gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evet cnm aynen şimdi de bunu düşünmeye başladım zaten yaa bu nedenle kanama olmazsa ya diye
Telaş yok canım kızın birinin de bizim gibiymiş ama işlem oldu kanadı irfan beye yaptırmış doktor tuttu kalıcı demiş ama kızın isteğiyle üzerine geçici yapmıştı hangisinden kanama oldu o da ben de bilmiyorum tabi :)

Oooooo bizde artik az kaldi diyoduk bugun bakilacak o teze baskimiz buyuk
Ama tamam kızmayın bakcam bugün de misafirim gelcek aksama o gelene kadar bakcam söz.. siz napiyosunuz kiz bi giriyorum birsuru sey konusulmus artik beni sevmiomusunuz ben takip edemiyorum artik sizi

Kızlar merak etmeyin kan bence mutlaka gelir cunku tamam darlikla falan da alakali ama biraz da orasi tahris oluyo öyle de gelio biraz.. mesela 2 gun once ben yine parmaklarmla acmaya calistim ilki gibi cok gelmese de böyle leke seklinde gelmis camasirima bildigin kan yani.. bence gelir yani benimki bide tam acilmadigi halde geliosa sizden de gelir bence

Ama tamam kızmayın bakcam bugün de misafirim gelcek aksama o gelene kadar bakcam söz.. siz napiyosunuz kiz bi giriyorum birsuru sey konusulmus artik beni sevmiomusunuz ben takip edemiyorum artik sizi
Kiz tamam aglama kiyamayiz sana kurtul bi an once diye sey yapiyoruz seni cok seviyoruz ama sen gelmiyosun eskisi gibi

İnsallah canim gelir diye umud ediyoruz hepimiz C canommms la daha tuttup tutmadigini bile ogrenemedik kanin derdindeyiz

İnş yaaa ben yine bugünlerde kafayı yiyecek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…