- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.661
Senin hediyeler çok güzel aslında canım bana bile alınsa orjinal forma falan mutlu olurum ama o öyle değilHmm o zaman şeyler oluo bak saat cakmak tespih takimlari onlr da cok sık ve hos dusunebilirsin
Himmm alakasi yokmu futbolla ne degisik erkekSorun şu benimki fanatik değil
Allah Allah eniste elit takilio bak senSenin hediyeler çok güzel aslında canım bana bile alınsa orjinal forma falan mutlu olurum ama o öyle değil
Ayyy bende aliyim ya uyusun onla sarildikca beni hatirlar bende bi atki orecem halaa orecem insallahKesinlikle al canim sen o zaman al sana iki tane hediye ben hele nevresim takimini gorunce kocaman kutunun icinde bide orijinalya parlio resmen gozleri cok hosuna gider asik olur vallabide atki örmüstüm taa ilk sevgili oldugimiz zamanlar.
Aynen benimki kahvaltida ben hadi bana romantizm yap diyorum mac izliyorum bi dk dioHimmm alakasi yokmu futbolla ne degisik erkek
Ay cok hos tesbihler oluyo taslari gordukce benimde kullanasim geliyoHmm o zaman şeyler oluo bak saat cakmak tespih takimlari onlr da cok sık ve hos dusunebilirsin
Yine birgün nelizle zevklerimiz uyuşuyorduAy cok hos tesbihler oluyo taslari gordukce benimde kullanasim geliyo
Biri intşkam mı dedi kokuyu aldım hemen geldim Olur olur bana hepsi uyar bu dediklerinizinKizlar biz bu beddualarla onlarin sonunu getircez insallah inaniyorum benBogazmanzarasi Daisyyg X xxoxxoxx
Ay bi erkek buna bile dur diyosa tamam o asiri fanatiktirAynen benimki kahvaltida ben hadi bana romantizm yap diyorum mac izliyorum bi dk dio
Senle ben taslara fln cok merakliyiz bu kesin biseyYine birgün nelizle zevklerimiz uyuşuyordu
kiz keske birsuru pirlantamiz olsa taksak takistirsakYine birgün nelizle zevklerimiz uyuşuyordu
İntikama hemen nasil geldi bak hic birimiz duyarsiz kalamiyoruz bu konuya cok hain planlar kuruyoruz koklerini kurutucazBiri intşkam mı dedi kokuyu aldım hemen geldim Olur olur bana hepsi uyar bu dediklerinizin
Cok hizli degisiyo ruh hallerimiz bizimYani pes 5 dk bile geçmemiş konu intikamdan hediyelere ani bir geçiş yapmış :)
Kurusun kurusun daha beter olsunİntikama hemen nasil geldi bak hic birimiz duyarsiz kalamiyoruz bu konuya cok hain planlar kuruyoruz koklerini kurutucaz
haha evet biz kokonayız seninleSenle ben taslara fln cok merakliyiz bu kesin bisey
sesli güldüm hakkaten öyleYani pes 5 dk bile geçmemiş konu intikamdan hediyelere ani bir geçiş yapmış :)
Bencede kokonayizhaha evet biz kokonayız seninle
sesli güldüm hakkaten öyle
Angara bebesiyiz diyo yaAy cok hos tesbihler oluyo taslari gordukce benimde kullanasim geliyo
Hahah harika herkes beynimizden geçenler gerçek dualarımız kabul olsa takla atıcamBiri intşkam mı dedi kokuyu aldım hemen geldim Olur olur bana hepsi uyar bu dediklerinizin