- Konu Sahibi Masalruya6
Nazar degdirdiler hepimize bizi kiskndilarHaha evet bu aralar herkes bunalimlarda valla :) herkes suskun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nazar degdirdiler hepimize bizi kiskndilarHaha evet bu aralar herkes bunalimlarda valla :) herkes suskun :)
Yok canim bu ara herkes yogun kafasi dolu..ondan fazla yazamio kimse galiba benim öyle en azindanKızlar buraya yazmaya bırakmayalım birbirimizin umudu oluyoruz konuşuyoruz huzur doluyoruz umarım hep böyle devam eder
Bu aralar bazilarimiz cok yogun bazilarinin ruhsal hali iyi degil hersldr duzelicez insallahKızlar buraya yazmaya bırakmayalım birbirimizin umudu oluyoruz konuşuyoruz huzur doluyoruz umarım hep böyle devam eder
Bazimiz yogun bazilarimiz kayisi koparmisizYok canim bu ara herkes yogun kafasi dolu..ondan fazla yazamio kimse galiba benim öyle en azindan
Evet sormayın artık olup kurtulmak istiyorum onunda stresi yok değil üstümdeBazimiz yogun bazilarimiz kayisi koparmisiz
sen naptın var mı bir değişiklik seninki arayıp sormadı mıBazimiz yogun bazilarimiz kayisi koparmisiz
Hayir canim aramadi konusmadik henuz bende aramdimsen naptın var mı bir değişiklik seninki arayıp sormadı mı
arama canım boşverHayir canim aramadi konusmadik henuz bende aramdim
O kedi buraya gelecek bak gör arar bikac gune :)Hayir canim aramadi konusmadik henuz bende aramdim
O kedi ayagima gelirmi kiz gercekten bende boyle hayal ediyorum ama insallahO kedi buraya gelecek bak gör arar bikac gune :)
Bence gelecek aranjzda kavga gurultu olmadı yanlıs bırsey yapmadın gelecek benceO kedi ayagima gelirmi kiz gercekten bende boyle hayal ediyorum ama insallah
Kizlar insallah dediginiz gibi olur yalnis bisey yapmadim ne hatam oldu ne biseyim sebepsiz yere biterse col kahrolurumBence gelecek aranjzda kavga gurultu olmadı yanlıs bırsey yapmadın gelecek bence
Sen geri adım atma erkeklere malesef fedakarlik yapan kiz yaramaz :) sakın arama neliz bak o aricak :) ya o kedi buraya gelecek uleeenO kedi ayagima gelirmi kiz gercekten bende boyle hayal ediyorum ama insallah
Kizlar insallah dediginiz gibi olur yalnis bisey yapmadim ne hatam oldu ne biseyim sebepsiz yere biterse col kahrolurum
Genellikle sinirlenip bitti diyorum ama olmuyo yapamiyorum bitiremiyorum bitirmiyo zaten o hep ben kendim sinirlenip kendimi yiyorum benbencede bitmez ama sen bitirmiştin zaten
Ay yerimSen geri adım atma erkeklere malesef fedakarlik yapan kiz yaramaz :) sakın arama neliz bak o aricak :) ya o kedi buraya gelecek uleeen
Ayyy biz kizlar valla hepimiz cok duygusaliz ya yaziyorada raziyim ariyorada raziyim yok aramiycam kuyrugu cok dik tutuyorum bu sefer o yaziyor ani senin icin cok mutlu bi andir degilmibende de bi kere aynı durum oldu sebepsiz yere gitmişti. hiçbirşey yapmadım ama hiçbirşey. dikkatini çekmeye bile çalışmadım. tam 2 aya yakın bi süre sonra bi gece watsapp ekranına bakıyordum ki “yazıyor” ibaresini görmek çook güzeldi :) sessiz kal muhakkak dönüyorlar