- 4 Haziran 2013
- 12.236
- 8.506
-
- Konu Sahibi Masalruya6
Çaktırmadan gir benim gibi işte bişicik olmazAyy insallah canim da su gecmis konular pis benim onlari bi sileydik esimden gizli girmek zorunda kalmasaydimneyse belki yeni hesap acarm bunu kapatip ama sizi cok sevdim hic kopmak istemiyorum
Ay ben habire yerim heralde yaCanim saglikli beslenirsen hem kilo almazsin hem bebegin guzel beslenir meyve sebzeye yardir :) ben hamile kalirsam diyetisyene gitmeyi dusunuyorum hem bebek icin hemde hamile icin uygun beslenme programi hazirliolarya bilmioruk.uyarmiyim ama :)))
Ama cok yokmuski kilon canim zaten cok almazssin okadar bence ya hadi olsun olsun 65 70 olsun
Eski konusmalar keske silinseydi silinmiyo yaAyy insallah canim da su gecmis konular pis benim onlari bi sileydik esimden gizli girmek zorunda kalmasaydimneyse belki yeni hesap acarm bunu kapatip ama sizi cok sevdim hic kopmak istemiyorum
Himm olsun bebis saglikli olsunda kuzum verirsin geri uzulmebacaklarım çok kalın kız bi de göbüşümde var 65 olsam bile baya etk,ler ama olcaz mecbur
Yaa sevgimizin cogalmasi guzel bisey bir omur dogru insanlarla cogalsin insYok sevgim hic azalmiyo tersine hep cogaliyo cok ilginc bi sekilde insalalah barisiriz sagol canim tesekkur ederingittinmi sen konusmaya
Amin insallah canimYaa sevgimizin cogalmasi guzel bisey bir omur dogru insanlarla cogalsin ins
Yokk neliz gitmedim telefonda gelmeyecegimi belirttim ikna olmadi engelledim :):)
Amin insallah canimiyi yapmissin daha da konusma kurtulursun bu sekilde kacanda kovalaniyo resmen ya
Sevgin bitmemis sanirim o zaman sevdicek fln diyosun seviyosun madem cok vazgecmek istiyo gibide degilsin sanki onun kosmasid hosuna gidio gibi devam edin o zmanEvet piskolog demisti zaten sen tersledigin icin birakmiyor seni diye
Resmen kactikca geliyor ama goruselim sonra ben ariyim isim var der serefsiz sevdicek:):) ona karsi kin dolmuyor icim ama olmamali biliyorum bu yuzden olmuyor
Bilmiyorumki 6 haftadan sonda heralde ben halaa dikkat ediyorum cnkuYa kızkarBogazmanzarasi N Nelizz ve etiketleyemeedigim diger kixlar
Nezaman eskisi gibi otutup kalkabilecegiz
Sınirsiz hadeket etmeyi ozledim
Malesef canim harika olurdu silinseydi..Eski konusmalar keske silinseydi silinmiyo ya
Ben 4.haftadan sonra biraz koyvermistim acikcasi.. sordugumda doktor 2 hafta daha yan otur ama hizli yurumede fln artik problem yok demisti. Yanj 6 hafta yan oturcaksin toplamda..Ya kızkarBogazmanzarasi N Nelizz ve etiketleyemeedigim diger kixlar
Nezaman eskisi gibi otutup kalkabilecegiz
Sınirsiz hadeket etmeyi ozledim
Sevgin bitmemis sanirim o zaman sevdicek fln diyosun seviyosun madem cok vazgecmek istiyo gibide degilsin sanki onun kosmasid hosuna gidio gibi devam edin o zman
Bilmiyorumki 6 haftadan sonda heralde ben halaa dikkat ediyorum cnku
Keske benimde isim olsa bende yogun olsamİş yoğunluğundan dolayı şuraya giremiyorum çok sinir oluyorum
Dogru ses tonunu duydugun icin bilemem haklisin allah hakkinda hayirlisini versin bununlami yasamistin sen bu durumu amin insallah hayirlisini versin allahYa yazinca ses tonumu bilmedigin icin bole dusunmus olman normal aslında :)
Yok allahima sükürler olsun o adami hayatinda istemiyorum biteli 2 sene oldu
Ama kizdikca kendime yapiyorum espiri yollu laf sokayim
Iyisiyle kotusuyle yasadik
Bana kattigi seylerde oldu
Ama yinede serefsiz demeden edemiyorum
@neliz seninde hakkinda hayirlisi olsun ins en hayirli karari alirsin
Ya ben yan oturmaktan sanirim artik uyustu his kaybi oldu agridan acidan galiba bisey hissetmiyorum ama su an kemigime saplaniyo yine offfffPiff aslinda sadece otrumakk sorun ama insan konforunu geri istyor istee..
Dayan yüregim dayan sarkisini armagan etsin biri bana lutfn
Dogru ses tonunu duydugun icin bilemem haklisin allah hakkinda hayirlisini versin bununlami yasamistin sen bu durumu amin insallah hayirlisini versin allah