- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 28
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.081
Öyle bu ara herkes bi mutsuz
Ben mutluyum sadece evden cikamiyrum buna kucuk bir isyanim var:):) allahim ergen kizlar gibi bu durumla ugrasiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen simdi zor bi donemdesin öyle olunca hassaslasiosun yani takmicagin seyleri bile takiosun öyle oluyo.. ama az kaldi tuttugunu duycaksin sevgilin seni arick derken hersey yavas yavas gircek yolunaCanim benim hersey ust uste geliyo bilmiyorum bi onceki saglik skntim uzuntuden sonra sevgilim simdi iste elime gelen o sey ya ciddi sekilde ben tukendim gucum kalmadi artik hayat beni zorluyo ciddi sekilde
Ahh keske tek derdim evden cikamamak olsaydi otur dizi izle iste ne guzel :))Ben mutluyum sadece evden cikamiyrum buna kucuk bir isyanim var:):) allahim ergen kizlar gibi bu durumla ugrasiyorum
Ahh keske tek derdim evden cikamamak olsaydi otur dizi izle iste ne guzel :))
Evet canim skntli bi donem benim icin insallah gecer biter insallah tutar diyodum simdi su hissettigim sey kotu bisey cikmasin diyorum allah yardim etsin bana ne diyimCanim sen simdi zor bi donemdesin öyle olunca hassaslasiosun yani takmicagin seyleri bile takiosun öyle oluyo.. ama az kaldi tuttugunu duycaksin sevgilin seni arick derken hersey yavas yavas gircek yoluna
Evet canim skntli bi donem benim icin insallah gecer biter insallah tutar diyodum simdi su hissettigim sey kotu bisey cikmasin diyorum allah yardim etsin bana ne diyim
Öylemi niye kalktikiBogazmanzarasi ama evde durmadigin cok bellii diziker kalkti sekerim:):) artik tvde film oynuyor her aksam aksiyon komedi filmi felna:):)
Evde durmayanlar bilmez bu detaylari tabi
Nasil kalkti ya ben sadece bu haftalik saniyodum ay benim dizim yokmu artik yaniBogazmanzarasi ama evde durmadigin cok bellii diziker kalkti sekerim:):) artik tvde film oynuyor her aksam aksiyon komedi filmi felna:):)
Evde durmayanlar bilmez bu detaylari tabi
Amin insallah canim Allaha guveniyorum zaten kurtaricaksa o kurtaricak insallahBizler cok güçlü ve inanclı kiizlariz neliz bu donemide atlatacaksin ve gececek allahin izniyle
Öylemi niye kalktiki
Bogazmanzarasi na katılıyorum üzme kendini her şey olacağına varıyor zaten. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır derler şuan sana her şey çok kötü geliyor ama geçecek. Hayatımız boyunca mutsuz olacak değiliz canım benim düşünsene öyle olduğunu Rabbim sınıyor şuan bizi bu dünyada sadece. Cezalandırmak için göndermedi buraya. Güzel günler de göreceğizAmin insallah canim Allaha guveniyorum zaten kurtaricaksa o kurtaricak insallah
İnsallah dedigin gibi olur canim ya insallahBogazmanzarasi na katılıyorum üzme kendini her şey olacağına varıyor zaten. Her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır derler şuan sana her şey çok kötü geliyor ama geçecek. Hayatımız boyunca mutsuz olacak değiliz canım benim düşünsene öyle olduğunu Rabbim sınıyor şuan bizi bu dünyada sadece. Cezalandırmak için göndermedi buraya. Güzel günler de göreceğiz
Gecmis olsun canjm sendemi salgin kaptinçok hastayım kızlar şimdi girebildim anca
evet ya hem de ne salgınGecmis olsun canjm sendemi salgin kaptin
hepsi yapıyor senin yaşadığını ben de yaşadım içlerinde Allah korkusu yok ben söylediğimde sanki sende çok var demiştiKızlar bi yazi okudum kadin iki cocuklu kocasi aldatmis bide öbür kadina ev kurmus bunlari birakmis para fln vermemis kendine hayat kurmus kadin aldattgni kanitladi die onu da kovmus evden annesine gondrmis. Ayy sinirlerim bozuldu ya bu erkekler biraz para gorunce nie seyinin derdine dusuo. Sinirlendim esime sardim kavga ettim de geldim dedim yiyosa yap donuna kadar alirim senin pislik herif hala cok sinirliyim ya. Bu erkekler nie degisio en efendisini bile at çöpe evlilikten soguo iste insan böyle olunca.her an benimkide yaparmi soru isareti oluo aklinda bide o ilk iliskimi yasadgm cocuk beni aldatmisti ondan sonra güvensizlik kaldi iste böyle keske sadece bekaretim bozulmus olsaydi şu travmalri yasatmasalardi Allah hepsinin belasini versin