gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bilmiyorum insallah artik mutlu olmak istiyorum cok yoruldum surekli mutsuz olmaktan neye elimi atsam elimde kaliyo:KK61:
Bebegim herkesin oluyo öyle bi dönemi ama cikcaksin o dönemden biraz sabır.. bence barisirsinis gbi gelio bana sanki öyle cok agir bi konu degil.gbi hissediyorum.
Olur öyle oo benimkiyle bi kavgalarimiz vardi sahit olsan yer gök yerinden oynuo sanirsin bitmez öyle kolay kolay..
Ya hadi bitti diyelim o zaman da uzulcek bisey yok yani herseyin hayirlisi bak ben simdi sukrediyorum onceki iliskilerim.iyiki bitmis die gerckten hayirlisini istemek lazm

Bugun herkez bi kazar duası okusun kizlar bişeyler oldu herkeze..

N Nelizz barisirsiniz yada biter bilemiyorum ama sevgin azaldiysa eger cokda zorlama derim... bir abla inceldigi yerden kopmasina izin verseniz iliskiler yipratmadan bitecek zaten ama siz gencler incelsigi yerden kopmasina izin vermediginiz icin uzulerek bitiriyorsunuz. Yaşanmisliklar caninizi yakiyor demisti
Konuyu bilmiyorum kendini tart ölc
Ama unutma BİZ YANINDAYIZ:KK50:

Bebegim herkesin oluyo öyle bi dönemi ama cikcaksin o dönemden biraz sabır.. bence barisirsinis gbi gelio bana sanki öyle cok agir bi konu degil.gbi hissediyorum.
Olur öyle oo benimkiyle bi kavgalarimiz vardi sahit olsan yer gök yerinden oynuo sanirsin bitmez öyle kolay kolay..
Ya hadi bitti diyelim o zaman da uzulcek bisey yok yani herseyin hayirlisi bak ben simdi sukrediyorum onceki iliskilerim.iyiki bitmis die gerckten hayirlisini istemek lazm
İnsallah baririsiz gonlumu alir kendini affeder yaptigi essekligi okuzlugu odunlugu anlar ya cok agir bi konu degil aynen kuzum gecende sana soyledgim saglik skntimdan dolayigulebmedu sormadi zoruma gitti bide haklisin allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin insallah

Bugun herkez bi kazar duası okusun kizlar bişeyler oldu herkeze..

N Nelizz barisirsiniz yada biter bilemiyorum ama sevgin azaldiysa eger cokda zorlama derim... bir abla inceldigi yerden kopmasina izin verseniz iliskiler yipratmadan bitecek zaten ama siz gencler incelsigi yerden kopmasina izin vermediginiz icin uzulerek bitiriyorsunuz. Yaşanmisliklar caninizi yakiyor demisti
Konuyu bilmiyorum kendini tart ölc
Ama unutma BİZ YANINDAYIZ:KK50:
Yok sevgim hic azalmiyo tersine hep cogaliyo cok ilginc bi sekilde insalalah barisiriz sagol canim tesekkur ederin:KK19:gittinmi sen konusmaya

Sen tam zamaninda ypatin bende öyle istiyorum :) bi maddi manevi kendimizi toplayalim
valla eşiminde benmde yaşımız az küçük olsa daha yapmazdım kuzum valla , eşim 36 ben 27:KK64:, borçları tam topluyorum derken hop çocuk yine stres :KK45: eşim valla bıktım düşünmekten diyodu

X