- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.041
Evet inş her sey yolundadır da yazmasın ne yapalım kendi tercihi ama merak ettik yani cokBaktim simdi 30 aralikta girmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet inş her sey yolundadır da yazmasın ne yapalım kendi tercihi ama merak ettik yani cokBaktim simdi 30 aralikta girmis
Ay hakkaten ya bi canim deseler eriyoruz cok bisey yapmalarina gerek yok zaten ne istiyolar daha ya heralde kotu olmak lzim insn o zaman kiymetli oluyo
Oturyorum ben bebisim sen napiyosun evet ya herkes cok sessiz noldu bu kizlara yaKizlar napiyosunuz nasilsiniz ya bu sessizlik hic güzel degil
Ben iş güç Canlar bugün duvarlar üstüne üstüme geliyo gibi yaa her gittiğim yerde anlayamadım gitti ruhsal bir çöküntü var üstümdeKizlar napiyosunuz nasilsiniz ya bu sessizlik hic güzel degil
Napim bende hocanin pesinde kosturuyorumOturyorum ben bebisim sen napiyosun evet ya herkes cok sessiz noldu bu kizlara ya
Al benden de o kadarBen iş güç Canlar bugün duvarlar üstüne üstüme geliyo gibi yaa her gittiğim yerde anlayamadım gitti ruhsal bir çöküntü var üstümde
Bu cokuntu herkese geldi gitmek bilmedi ya sende iyi degilsin yani canimBen iş güç Canlar bugün duvarlar üstüne üstüme geliyo gibi yaa her gittiğim yerde anlayamadım gitti ruhsal bir çöküntü var üstümde
Hayirlisiyla su isinide halletseydin biNapim bende hocanin pesinde kosturuyorum
Al benden de o kadar
Bende buz pateni yapiyorum burdaBende işteyim kızlar deli gibi yağmur yağıyo hava çok sıkıcı
Aynen kuzum bitsin insallah :)Hayirlisiyla su isinide halletseydin bi
Burdada hava cok pis ruzgar cok yaBende işteyim kızlar deli gibi yağmur yağıyo hava çok sıkıcı
Karmi varBende buz pateni yapiyorum burda
Hemde nasil hunharca yagmis resmen kaygan zeminde dans eder gbi yuruyo insanlarKarmi var
Haha bizden gitti size geldi size yolladik kariHemde nasil hunharca yagmis resmen kaygan zeminde dans eder gbi yuruyo insanlar
Niye okadar gec geliyon sen ne isin var hepimiz darlanmisizBen çok giremiyorum canlar geldiğimde uyumuş oluyorsunuz zaten çok daraldım ben de niye böyle olduysak
Sorma canım yaaa misafir falan doldu ev vaktim olmuyor kiNiye okadar gec geliyon sen ne isin var hepimiz darlanmisiz
Evet canim da az yollayaydiniz birazcik dikim yeni yaptranlar da dikkat etsin aman. Aslinda ben tam eylulde zamaninda yaptrmisim hem cok sicak degildi hemde kar fln yoktuHaha bizden gitti size geldi size yolladik kari
Gonder fazla kalmasinlar bize vakit ayiramiosun hicSorma canım yaaa misafir falan doldu ev vaktim olmuyor ki