-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.541
İste bak ne guzel yetistirilimissiniz siz kizlar annecikleriniz oyle yetistirmis siziHerkes kendimiz gibi degil işte cnm bizde de bazıları öyledir İnsan nasıl sinir oluyo yeri geliyo benden küçüklere ben hizmet ediyorum
Kim resim atıyo ay ben orayı kacırmışum oZmn ben dr isterim :)
Bende hızli okudum insallah yanlis okumamisimdirKim resim atıyo ay ben orayı kacırmışum oZmn ben dr isterim :)
Tamam canim
Bi taraflarini kaldirmayi hic akil etmezlerAynen misafir knusuna katiliyorum hele o kucukler hizmet beklemiomu sinir oluo insan
Aynen canim aamaaann cesit cesit insan var iste..Bi taraflarini kaldirmayi hic akil etmezler
Biz de kendimizi paralıyoruz bir yere gidince işte canım karakter meselesiHerkes kendimiz gibi degil işte cnm bizde de bazıları öyledir İnsan nasıl sinir oluyo yeri geliyo benden küçüklere ben hizmet ediyorum
Canim mesela tezimi duzenlemem lazim ama az sayfada degil o kdar gözümde büyüyoki anlatamamDemek ki acil şeyler degil oyle yaptıkça da birikir ama sonra daha zor olurBogazmanzarasi
Çözüm bulursan bana da haber verKizlar ben bu erteleme huyumdan nasil kurtulurum ya herseyi erteliyorum sürekli
Valla cok kotu bi huy bu ya. Resmen sorumluluklarimdan kaciyorum hunharca :))Çözüm bulursan bana da haber ver
Başlamak bitirmenin yarısıdır bak başla sen devamı gelecek boyle hiç azalmıyor düşünsene belki şimdiye kaç sayfa yapmıştın bileCanim mesela tezimi duzenlemem lazim ama az sayfada degil o kdar gözümde büyüyoki anlatamambirinin böyle gelip destek olmasina ihtiyacim var ne bielyim zor ya zor bitmio anamdan emdigim süt burnumdan geldi
Sen yaparsın çoğu gitti azı kaldı yap kurtul nasıl olsa yapacaksınCanim mesela tezimi duzenlemem lazim ama az sayfada degil o kdar gözümde büyüyoki anlatamambirinin böyle gelip destek olmasina ihtiyacim var ne bielyim zor ya zor bitmio anamdan emdigim süt burnumdan geldi
İplerimiz bizi terk etmiyorBende hızli okudum insallah yanlis okumamisimdirneliz ipler duruo demis galiba onun resmini atcak
Neyi erteledin bakiimKizlar ben bu erteleme huyumdan nasil kurtulurum ya herseyi erteliyorum sürekli
Ayyy ihtiyacim olan cümleyi kurdun resmen gercekten yarin yapcam az da olsa azar azar bitcek insallah..Başlamak bitirmenin yarısıdır bak başla sen devamı gelecek boyle hiç azalmıyor düşünsene belki şimdiye kaç sayfa yapmıştın bile
Ayy sagol vanim benimm insallah senin kpss calismalari nasil gidiyoSen yaparsın çoğu gitti azı kaldı yap kurtul nasıl olsa yapacaksın
Uzun zamandir ugrasiyosun ya biktin sanirim ondan ama az kaldi az daha disini sk canim bitti biticekCanim mesela tezimi duzenlemem lazim ama az sayfada degil o kdar gözümde büyüyoki anlatamambirinin böyle gelip destek olmasina ihtiyacim var ne bielyim zor ya zor bitmio anamdan emdigim süt burnumdan geldi