- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.921
Evet cnm aynen şimdi de bunu düşünmeye başladım zaten yaa bu nedenle kanama olmazsa ya diyeBu çok kötü bozulma olmamış gibi falanız ama olmuş gibi di mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm aynen şimdi de bunu düşünmeye başladım zaten yaa bu nedenle kanama olmazsa ya diyeBu çok kötü bozulma olmamış gibi falanız ama olmuş gibi di mi
Eger 60 sayfa yapmadıysa ona 2 gün çikolata ve kahve yok
Kizlar ne kadar cok konusmussunuz aboo okuyamadim malesef bugün de bakamadim tezime.. ama bakcam yarın söz..hergün azar azar baksam bitcek aslinda ya.Evet yasak hepsi yasK ona
ne oldu kiKizlar nerdesiniz tutmadimi acaba kucuk aslinda ama bilemiyorum
makinanın adını öğreneyim size yazarımGittiğin yerin adı nedir canm yazabilir misin bana kullandıkları makinayı bir arastiralim
ne zaman gideceksin doktora sor bi bakalım:):) hey allahim kanama ne zor şeymiş :):)
Suanda guluyorum gercekten allahim sen guzel sonuclandir nolursun ya
Allah iyiliğini versin diyorum sen mesajı aldın ben burda fıtık oldumKızlaar kızlarr cahilligimin gozü kör olsum ulan kahlaha atoyorum bi yandan aglıyorum
Turgay hoca ustteki delik idrar deligi alttaki delik regl yeri deddii ben sok
Telaş yok canım kızın birinin de bizim gibiymiş ama işlem oldu kanadı irfan beye yaptırmış doktor tuttu kalıcı demiş ama kızın isteğiyle üzerine geçici yapmıştı hangisinden kanama oldu o da ben de bilmiyorum tabi :)Evet cnm aynen şimdi de bunu düşünmeye başladım zaten yaa bu nedenle kanama olmazsa ya diye
Sakarya’nın da bizim gibiydi ilkinde kanaması olmamış tıTelaş yok canım kızın birinin de bizim gibiymiş ama işlem oldu kanadı irfan beye yaptırmış doktor tuttu kalıcı demiş ama kızın isteğiyle üzerine geçici yapmıştı hangisinden kanama oldu o da ben de bilmiyorum tabi :)
Aynen hatırladım onu da canım. Esnek mi demişti doktor sana yoksa damarsız yerden mi yırtılmış dedi canımSakarya’nın da bizim gibiydi ilkinde kanaması olmamış tı
Esnek demişti malesefAynen hatırladım onu da canım. Esnek mi demişti doktor sana yoksa damarsız yerden mi yırtılmış dedi canım
Esnekte ilişki sonrası anlaşılıyor muydu ki canım? Benim olay yeniyken gittiğim doktor esnek doğal çentikli dedi sonraki o çentik değil yırtık dedi sinir bozucu olmuştu benim içinEsnek demişti malesef
Esnek ve saat 9 yönünde hafif zedelenme var demişti cnmEsnekte ilişki sonrası anlaşılıyor muydu ki canım? Benim olay yeniyken gittiğim doktor esnek doğal çentikli dedi sonraki o çentik değil yırtık dedi sinir bozucu olmuştu benim için
Oooooo bizde artik az kaldi diyoduk bugun bakilacak o teze baskimiz buyukKizlar ne kadar cok konusmussunuz aboo okuyamadim malesef bugün de bakamadim tezime.. ama bakcam yarın söz..hergün azar azar baksam bitcek aslinda ya.
Ama tamam kızmayın bakcam bugün de misafirim gelcek aksama o gelene kadar bakcam söz.. siz napiyosunuz kiz bi giriyorum birsuru sey konusulmus artik beni sevmiomusunuz ben takip edemiyorum artik siziOooooo bizde artik az kaldi diyoduk bugun bakilacak o teze baskimiz buyuk
Kiz tamam aglama kiyamayiz sana kurtul bi an once diye sey yapiyoruz seni cok seviyoruz ama sen gelmiyosun eskisi gibiAma tamam kızmayın bakcam bugün de misafirim gelcek aksama o gelene kadar bakcam söz.. siz napiyosunuz kiz bi giriyorum birsuru sey konusulmus artik beni sevmiomusunuz ben takip edemiyorum artik sizi
İnsallah canim gelir diye umud ediyoruz hepimiz C canommms la daha tuttup tutmadigini bile ogrenemedik kanin derdindeyizKızlar merak etmeyin kan bence mutlaka gelir cunku tamam darlikla falan da alakali ama biraz da orasi tahris oluyo öyle de gelio biraz.. mesela 2 gun once ben yine parmaklarmla acmaya calistim ilki gibi cok gelmese de böyle leke seklinde gelmis camasirima bildigin kan yani.. bence gelir yani benimki bide tam acilmadigi halde geliosa sizden de gelir bence
Arasa sana gönderme yaptık ama gelmedin duymadın biziAma tamam kızmayın bakcam bugün de misafirim gelcek aksama o gelene kadar bakcam söz.. siz napiyosunuz kiz bi giriyorum birsuru sey konusulmus artik beni sevmiomusunuz ben takip edemiyorum artik sizi
İnş yaaa ben yine bugünlerde kafayı yiyecek gibiyimKızlar merak etmeyin kan bence mutlaka gelir cunku tamam darlikla falan da alakali ama biraz da orasi tahris oluyo öyle de gelio biraz.. mesela 2 gun once ben yine parmaklarmla acmaya calistim ilki gibi cok gelmese de böyle leke seklinde gelmis camasirima bildigin kan yani.. bence gelir yani benimki bide tam acilmadigi halde geliosa sizden de gelir bence
Kiz tamam aglama kiyamayiz sana kurtul bi an once diye sey yapiyoruz seni cok seviyoruz ama sen gelmiyosun eskisi gibi
Şey pub g oynuyodum da ondan giremedim yerim sizi üzülmeyin kizlar dua edin bol bol Allahn izniyle olcak üzülmeyin..Arasa sana gönderme yaptık ama gelmedin duymadın bizi