gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ayy insallah canim da su gecmis konular pis benim onlari bi sileydik esimden gizli girmek zorunda kalmasaydim neyse belki yeni hesap acarm bunu kapatip ama sizi cok sevdim hic kopmak istemiyorum
Çaktırmadan gir benim gibi işte bişicik olmaz yok kuzum kopmayız ya artık hep beraberik

Yaa sevgimizin cogalmasi guzel bisey bir omur dogru insanlarla cogalsin ins
Yokk neliz gitmedim telefonda gelmeyecegimi belirttim ikna olmadi engelledim :):)
Amin insallah canim iyi yapmissin daha da konusma kurtulursun bu sekilde kacanda kovalaniyo resmen ya

Amin insallah canim iyi yapmissin daha da konusma kurtulursun bu sekilde kacanda kovalaniyo resmen ya

Evet piskolog demisti zaten sen tersledigin icin birakmiyor seni diye

Resmen kactikca geliyor ama goruselim sonra ben ariyim isim var der serefsiz sevdicek:):) ona karsi kin dolmuyor icim ama olmamali biliyorum bu yuzden olmuyor

Evet piskolog demisti zaten sen tersledigin icin birakmiyor seni diye

Resmen kactikca geliyor ama goruselim sonra ben ariyim isim var der serefsiz sevdicek:):) ona karsi kin dolmuyor icim ama olmamali biliyorum bu yuzden olmuyor
Sevgin bitmemis sanirim o zaman sevdicek fln diyosun seviyosun madem cok vazgecmek istiyo gibide degilsin sanki onun kosmasid hosuna gidio gibi devam edin o zman

Eski konusmalar keske silinseydi silinmiyo ya
Malesef canim harika olurdu silinseydi..
Ya kızkar Bogazmanzarasi N Nelizz ve etiketleyemeedigim diger kixlar
Nezaman eskisi gibi otutup kalkabilecegiz
Sınirsiz hadeket etmeyi ozledim
Ben 4.haftadan sonra biraz koyvermistim acikcasi.. sordugumda doktor 2 hafta daha yan otur ama hizli yurumede fln artik problem yok demisti. Yanj 6 hafta yan oturcaksin toplamda..

Sevgin bitmemis sanirim o zaman sevdicek fln diyosun seviyosun madem cok vazgecmek istiyo gibide degilsin sanki onun kosmasid hosuna gidio gibi devam edin o zman

Ya yazinca ses tonumu bilmedigin icin bole dusunmus olman normal aslında :)
Yok allahima sükürler olsun o adami hayatinda istemiyorum biteli 2 sene oldu
Ama kizdikca kendime yapiyorum espiri yollu laf sokayim
Iyisiyle kotusuyle yasadik
Bana kattigi seylerde oldu
Ama yinede serefsiz demeden edemiyorum
@neliz seninde hakkinda hayirlisi olsun ins en hayirli karari alirsin

Dogru ses tonunu duydugun icin bilemem haklisin allah hakkinda hayirlisini versin bununlami yasamistin sen bu durumu amin insallah hayirlisini versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…