- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.061
Himm anladim canimSorma canım yaaa misafir falan doldu ev vaktim olmuyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Himm anladim canimSorma canım yaaa misafir falan doldu ev vaktim olmuyor ki
Cokmu yagiyo kiz Kari ben seviyorumda sonra don olunca gicik oluyorum bencede yaptiranlar cok dikkat etsinler kayip dusmesinler allah korusunEvet canim da az yollayaydiniz birazcik dikim yeni yaptranlar da dikkat etsin aman. Aslinda ben tam eylulde zamaninda yaptrmisim hem cok sicak degildi hemde kar fln yoktu
Allah yardımcın olsun cnm tüm yaptıracak senin de tüm yaptıracak olanların da birsey olmaz inş iyi düşünKızlar bana dua edin ben şubatta yaptırıcam mart ortası istemem olcak inşallaj bi sorun olmaz o telaş içinde
Olmaz canim o zamana kadar iylesmis olursun dualarimiz hepinizle senin icjnde ederiz tabikiKızlar bana dua edin ben şubatta yaptırıcam mart ortası istemem olcak inşallaj bi sorun olmaz o telaş içinde
Canim merdivenleri faaln yavas yavas cik aman diyim bi kere burda bi kizin merdivenlerden dusmus öyle bozulmustu tutmamisti diktirdigimde o aklimda kalmis ödüm kopuodu merdiven cikarken yavas yavas cikip iniodumKızlar bana dua edin ben şubatta yaptırıcam mart ortası istemem olcak inşallaj bi sorun olmaz o telaş içinde
Aslında çok koşturmaca olmaz diye düşünüyorum evde olcak zaten ama dikkat etmek gerek tabii seninde dediğin gibi basur oldum diciiim artık başka çarem yok kuzumCanim merdivenleri faaln yavas yavas cik aman diyim bi kere burda bi kizin merdivenlerden dusmus öyle bozulmustu tutmamisti diktirdigimde o aklimda kalmis ödüm kopuodu merdiven cikarken yavas yavas cikip iniodum
Aslında çok koşturmaca olmaz diye düşünüyorum evde olcak zaten ama dikkat etmek gerek tabii seninde dediğin gibi basur oldum diciiim artık başka çarem yok kuzum
Canim merdivenleri faaln yavas yavas cik aman diyim bi kere burda bi kizin merdivenlerden dusmus öyle bozulmustu tutmamisti diktirdigimde o aklimda kalmis ödüm kopuodu merdiven cikarken yavas yavas cikip iniodum
Allaha sukurler olsun hic birimizin basina gelmediARKADASLAR BÜYÜK HARFLE YAZIYORUMKI HERKEZ OKUSUN
AZ ONCE BASKA BIR DOKTORUN ASISTANIYLA KONUSTUM
DIKISLER AKSI BIR DURUMDA PATLASA VE TUTMASA IYILESME DONEMINDYKEN COK YOGUN BIR KANAMA OLURMUS
BENDE DEDIMKI BIZ BUDU REGL SANABILIRIZ
O KANAMADA DOKTORA GITMEDEN DURMAZ VE IYLESME SAGLANAMAZ DOKTORA GITMEK XORUNDA KALIRISNIZ DEDI
AMA AGRI OLURMU DIYE SORMAYI AKIL EDEMEDIM
bunu sizinle paylastim cubku allaha sukur hicbirimiz bunu yaşamadık :):) yani tutup tutmadi diye korkmamiza gerke yok bence:):)
Allaha sukurler olsun hic birimizin basina gelmedi
O gecici ya sonradan cok rahat hareket ediosun degisen bisey olmuyo yani..Ohaa hadi yaa allaha sukur hizler hic dusmedik
Acaba dikisler attiginda kanamasi felan olmusmudur??
Ya dikislerin tutmamasi hepm maddi zorluk hemde manevi operasyon snrasida cok ugrasiyoruz
Ben bi ara niye yaptrdim diye dusundum rahat hareket edemeyince
Niye tadın yok bebegim gerci benim de yk gün sayiyorumKizlar benim hic tadim yok yazdiklarinizi okuyorum ama kopmadim sizden
Öyle bu ara herkes bi mutsuzHosgeldim Bogazmanzarasi valla bi sessizlikki sorma
Canim benim hersey ust uste geliyo bilmiyorum bi onceki saglik skntim uzuntuden sonra sevgilim simdi iste elime gelen o sey ya ciddi sekilde ben tukendim gucum kalmadi artik hayat beni zorluyo ciddi sekildeNiye tadın yok bebegim gerci benim de yk gün sayiyorum