- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.961
Anladim bu sebepten dolayi sanirim oda var tabi ama olsun sevgdiginiz insanla evleniceksiniz bunu dusunun mutlu olun geriside olcaktir insallahŞaka bi yana canım aşırı stresli oluyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim bu sebepten dolayi sanirim oda var tabi ama olsun sevgdiginiz insanla evleniceksiniz bunu dusunun mutlu olun geriside olcaktir insallahŞaka bi yana canım aşırı stresli oluyorsun
Kuzu evlilik nasip işi bu 1, ikincisi evlendik diyelim valla benim bi ton korkun var bu durum başıma bela olacak diye, üçüncüsü evlenmek değil sürdürebilmek mühim. Geç olsun güç olmasın merak etme hiç senin de olacakAnladim bu sebepten dolayi sanirim oda var tabi ama olsun sevgdiginiz insanla evleniceksiniz bunu dusunun mutlu olun geriside olcaktir insallah
Tabi bunlarda var canim evlendinmi sonuna kadar gidicek gec olsun guc olmasin dogru bilemedim karisik duygular icjndeyimKuzu evlilik nasip işi bu 1, ikincisi evlendik diyelim valla benim bi ton korkun var bu durum başıma bela olacak diye, üçüncüsü evlenmek değil sürdürebilmek mühim. Geç olsun güç olmasın merak etme hiç senin de olacak
Hayırlısı diye dua et kuzu en önemlisi oTabi bunlarda var canim evlendinmi sonuna kadar gidicek gec olsun guc olmasin dogru bilemedim karisik duygular icjndeyim
neliz siz hala barışmadınız mıİnsanin hep ufakta olsa bi umudu olur ya kaninin son damlasina kadar cabalar bi umuttur der insan sunu farkettim nekadar bi tarafimi yirtarsam yirtiyim hepsi bos tutmus tutmamis kanamis kanamamis umrumda degil artik bittigim yerdeyim
BAristik canimneliz siz hala barışmadınız mı
Haklisin canimHayırlısı diye dua et kuzu en önemlisi o
çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallahBAristik canim
Amin insallah canim allah bizi mutlu etsin artikçok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah
ne zaman geleceksiniz kızlar ben cumaya inşallah işlemi yaptıracağımAmin insallah canim allah bizi mutlu etsin artik
Bende şubat 7 gibi gözüküyorne zaman geleceksiniz kızlar ben cumaya inşallah işlemi yaptıracağım
Aldinmi ucak biletini canim ucak biletleri ucmus o yuzden alamiyoruz bilet istene zaman geleceksiniz kızlar ben cumaya inşallah işlemi yaptıracağım
Seninde az kalmis bi an once git yaptir kurtul canim sende insallah hayirlisiylaBende şubat 7 gibi gözüküyor
canım otobüsle gideceğim uçakla döneceğim inşallahAldinmi ucak biletini canim ucak biletleri ucmus o yuzden alamiyoruz bilet iste
Him anladim kuzum iyiymis ozaman kalicakmisin ordacanım otobüsle gideceğim uçakla döneceğim inşallah
Aaaa iyi bari canim biraz toparlanmis olursun daha iyibir hafta kalacağım canım inşallah
Yaptircaksin ya onun stresi korkusudur bosuna korkuyosun kuzum hic korkucak bisey yok bosuna tedirgin olma gayet rahat gecicek caniminşallah canım içimde bir korku bir tedirginlik var ama çözemedim gitti