- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.941
Iyi sen nasılsın canımKızlar iyi akşamlar nasılsınııız
İyiyim bende kuzum nolsun koşuşturmaInsallahhh
Iyi sen nasılsın canım
Hoş geldin herkes yıkılmadım ayaktayım modda galiba canım :)Kızlar iyi akşamlar nasılsınııız
AY ever kuzum ya su sıra giremiyorum söz alışverişifalan beni stres bastıHoş geldin herkes yıkılmadım ayaktayım modda galiba canım :)
Evlenip ilişki yaşayıp bu stresten kurtulcaz sonra yeni stresler başlıcak ev gecindirme dersi vs hiiç bitmez anlıcağınNe zaman bitecek stresimiz ah kızlar ahhh
Her şey güzel olacak inşallah sabır ve dua artık hepimiz çok bunaldıkAY ever kuzum ya su sıra giremiyorum söz alışverişifalan beni stres bastı
Dert bitmiyor tabi de şu dertten kurtulmamız lazım artık kendi adıma gücüm kalmadı bu konudaEvlenip ilişki yaşayıp bu stresten kurtulcaz sonra yeni stresler başlıcak ev gecindirme dersi vs hiiç bitmez anlıcağın
Bir sey mi oldu cnmİnsanin hep ufakta olsa bi umudu olur ya kaninin son damlasina kadar cabalar bi umuttur der insan sunu farkettim nekadar bi tarafimi yirtarsam yirtiyim hepsi bos tutmus tutmamis kanamis kanamamis umrumda degil artik bittigim yerdeyim
Kuzum bırakma kendini..vazgeçtiğim yerde geliyor umut hayat bu bize de bunu layık gördüEvlenip ilişki yaşayıp bu stresten kurtulcaz sonra yeni stresler başlıcak ev gecindirme dersi vs hiiç bitmez anlıcağın
Dertler derya olmus bense bir sandal devrilip batmisim bogulmusum ben bu sarki bence benim icin yazilmisBir sey mi oldu cnm
Ne guzel sizin evleniceginiz belli hic olmazssa bundan bile mutlu olun kizlarKuzum bırakma kendini..vazgeçtiğim yerde geliyor umut hayat bu bize de bunu layık gördü
Bence bu daha kötüNe guzel sizin evleniceginiz belli hic olmazssa bundan bile mutlu olun kizlar
Neden canim ay bazisi istiyo bulamiyo bulan kotu diyoBence bu daha kötü