gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evet canim da az yollayaydiniz birazcik :KK70: dikim yeni yaptranlar da dikkat etsin aman. Aslinda ben tam eylulde zamaninda yaptrmisim hem cok sicak degildi hemde kar fln yoktu
Cokmu yagiyo kiz :KK48: Kari ben seviyorumda sonra don olunca gicik oluyorum bencede yaptiranlar cok dikkat etsinler kayip dusmesinler allah korusun

Kızlar bana dua edin ben şubatta yaptırıcam mart ortası istemem olcak inşallaj bi sorun olmaz o telaş içinde :KK43:
Canim merdivenleri faaln yavas yavas cik aman diyim bi kere burda bi kizin merdivenlerden dusmus öyle bozulmustu tutmamisti diktirdigimde o aklimda kalmis ödüm kopuodu merdiven cikarken yavas yavas cikip iniodum

Canim merdivenleri faaln yavas yavas cik aman diyim bi kere burda bi kizin merdivenlerden dusmus öyle bozulmustu tutmamisti diktirdigimde o aklimda kalmis ödüm kopuodu merdiven cikarken yavas yavas cikip iniodum
Aslında çok koşturmaca olmaz diye düşünüyorum evde olcak zaten ama dikkat etmek gerek tabii seninde dediğin gibi basur oldum diciiim artık başka çarem yok kuzum :-)

Kizlar benim bu hafta kintrolum var cok pis heyecanlaniyorum:):) bugun gun boyu disarda olunca ilkekz kabiz oldum (disarda asla lavobaya gidemiyorum tutuncada kabizlik yapiyor ama o anlik) azicik zorlayinca biraz agrim oldu bisy olmamistir dimi??
Ve sanirim en icteki dikislerim daha erimemis ilkkez hissettim bugun ama piskolojikte olabilir:)")") piskolojimiz oynuyor adeta bizimle

Ohaa hadi yaa allaha sukur hizler hic dusmedik
Acaba dikisler attiginda kanamasi felan olmusmudur??
Ya dikislerin tutmamasi hepm maddi zorluk hemde manevi operasyon snrasida cok ugrasiyoruz
Ben bi ara niye yaptrdim diye dusundum rahat hareket edemeyince

ARKADASLAR BÜYÜK HARFLE YAZIYORUMKI HERKEZ OKUSUN

AZ ONCE BASKA BIR DOKTORUN ASISTANIYLA KONUSTUM
DIKISLER AKSI BIR DURUMDA PATLASA VE TUTMASA IYILESME DONEMINDYKEN COK YOGUN BIR KANAMA OLURMUS
BENDE DEDIMKI BIZ BUDU REGL SANABILIRIZ
O KANAMADA DOKTORA GITMEDEN DURMAZ VE IYLESME SAGLANAMAZ DOKTORA GITMEK XORUNDA KALIRISNIZ DEDI
AMA AGRI OLURMU DIYE SORMAYI AKIL EDEMEDIM

bunu sizinle paylastim cubku allaha sukur hicbirimiz bunu yaşamadık :):) yani tutup tutmadi diye korkmamiza gerke yok bence:):)

ARKADASLAR BÜYÜK HARFLE YAZIYORUMKI HERKEZ OKUSUN

AZ ONCE BASKA BIR DOKTORUN ASISTANIYLA KONUSTUM
DIKISLER AKSI BIR DURUMDA PATLASA VE TUTMASA IYILESME DONEMINDYKEN COK YOGUN BIR KANAMA OLURMUS
BENDE DEDIMKI BIZ BUDU REGL SANABILIRIZ
O KANAMADA DOKTORA GITMEDEN DURMAZ VE IYLESME SAGLANAMAZ DOKTORA GITMEK XORUNDA KALIRISNIZ DEDI
AMA AGRI OLURMU DIYE SORMAYI AKIL EDEMEDIM

bunu sizinle paylastim cubku allaha sukur hicbirimiz bunu yaşamadık :):) yani tutup tutmadi diye korkmamiza gerke yok bence:):)
Allaha sukurler olsun hic birimizin basina gelmedi

Ohaa hadi yaa allaha sukur hizler hic dusmedik
Acaba dikisler attiginda kanamasi felan olmusmudur??
Ya dikislerin tutmamasi hepm maddi zorluk hemde manevi operasyon snrasida cok ugrasiyoruz
Ben bi ara niye yaptrdim diye dusundum rahat hareket edemeyince
O gecici ya sonradan cok rahat hareket ediosun degisen bisey olmuyo yani..
Dikisler atinca nolmustu cok hatrlamiyorum yillar önce konusmustuk onunla biz ama mutlaka kanamstr tabi..

X