-
- Konu Sahibi Masalruya6
Yoksada giderken al benceCikolat demeyin yaa hayır diyemiyorum aslaaaa evde var mıydı acaba yaa :)
Al canim hep beraber fil gibi olalim merak etmeyin basi ben cekiyorum :) o kadar kahve cikolata kafein nereye gidio bi anlsam uyusugum halaCikolat demeyin yaa hayır diyemiyorum aslaaaa evde var mıydı acaba yaa :)
Dogru söylüosun canim galiba biraz zor toparlaniomus aamaan borc yigidin kamcisi bosver boyle devamvalla eşiminde benmde yaşımız az küçük olsa daha yapmazdım kuzum valla , eşim 36 ben 27, borçları tam topluyorum derken hop çocuk yine stres eşim valla bıktım düşünmekten diyodu
Evet ondandir ama takma kafana dusunmeYa kizlar sacma sapan ruyalar goruyorum hep sevgilimle ugrasiyorum pskolojim bozuk diyemi acaba
Hepinizi yoldan cikardigim icin ozür dilerim cikarin cikolatalari cikolata partisi yapcaz bu geceYoksada giderken al bence
Al canim hep beraber fil gibi olalim merak etmeyin basi ben cekiyorum :) o kadar kahve cikolata kafein nereye gidio bi anlsam uyusugum hala
Dogru söylüosun canim galiba biraz zor toparlaniomus aamaan borc yigidin kamcisi bosver boyle devam
Evet ondandir ama takma kafana dusunme
Hepinizi yoldan cikardigim icin ozür dilerim cikarin cikolatalari cikolata partisi yapcaz bu gece
Aşeriyo musun kız :) ayy artik yanimizda bi hamile var her seyi soylememek lazim canin cekiverir :))yapçak bişey yok
Aşeriyo musun kız :) ayy artik yanimizda bi hamile var her seyi soylememek lazim canin cekiverir :))
Benim bi arladasimin cok bulantisi olupdu tam tersi kilo verdi yedigini çikariodu cunku :/ toplam 7 kilomu ne almisti kiz valla keske bizde öyle olsakk. Aman bosver ye minnak yigenimiz istiyo demekki verilir kilo :)kız ben normalde de çok pis boğazım ya , öğrendiğimden beri pastanelere oraya buraya bakamıyorum canım çeker diye aşerme olmadı kuzumda , geçenlerde 1,5 porsiyon iskenderden 2 saat snra çok acıktım eşim çok şaşırdı şaka yapıyon dimi dedi, yooo dedim , yumurta haşladım yedim yetmedi kahvaltı türü yedim yandım çok kilo alırım böyle g,derse
Boyle yoldan cikmaya raziyim benAl canim hep beraber fil gibi olalim merak etmeyin basi ben cekiyorum :) o kadar kahve cikolata kafein nereye gidio bi anlsam uyusugum hala
Dogru söylüosun canim galiba biraz zor toparlaniomus aamaan borc yigidin kamcisi bosver boyle devam
Evet ondandir ama takma kafana dusunme
Hepinizi yoldan cikardigim icin ozür dilerim cikarin cikolatalari cikolata partisi yapcaz bu gece
Ye kuzum ye iki canlisin artik sen bosver oda guzel beslensin sende beslen kilo verilir bisey olmazkız ben normalde de çok pis boğazım ya , öğrendiğimden beri pastanelere oraya buraya bakamıyorum canım çeker diye aşerme olmadı kuzumda , geçenlerde 1,5 porsiyon iskenderden 2 saat snra çok acıktım eşim çok şaşırdı şaka yapıyon dimi dedi, yooo dedim , yumurta haşladım yedim yetmedi kahvaltı türü yedim yandım çok kilo alırım böyle g,derse
Harika kuzum bayildimKizlarrrrrrrrrr hayalimdeki gelinligi buldummmm guzelmi Eki Görüntüle 2223045
Bende çok bayıldımHarika kuzum bayildim
ayy ne güzel yaa , benim görümcem 30 kilo almışşBenim bi arladasimin cok bulantisi olupdu tam tersi kilo verdi yedigini çikariodu cunku :/ toplam 7 kilomu ne almisti kiz valla keske bizde öyle olsakk. Aman bosver ye minnak yigenimiz istiyo demekki verilir kilo :)
Gelinlik attin elimdeki cikolata bogazimda kaldi bakBende çok bayıldım
Ye kuzum ye iki canlisin artik sen bosver oda guzel beslensin sende beslen kilo verilir bisey olmaz
vayyyy bayıldımm kız güzelmişKizlarrrrrrrrrr hayalimdeki gelinligi buldummmm guzelmi Eki Görüntüle 2223045
Canim saglikli beslenirsen hem kilo almazsin hem bebegin guzel beslenir meyve sebzeye yardir :) ben hamile kalirsam diyetisyene gitmeyi dusunuyorum hem bebek icin hemde hamile icin uygun beslenme programi hazirliolarya bilmioruk.uyarmiyim ama :)))ayy ne güzel yaa , benim görümcem 30 kilo almışşayy kilo almak hiç istemi,yorum
onu sende hazırlarsın kuzum , protein , meyve sebze ağırlıklı öneriyorlar. Kafein , asitli , katkılı gıdalar yasakCanim saglikli beslenirsen hem kilo almazsin hem bebegin guzel beslenir meyve sebzeye yardir :) ben hamile kalirsam diyetisyene gitmeyi dusunuyorum hem bebek icin hemde hamile icin uygun beslenme programi hazirliolarya bilmioruk.uyarmiyim ama :)))
Ayy insallah canim da su gecmis konular pis benim onlari bi sileydik esimden gizli girmek zorunda kalmasaydimonu sende hazırlarsın kuzum , protein , meyve sebze ağırlıklı öneriyorlar. Kafein , asitli , katkılı gıdalar yasak
inşallah burda olmaya devam edrsek seninkini de görücez kuzum
Haha helal olsun kuzum bogazina kacmasin kizGelinlik attin elimdeki cikolata bogazimda kaldi bak
Ama cok yokmuski kilon canim zaten cok almazssin okadar bence ya hadi olsun olsun 65 70 olsunöyle deme kız zaten 60 kiloyum fazlası şişman gösterir yandmmm