- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 28
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.121
Kızlar bisey sorcam ya bi fikriniz varmi?
Simdi benim o bolgem tam acilmadi bi kismi dikisli yani darya. E ben normal dogum yapsam mesela 10 cm fln acilma olmasi lazim ama benim o bolgemde dikis var o zaman benim o dikisler mi 10 cm acilcak esnicek anlamadim.. aslinda olabilitesi olab bisey cunku sonucta o dikim de o bolgedeki dokuyla yapildi o bolgede esnek sonucta.. ayy bilemedim. Dogumdan once gidip bi doktora sormak lazim galiba
Kurma kuzum bi sknti olmaz bosuna kendini strese sokma canim bu hani dun bacagimin arasinda bisey hissettim dedim ya turgay bey eliylemi muayene eder ultrasonlami bakar acaba herkese sordum millet bizde yok diyo ya varda hissetmiyolarmi acaba
Hayir canim atmadim sormadim hic tam yerini sorcak anltmayla anlamayabilir yerini cunku vajinanin orda degil gidince gostericemDoktoruna msj attinmi bu durumu?
Canim bence eliyle kontrol eder eger önemli oldugunu dusunurse ultrasonla da bakar. Ama yani bence önemsiz bisey gercekten sen sıkma caniniKurma kuzum bi sknti olmaz bosuna kendini strese sokma canim bu hani dun bacagimin arasinda bisey hissettim dedim ya turgay bey eliylemi muayene eder ultrasonlami bakar acaba herkese sordum millet bizde yok diyo ya varda hissetmiyolarmi acaba
İnsallah onemsiz biseydir canim basima bisey cikmasin insallah korkularim bosa ciksin insallahCanim bence eliyle kontrol eder eger önemli oldugunu dusunurse ultrasonla da bakar. Ama yani bence önemsiz bisey gercekten sen sıkma canini
Muhtemelen icten sivilce gibi biseydir yoksa coktan anlardin kotu bisey olsaydi..İnsallah onemsiz biseydir canim basima bisey cikmasin insallah korkularim bosa ciksin insallah
Bence de cnm sıkma canını ben de oyle düşünüyorumCanim bence eliyle kontrol eder eger önemli oldugunu dusunurse ultrasonla da bakar. Ama yani bence önemsiz bisey gercekten sen sıkma canini
Kızlar bisey sorcam ya bi fikriniz varmi?
Simdi benim o bolgem tam acilmadi bi kismi dikisli yani darya. E ben normal dogum yapsam mesela 10 cm fln acilma olmasi lazim ama benim o bolgemde dikis var o zaman benim o dikisler mi 10 cm acilcak esnicek anlamadim.. aslinda olabilitesi olab bisey cunku sonucta o dikim de o bolgedeki dokuyla yapildi o bolgede esnek sonucta.. ayy bilemedim. Dogumdan once gidip bi doktora sormak lazim galiba
Canım normal olan vajinada da açılma olmayabiliyor kesi atılıyor ya sorun teşkil etmez esnek zarlarda zarlı Doğum yapıyor sonuçta Doğumda yırtılıyorKızlar bisey sorcam ya bi fikriniz varmi?
Nasıl bir şey ki o canım:/Hayir canim atmadim sormadim hic tam yerini sorcak anltmayla anlamayabilir yerini cunku vajinanin orda degil gidince gostericem
Gelen giden yatılı misafir bitmedi ki canım ben ondan giremiyorum çok fazlakızlarrr nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz?
Daha olsa farkederdim ben yeni farkettim zaten haklisin kotu bisey olsa allah korusun anlardim sanirimMuhtemelen icten sivilce gibi biseydir yoksa coktan anlardin kotu bisey olsaydi..
Bi bakar zaten doktor baksin bakalim
Allah kolaylık versin üGelen giden yatılı misafir bitmedi ki canım ben ondan giremiyorum çok fazlasiz neler yapıyorsunuz
Canim benim merak ettigim hani dogum oncesi 10 cm mi ne acilmasini bekliyolarya.. benim vajina girisimde o dikilmis yer var nerden anlicaklar die sordum da o dikilmis zar iliskiye girdikce acilir insallahcanım normal doğum gerçekleştirirsen zaten sen istemesende vajinayı kesiyorlar ve normal doğum sonrası tekrar dikiş atılıyor bütün kadınlarda bu böyle. Sezeryan olursa zaten çocuğu ameliyatla alıyorlar
Evet dogru ama esnek zarda vajina oldugundan daha genis oluo benimki tam tersi onunde zar var dar yani.. ama dusununce senin dedigin de mantikli geldi esnekler nasil normal doguruo sonucta onlarda da zar duruo.. iste bakalim artik hamile kalinca bi onden giderim doktora..Canım normal olan vajinada da açılma olmayabiliyor kesi atılıyor ya sorun teşkil etmez esnek zarlarda zarlı Doğum yapıyor sonuçta Doğumda yırtılıyor
Yazdim canim ozeldenNasıl bir şey ki o canım:/
İyi olmaya calisiyoruz sen napysn canimAllah kolaylık versin ü
Gitsinler artik ben bile uyuz oldum burdanGelen giden yatılı misafir bitmedi ki canım ben ondan giremiyorum çok fazlasiz neler yapıyorsunuz
Hi evet nekadar acilma olmus diye bakiyolar sanirim acildikca bebek iyce asagi inmis oluyo ama kuzum seninki o zamana kadar iyce acilmis olcakkiCanim benim merak ettigim hani dogum oncesi 10 cm mi ne acilmasini bekliyolarya.. benim vajina girisimde o dikilmis yer var nerden anlicaklar die sordum da o dikilmis zar iliskiye girdikce acilir insallah