- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 28
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.881
Kuzum peki al taraf niye oyle aralik gibi duruyo senin ayin doldumu
Doldu ayım dikislerim dustumu eridimi hic bi fikrim yok ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum peki al taraf niye oyle aralik gibi duruyo senin ayin doldumu
İnş cnm ya inş hepimizin olurBenden cok kan gelmisti insallah yine okadar gelir
Sizin ilk sefer olmadiysa bile simdi oluk oluk gelsin insallahİnş cnm ya inş hepimizin olur
Allah’ım inş duy sesimiziSizin ilk sefer olmadiysa bile simdi oluk oluk gelsin insallah
Anladim canim bende 6. Haftami gecince baktim halaa duruyo ipYa ben bikere bakim dedim Bogazmanzarasi saolsun uyardi beni daha erken diye bakmadim o yuzden hic tanik olmadim
Duycak duycak hepimizin sesini duycak yuzumuz guldurcek insallahAllah’ım inş duy sesimizi
Kiz idrar deligini gorursun yukarda anlarsinkiKizlar turgay hoca bana idrar deligi dedi ama ya ben gercekten vucudumu tanimiyorum yada kuruntu yapiyorum bilemiyorum yaa..
Duycak duycak hepimizin sesini duycak yuzumuz guldurcek insallah
Kızlaar kızlarr cahilligimin gozü kör olsum ulan kahlaha atoyorum bi yandan aglıyorum
Turgay hoca ustteki delik idrar deligi alttaki delik regl yeri deddii ben sok
cnm bak diyorsun ki hoca üstteki delik idrar alttaki delik regl dedi diyorsun sonrakinde idrar deliği ortada mı oluyormuş diyorsun aklın karıştı sanırımYa idrar deligi ortadami oluyormus hala icimde suphe var ama hadi neysee hey allahim
Hani her gün soruyorduk unuttuk bak günde 30 sayfa fln yaparım demiştiBizimki kac sayfa yazdi acaba Bogazmanzarasi
Allah iyiligini kiz etmiyomuydun oncedenIns ins bu konu vesilesiyle dua etmeyede alistik
cnm bak diyorsun ki hoca üstteki delik idrar alttaki delik regl dedi diyorsun sonrakinde idrar deliği ortada mı oluyormuş diyorsun aklın karıştı sanırım
Allah iyiligini kiz etmiyomuydun onceden
Ya kizlar zaten ustte bi delik birakmiyoMu adet kani gelsin diye idrar deligi zaten en ustte olur kucuk bi et var oranin ucu nokta gibidir ordan idrar geliyocnm bak diyorsun ki hoca üstteki delik idrar alttaki delik regl dedi diyorsun sonrakinde idrar deliği ortada mı oluyormuş diyorsun aklın karıştı sanırım
Dun sordum hic cevap vermedi yazmadimi acaba hazirla sopalari 60 sayfa yapmis olmasi lazimHani her gün soruyorduk unuttuk bak günde 30 sayfa fln yaparım demişti
Evet aynenYa kizlar zaten ustte bi delik birakmiyoMu adet kani gelsin diye idrar deligi zaten en ustte olur kucuk bi et var oranin ucu nokta gibidir ordan idrar geliyo