gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bebegim bak uzme kendini konusmayin zaten ya daha hayirli biri hayatina gircekken nie o engellesinki belki cok mutlu olcaksin bundan sonra baskasyla..
Yazma ihtimali tabi her zaman var ama. Ulasmak isteyen ulasir hatta engelli olmasi daha cok kamcilar onu erkekler malum kosmayi sever gerizekalilara fedakrlik fln yaramaz seven degil söven yaranir kacabildigin kadar kac o bi sekilde bulur seni merak etme

hepsi yapıyor senin yaşadığını ben de yaşadım içlerinde Allah korkusu yok ben söylediğimde sanki sende çok var demişti
Evet bide benimki önce kendi itiraf etti aldattgni ben yakalmadim.. sonra da bakti dönmüyorum ben aldatmadim die bi sene birakmadi pesimi disarda fln takip ederdi gece diaari cikinca fln korkardim kabus gibi gunlerdi.. pislikler hem suclu hem guclu.
Allah hepsinin belasini versin gercekten hepsinde bu potansiyel var. Insalah adatan karaktersizler prostat olur amiiinleyin kız cemaat

Amiiin valla ben de hiç birine güvenemiyorum

Erkek milleti guven olmuyo canim valla parasi olanda parayi sonradan bulmasada cok sevilince sapitiyo ya ben anlamadim hic birini

Kiz senin allah iyligini versin emi aminnnnn bacim amin insallah olsunlar

Katiliyorum bunlra soven yaraniyo bunlar iyilikten fln anlmazlar bunlar kopek gibi kosturcaksin bunlar bundan anlar pis mahluklar

Kuzum bu iş para ona buna da bakmıyo yapacak olan her an her şeyi yapabilir zaten tamamen güvenmemek lazım bir programda Mehmet Aslantuğ şey demişti bir programda biliyorsunuzdur kadın bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına yanılgılarına bırakmamalı" oyuzden her an her şey mümkün

Cnm ne kendini üz ne de başka bir sey yap fedakarlık yapmaya gelmez bunalr yorma da kendini daha fazla

Kızlar bisey sorcam ya bi fikriniz varmi?
Simdi benim o bolgem tam acilmadi bi kismi dikisli yani darya. E ben normal dogum yapsam mesela 10 cm fln acilma olmasi lazim ama benim o bolgemde dikis var o zaman benim o dikisler mi 10 cm acilcak esnicek anlamadim.. aslinda olabilitesi olab bisey cunku sonucta o dikim de o bolgedeki dokuyla yapildi o bolgede esnek sonucta.. ayy bilemedim. Dogumdan once gidip bi doktora sormak lazim galiba

Dogru soyluyosun canim evet o en sevdigim en mantikli buldugum sözdür..

şimdi canım anladığım kadarıyla zamanla dikişler eriycek değil mi ve normal halini alacak yani ekleme yapmıyorlar ki sonuçta senin kendi parçan değil mi zamanla açılırki zaten

şimdi canım anladığım kadarıyla zamanla dikişler eriycek değil mi ve normal halini alacak yani ekleme yapmıyorlar ki sonuçta senin kendi parçan değil mi zamanla açılırki zaten
Canim dikis yok su an coktan eridi aynen zamanla acilcak yoksa doktora ısrarla sordum dogumda sorun olmazmi die olmaz hicbi etkisi yok doguma dedi

Evet bu soz cok guzel dogru bi soz bencede yapan insan parasi olsada yapiyo olmasada yapiyo

Kuzum sonucta o kendi dokun kendi parcan onceki nasil kendi dokundu yirtildi onceden zarimizin orda doku vardi simdi yeni doku yapildi oda yirtilcak tabi acilcak yani onceki gibi

Insallah canim durup durup kuruo insan işte kendi kendine :)
Kurma kuzum bi sknti olmaz bosuna kendini strese sokma canim bu hani dun bacagimin arasinda bisey hissettim dedim ya turgay bey eliylemi muayene eder ultrasonlami bakar acaba herkese sordum millet bizde yok diyo ya varda hissetmiyolarmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…