gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar insallah dediginiz gibi olur yalnis bisey yapmadim ne hatam oldu ne biseyim sebepsiz yere biterse col kahrolurum:KK61:

bende de bi kere aynı durum oldu sebepsiz yere gitmişti. hiçbirşey yapmadım ama hiçbirşey. dikkatini çekmeye bile çalışmadım. tam 2 aya yakın bi süre sonra bi gece watsapp ekranına bakıyordum ki “yazıyor” ibaresini görmek çook güzeldi :) sessiz kal muhakkak dönüyorlar

Sen geri adım atma erkeklere malesef fedakarlik yapan kiz yaramaz :) sakın arama neliz bak o aricak :) ya o kedi buraya gelecek uleeen :KK70:
Ay yerim
Ben seni ya valla kizlar yok fedakarlik yapan iyi kizlar yaranmiyo onlara bende anlamis degilim gelsin ayagima gelsin ben ettim sen etme desin bana :rolleyes:

bende de bi kere aynı durum oldu sebepsiz yere gitmişti. hiçbirşey yapmadım ama hiçbirşey. dikkatini çekmeye bile çalışmadım. tam 2 aya yakın bi süre sonra bi gece watsapp ekranına bakıyordum ki “yazıyor” ibaresini görmek çook güzeldi :) sessiz kal muhakkak dönüyorlar
Ayyy biz kizlar valla hepimiz cok duygusaliz ya yaziyorada raziyim ariyorada raziyim yok aramiycam kuyrugu cok dik tutuyorum bu sefer :KK48:o yaziyor ani senin icin cok mutlu bi andir degilmi :olamaz:

X