- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.901
Eger 60 sayfa yapmadıysa ona 2 gün çikolata ve kahve yokDun sordum hic cevap vermedi yazmadimi acaba hazirla sopalari 60 sayfa yapmis olmasi lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger 60 sayfa yapmadıysa ona 2 gün çikolata ve kahve yokDun sordum hic cevap vermedi yazmadimi acaba hazirla sopalari 60 sayfa yapmis olmasi lazim
Ya kizlar zaten ustte bi delik birakmiyoMu adet kani gelsin diye idrar deligi zaten en ustte olur kucuk bi et var oranin ucu nokta gibidir ordan idrar geliyo
Allah kabul etsin duAlarini canimValla bukadar etmiyordum:):) suan her an her saniye aklima geldikce sirf forumda kackere ediyoruz :)
Evet yasak hepsi yasK onaEger 60 sayfa yapmadıysa ona 2 gün çikolata ve kahve yok
Uretra olan yer idrarin geldigi yer canim
Ya boğazmanzarisinin tezleri bitmekismiydi... gecenlerde basaeili olmustu felanEvet yasak hepsi yasK ona
Ay çok güldüm bu yazdığına gerçi bende idrar deliğini ogreneli çok olmalı yani:)Benim cis sandigim yer klitoris diye biseymis
Bugune kadar ordan cis geliyor saniyordum ben
Kilitori kucuk dudaklarin icindeki tam orta nokta oluyo canimBenim cis sandigim yer klitoris diye biseymis
Bugune kadar ordan cis geliyor saniyordum ben
Uretra olan yer idrarin geldigi yer canim
Ay çok güldüm bu yazdığına gerçi bende idrar deliğini ogreneli çok olmalı yani:)
Yok canim niye dalga gecelim olabilir bilmeyebilirsin insan merak edip arastirmamis olabilirEveet benimle falga gecebilirsiniz:):) bide ogretmenim ben haa:):) allahim ne kadar rezil oldum suanda ama guluyorum valla
Bencede hic icerde fln degilmis direk giriste agizda yaniKızlar yalnız hep derler ya kızlık zarı 3 cm içerde falan diye hiçte oyle değilmiş gibi dimi vajina girişinde yani
Yok canim niye dalga gecelim olabilir bilmeyebilirsin insan merak edip arastirmamis olabilir
Kızlar yalnız hep derler ya kızlık zarı 3 cm içerde falan diye hiçte oyle değilmiş gibi dimi vajina girişinde yani
Ben sessizligimi koruyorum arkadasim maglum yorumum pek dogru cikmiyor
Sasirmis olbilir evetNkizlar turgay hoca mesajimi gorunce demsitir
Allahim sirasiylami veriyosun kiz idrar deligini bilmiyor daha telasla bana sordugu soruya bak demistir:):) adam bi sasirmistir yaa
Bu çok kötü bozulma olmamış gibi falanız ama olmuş gibi di miBenim de olmamıştı