gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar bisey sorcam ya bi fikriniz varmi?
Simdi benim o bolgem tam acilmadi bi kismi dikisli yani darya. E ben normal dogum yapsam mesela 10 cm fln acilma olmasi lazim ama benim o bolgemde dikis var o zaman benim o dikisler mi 10 cm acilcak esnicek anlamadim.. aslinda olabilitesi olab bisey cunku sonucta o dikim de o bolgedeki dokuyla yapildi o bolgede esnek sonucta.. ayy bilemedim. Dogumdan once gidip bi doktora sormak lazim galiba

Ayy ayy keske hic birsey yasamasaydikfa bunlarin hepsini zamaninda yasasaydik
Ozaman biseyler daha rahat olacakti

Ama allaha sukur boyle bir operasyon varda bizi bisylerden kurtarıyor

Canım doktorlardan telefonla cok net bilgi alinmiyor kisa ve net cevaplar veriyorlar diye dusunuyorum benn
Sen gorusmeye geldiginde konus yada ara uzun uzuun konuş

Kurma kuzum bi sknti olmaz bosuna kendini strese sokma canim bu hani dun bacagimin arasinda bisey hissettim dedim ya turgay bey eliylemi muayene eder ultrasonlami bakar acaba herkese sordum millet bizde yok diyo ya varda hissetmiyolarmi acaba:KK64:
Canim bence eliyle kontrol eder eger önemli oldugunu dusunurse ultrasonla da bakar. Ama yani bence önemsiz bisey gercekten sen sıkma canini

Simdi benim o bolgem tam acilmadi bi kismi dikisli yani darya. E ben normal dogum yapsam mesela 10 cm fln acilma olmasi lazim ama benim o bolgemde dikis var o zaman benim o dikisler mi 10 cm acilcak esnicek anlamadim.. aslinda olabilitesi olab bisey cunku sonucta o dikim de o bolgedeki dokuyla yapildi o bolgede esnek sonucta.. ayy bilemedim. Dogumdan once gidip bi doktora sormak lazim galiba

canım normal doğum gerçekleştirirsen zaten sen istemesende vajinayı kesiyorlar ve normal doğum sonrası tekrar dikiş atılıyor bütün kadınlarda bu böyle. Sezeryan olursa zaten çocuğu ameliyatla alıyorlar :KK66:

Canım normal olan vajinada da açılma olmayabiliyor kesi atılıyor ya sorun teşkil etmez esnek zarlarda zarlı Doğum yapıyor sonuçta Doğumda yırtılıyor

canım normal doğum gerçekleştirirsen zaten sen istemesende vajinayı kesiyorlar ve normal doğum sonrası tekrar dikiş atılıyor bütün kadınlarda bu böyle. Sezeryan olursa zaten çocuğu ameliyatla alıyorlar :KK66:
Canim benim merak ettigim hani dogum oncesi 10 cm mi ne acilmasini bekliyolarya.. benim vajina girisimde o dikilmis yer var nerden anlicaklar die sordum da o dikilmis zar iliskiye girdikce acilir insallah

Canım normal olan vajinada da açılma olmayabiliyor kesi atılıyor ya sorun teşkil etmez esnek zarlarda zarlı Doğum yapıyor sonuçta Doğumda yırtılıyor
Evet dogru ama esnek zarda vajina oldugundan daha genis oluo benimki tam tersi onunde zar var dar yani.. ama dusununce senin dedigin de mantikli geldi esnekler nasil normal doguruo sonucta onlarda da zar duruo.. iste bakalim artik hamile kalinca bi onden giderim doktora..

Canim benim merak ettigim hani dogum oncesi 10 cm mi ne acilmasini bekliyolarya.. benim vajina girisimde o dikilmis yer var nerden anlicaklar die sordum da o dikilmis zar iliskiye girdikce acilir insallah
Hi evet nekadar acilma olmus diye bakiyolar sanirim acildikca bebek iyce asagi inmis oluyo ama kuzum seninki o zamana kadar iyce acilmis olcakki

X