yaşadıklarımdır. Oldum olası naif ama her fedakarlığı yapacak kadar cesaretli , her kötülüğü affedecek kadar yüce gönüllü oldum. Sonunda ne oldu ? Bütün hislerim gitti çok şükür utanma hissim hala duruyor :) herkesten utanıyorum resmen böyle biriyle evli kaldığım için. Herkesin uyarmasına rağmen sevginin peşinden koştum ( sürünmüşüm ) tabi. Eş herifi benden göz göre göre mal kaçırdı ( evet muhteşem evinizi kemireceğim ben çünkü aç gözlüyüm ) tövbe yarabbi. Oldum olası bir para mevzusudur döndü evliliğimde. Sürekli ailemden aldımm sürekli. Elimde kalan ne giden altın ve paralarım kalan ve kredi borcu sonuç ne gözümün önünde Emeğimle kazanılmış bir tapu. Yahu bir kağıt parçası ! Erkeksin sen insan hanımından malını esirgermi ki bunun için ciddi maddi açıdan kıstığım halde . Ağladım,üzüldüm diye şeytan oldum a dostlar aç gözlü oldum . Aklına gelmemişmiş geleceğimiz lafa bak.Birde Benim param seni ilgilendirmez diyor , üstüne istediğime veririm diyor eşeğim ya ben her yükü çkeyim. Evi kurtarayım ailemden para alayım diye ev senin senin senin diye zorla aldı güvenmiyorum dediğim halde. Ki çok sorumsuz çünkü.
Neyse aramış bana hiçbirşey olmamış gibi eşyaları toplayalım evimize geçecez diyor bu nasıl diretmedir! Gururuma nasıl yediririm ben bunu. Kredi annemin üstüne, nakit benden çıkma , cefasını çekme benden ama tapu kv üstüne (evin 3te 1 ini ben Ödemişm :) şaka gibi saçmalık. Üstelik hiçbir sözlerinde durmazlar. Hiçbirşey olamamış gibi gidelim eve diyor. Dİyorda diyor anlamıyor ciddiyetimi boşanma celbinde görecek anlaşılan. Eh benim akılsız kafam o kadar borçla ben şimdi naparım bilmiyorum. Deli gibi sevdiğim şahıs şimdi yalan oldu. Bazen hak vereyim diyorum ama olmuyor nerden bakarsam bakayım mal esirgedi resmen mantıklı birşeyi yok. Yahu ben muhtaç mıyım ? Tövbeler olsun. Neyse sizleri sıkmadan ki daha öncede konu açtım ama iç dök dök bitmiyor :) böyle durumlarda eş şahsiyeti ailesiyle nasıl konuşulur. İçimden iyi davranmak gelmiyor çok hakkıma girdiler çünkü. Onların yerine ben utanıyorum. Ama çirkefleşecekler atıp tutacaklar arkamdan ev vermedik diye boşandı diyecekler millete. Evet dışardan bakılınca öyle görünebilir ama yaşananları kimse bilmez edilen yeminleri çektiğim sıkıntıları boğazıma yapışmadıkları kaldı ailemle benim çocukların evi olsun diye diye hoş eşim burnumdan getirdi el bile kaldırdı! Nefret ettim dostlar. Toparlamam gereken hayatım var bana az biraz destek olun. Ne kadar kararlı olsamda içim kan ağlıyor kaybolan yıllarım için. Ailemden utanıyorum. Çevremden utanıyorum ama herkes bana hak veriyor artık evliliğimde 10 kilo verdim evi kurtarcsz diye çektiğim sıkıntıdan. Sağolun var olun şimdiden okuduğunuz için umarım hayat hep güzellikler sunar hepimize :)

Geçmiş olsun. Bunlar mahkemede ispatlanır. Derdi buysa burdan süründürün. Hak etmiş okuduğum kadarıyla.
İnşallah allahta razı gelmesin inşallah ben elimden geleni yapıcam.

Mahkeme de ispat edildlmesi için elinizden geleni yapın Allah yardımcınız olsun

Amin inşallah allah yardımcım olsunda aşayım şu günleri

Hiç üzülmeyin, ispatlanabilir. Düşeceğiniz durumları düşünüp kendinize daha fazla haksızlık etmeyin. Arsızlara laf yetiştirmeye kalkmayın, bunun için de çabalamayın. Çok geçmiş olsun

Niyeyse siz geri döneceksiniz gibi geliyor bana, burada ilk konu açtığınızda bir sürü mesajlar yazılmış size, eşinizi her türlü kötülüğüne,onca yaşattiğı şeye rağmen geri dönmüşsünüz bu tapu olayıda hoşgeldin sürprizi olmuş eşinizin.

O yüzden umarım aynı hatayı yapıp geri dönmez ve türlü türlü kötü olayla karşılaşmazsınız diyorum sadece .

Hiç üzülmeyin, ispatlanabilir. Düşeceğiniz durumları düşünüp kendinize daha fazla haksızlık etmeyin. Arsızlara laf yetiştirmeye kalkmayın, bunun için de çabalamayın. Çok geçmiş olsun

Susup kenardan kendimi kurtarmaya bakayım yani geriside Allah’a kalsın artık illaki adalet yerini bulur. Ben mutlu olayım artık üzülmekten sıkıldım

Susup kenardan kendimi kurtarmaya bakayım yani geriside Allah’a kalsın artık illaki adalet yerini bulur. Ben mutlu olayım artık üzülmekten sıkıldım
Susup kenarda oturmayın, muhattap olmanız gereken mercilerde ispatlayın kendinizi. Ama geri dönecekmişsiniz gibi hissettim bende

Niyeyse siz geri döneceksiniz gibi geliyor bana, burada ilk konu açtığınızda bir sürü mesajlar yazılmış size, eşinizi her türlü kötülüğüne,onca yaşattiğı şeye rağmen geri dönmüşsünüz bu tapu olayıda hoşgeldin sürprizi olmuş eşinizin.

O yüzden umarım aynı hatayı yapıp geri dönmez ve türlü türlü kötü olayla karşılaşmazsınız diyorum sadece .

Aman allah korusun. Cahilce davrandım çok tek sebebim ailem üzülmesin diyeydi. Ama baktım evliliğimde daha çok üzülüyorlar anne anlıyor ciğerini bilmez mi. Bir kere üzülürler geçer artık napayım içimde zerre birşey kalmadı

Aman allah korusun. Cahilce davrandım çok tek sebebim ailem üzülmesin diyeydi. Ama baktım evliliğimde daha çok üzülüyorlar anne anlıyor ciğerini bilmez mi. Bir kere üzülürler geçer artık napayım içimde zerre birşey kalmadı
Normal olan hiçbir anne baba, evladının bile bile mutsuz olduğu bir evliliği devam ettirmesini istemez, ailenizi düşünüyorsanız toparlanıp bir iş araştırın, annenizin maaşından kesilen krediyi ödemeye çalışın.
Allah yardımcınız olsun.

En önemli soru siz ne istiyorsunuz ?
Tamam,yeter !diyorsanız herşeyi avukatınız halleder siz muhatap olmazsınız alacak verecek konularında .Giden 5 yıl olsun vardır öğrettiği birşeyler ..

Benimkiler de çok yapmaya çalıştı bunları. Evı arabayı kendi üstlerine aldırmak için kendilerini parçaladılar. Eşim asla ailesinin sözünden çıkmazdı. Ona dedim ki eger malları onların uzerine yaparsan , yarın sana birsey olsa ne bana ne çocuklarına bir kuruş koklatmayacaklarını biliyorsun değil mi . Düşündü oda bana hak verdi çünkü ailesi gerçekten çok acımasızdır. Sonuç olarak benım dediğim oldu. Ama senın eşinin de ailesinden bir farkı yok canım. İnsan ilk önce kendi eşini kendi ailesini düşünmeli. Anne baba kardesler daha sonra düşünülmeli. Yaptıkları şeyın tek amacı boşanma durumunda senden mal kaçırmak yani hırsızlık yapmak zaten sen bunu biliyorsun. Allah yardımcın olsun doğru bir karar vermişsin.

Benimkiler de çok yapmaya çalıştı bunları. Evı arabayı kendi üstlerine aldırmak için kendilerini parçaladılar. Eşim asla ailesinin sözünden çıkmazdı. Ona dedim ki eger malları onların uzerine yaparsan , yarın sana birsey olsa ne bana ne çocuklarına bir kuruş koklatmayacaklarını biliyorsun değil mi . Düşündü oda bana hak verdi çünkü ailesi gerçekten çok acımasızdır. Sonuç olarak benım dediğim oldu. Ama senın eşinin de ailesinden bir farkı yok canım. İnsan ilk önce kendi eşini kendi ailesini düşünmeli. Anne baba kardesler daha sonra düşünülmeli. Yaptıkları şeyın tek amacı boşanma durumunda senden mal kaçırmak yani hırsızlık yapmak zaten sen bunu biliyorsun. Allah yardımcın olsun doğru bir karar vermişsin.

Bende konuşmaya çalıştım. Hem çalışmamı istemiyorsun yoluma taş koyuyorsun hemde sözlerinde durmuyorsun dedim. Allah korusun ya başına birşey gelse hayatın ne getireceği belli olmaz sen ben ama öldün diyelim hiç mi düşünmüyorsun ardındaki ben yapacak diye konuşmaya çalışırken aaaa hiç aklımın ucundan geçmedi tapu için bunu yapacağını şeutansın sen dedi :)))) bizim evimiz değil onların dedi kestim attım orda muhabbeti zaten. İyi ben gidiyorum deyip çıktım. Düşünmüyor yanı

Bende konuşmaya çalıştım. Hem çalışmamı istemiyorsun yoluma taş koyuyorsun hemde sözlerinde durmuyorsun dedim. Allah korusun ya başına birşey gelse hayatın ne getireceği belli olmaz sen ben ama öldün diyelim hiç mi düşünmüyorsun ardındaki ben yapacak diye konuşmaya çalışırken aaaa hiç aklımın ucundan geçmedi tapu için bunu yapacağını şeutansın sen dedi :)))) bizim evimiz değil onların dedi kestim attım orda muhabbeti zaten. İyi ben gidiyorum deyip çıktım. Düşünmüyor yanı
Çok vicdansız ve cok bencilmiş . Annenın çektiği krediden tut da kendi verdiğin maddi destege kadar herseyı ispatla ve hakkını söke söke al. Düğününde takılan takılara kadar. Böyleleri bunu hakediyor.

Çok vicdansız ve cok bencilmiş . Annenın çektiği krediden tut da kendi verdiğin maddi destege kadar herseyı ispatla ve hakkını söke söke al. Düğününde takılan takılara kadar. Böyleleri bunu hakediyor.

Evet sonuna kadar hak ediyor. Hemde sonuna kadar. Ben çok merhametli davrandım hep sustum diye kaybettim sindirmeye çalıştılar iyice sesim çıkmayacak sandı ama son raddeydi.Ama olsun gerçek yüzlerini gördüm.

Daha gençsin atlatırsın ilk boşsnan da sen değilsin allah var kimsenin yaptığını yanına koymaz ama konularını okudum hep bu dönemde bi terapist senin için çok faydalı olucak fazla sindirilmişsin bi ayıbın yokken utanmak niye sen değil onlar utanacak çık hakkını çatır çatır ara

Şuan idrakyollarının konusu çok masum geldi bana. :) kredi senin annenin üzerine ev paşa hazretlerinin annesi üzerine. Hiç bi bahane hiç bi sebep yok. Açık açık mal kaçırmış cingöz.

Hukuki sürecini bilmem ama umarım, inşallah hakkını fazlasıyla alırsın.

X