gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi N Nelizz
Kızlar sizi hic gormedim ama ruyamda sizi gordum:):) yani ruyadaki kızlar sizdiniz güya :):)
Istanbula gelmissinuz aksam saatleri sizi biyere goturuyorum biseyler iciyoruz sohbet felan
Bu arada ruyamda boğazmanzarası ve nelizsiniz hala:halay:
Bogazmanzarasinin yaninda kardesi var güya:):) bi anda hepimiz gecmisi konusmaya başlıyoruz duyhusal bi an yasiyoruz
Sonra ben etrafa bakiyorum erkekler bize bakiyor kizlar cabuk kalkiyoruz burdan diyorum ordan uzaklastiriyorum sizi:):) çok misafir perver bir davranisla koruyorum sizi:KK71::KK71:
Böyle bir ruyaydı iste:):)

Ben sizinle iletisimimi hic koparmak istemiyorum ya diyelimki koptu ben hep dusunurumki acaba napti su evlendimi bu ise girdimi die ciddi merak ederim nerden aklima geldiyse bugün onu dusndum
Bu benim de sık sık aklıma geliyo keşke burası dışında da hep haberleşebilsek ola ki bir gün koptu fln inş oyle olmaz her sey yolunda gider ve biz hep diğer dertlerimizde de birarada oluruz

Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi N Nelizz
Kızlar sizi hic gormedim ama ruyamda sizi gordum:):) yani ruyadaki kızlar sizdiniz güya :):)
Istanbula gelmissinuz aksam saatleri sizi biyere goturuyorum biseyler iciyoruz sohbet felan
Bu arada ruyamda boğazmanzarası ve nelizsiniz hala:halay:
Bogazmanzarasinin yaninda kardesi var güya:):) bi anda hepimiz gecmisi konusmaya başlıyoruz duyhusal bi an yasiyoruz
Sonra ben etrafa bakiyorum erkekler bize bakiyor kizlar cabuk kalkiyoruz burdan diyorum ordan uzaklastiriyorum sizi:):) çok misafir perver bir davranisla koruyorum sizi:KK71::KK71:
Böyle bir ruyaydı iste:):)
Hayirdir insallah hayrolsun canim :KK48:

X