- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
Dur bakalım hemen fevri hareket etme cnmResmen aylardir bi ugursuzluk tepemde dolaniyo birakmiyo pesimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalım hemen fevri hareket etme cnmResmen aylardir bi ugursuzluk tepemde dolaniyo birakmiyo pesimi
Bilmiyorum kuzum mutlu olmak bukadar zor olmamali yaDur bakalım hemen fevri hareket etme cnm
Ya kurban olurum üzülme belki gönlünü alır barisirsiniz eger cok buyuk bi konu degilse olur oyle tartismalar..Benimde bi sevgilim yok artik kaldim tek basima
Bilmiyorum insallah artik mutlu olmak istiyorum cok yoruldum surekli mutsuz olmaktan neye elimi atsam elimde kaliyoYa kurban olurum üzülme belki gönlünü alır barisirsiniz eger cok buyuk bi konu degilse olur oyle tartismalar..
Bebegim herkesin oluyo öyle bi dönemi ama cikcaksin o dönemden biraz sabır.. bence barisirsinis gbi gelio bana sanki öyle cok agir bi konu degil.gbi hissediyorum.Bilmiyorum insallah artik mutlu olmak istiyorum cok yoruldum surekli mutsuz olmaktan neye elimi atsam elimde kaliyo
İnsallah baririsiz gonlumu alir kendini affeder yaptigi essekligi okuzlugu odunlugu anlar ya cok agir bi konu degil aynen kuzum gecende sana soyledgim saglik skntimdan dolayigulebmedu sormadi zoruma gitti bide haklisin allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin insallahBebegim herkesin oluyo öyle bi dönemi ama cikcaksin o dönemden biraz sabır.. bence barisirsinis gbi gelio bana sanki öyle cok agir bi konu degil.gbi hissediyorum.
Olur öyle oo benimkiyle bi kavgalarimiz vardi sahit olsan yer gök yerinden oynuo sanirsin bitmez öyle kolay kolay..
Ya hadi bitti diyelim o zaman da uzulcek bisey yok yani herseyin hayirlisi bak ben simdi sukrediyorum onceki iliskilerim.iyiki bitmis die gerckten hayirlisini istemek lazm
Cikilitaya hic dayanamam benAllahim noluo herkes mutsuz bu ara simdi bi arada olcaktik hepinize turk kahvesi yapardim benim uyusuklugum gecerdi sizin mutsuzlugunuz
Yanina da cikolata
Yok sevgim hic azalmiyo tersine hep cogaliyo cok ilginc bi sekilde insalalah barisiriz sagol canim tesekkur ederingittinmi sen konusmayaBugun herkez bi kazar duası okusun kizlar bişeyler oldu herkeze..
N Nelizz barisirsiniz yada biter bilemiyorum ama sevgin azaldiysa eger cokda zorlama derim... bir abla inceldigi yerden kopmasina izin verseniz iliskiler yipratmadan bitecek zaten ama siz gencler incelsigi yerden kopmasina izin vermediginiz icin uzulerek bitiriyorsunuz. Yaşanmisliklar caninizi yakiyor demisti
Konuyu bilmiyorum kendini tart ölc
Ama unutma BİZ YANINDAYIZ
Bende stresten cikolata komasina soktum kendimi bugün kucuk cikolatalardn yiyip duuryorum kahveyle hala yorgunum ayilamadim sinirlerim bozulduCikilitaya hic dayanamam ben
Regl oldunmu o yuzdendir canim yorgunlugunBende stresten cikolata komasina soktum kendimi bugün kucuk cikolatalardn yiyip duuryorum kahveyle hala yorgunum ayilamadim sinirlerim bozuldu
Aynen canim olmak uzereyim ondan böyleyimRegl oldunmu o yuzdendir canim yorgunlugun
Ay ondandir o pis halsizlik var ya bende cok kotu oluyorum rengim fln sarariyo resmen ve istahtan kesiliyorum tamamenAynen canim olmak uzereyim ondan böyleyim
Bence de kuzum Vallaha zaman nasıl geçiyor anlamıyor insanYok kız Allah korusun dur hele ben bi evlilige alisiyim da minnak geri kalsin
Sen tam zamaninda ypatin bende öyle istiyorum :) bi maddi manevi kendimizi toplayalimBence de kuzum Vallaha zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan
Evet berbat bisey canim hele ki stresliysen o dönem ekstra belirtiler oluoAy ondandir o pis halsizlik var ya bende cok kotu oluyorum rengim fln sarariyo resmen ve istahtan kesiliyorum tamamen
Cikolat demeyin yaa hayır diyemiyorum aslaaaa evde var mıydı acaba yaa :)Bende stresten cikolata komasina soktum kendimi bugün kucuk cikolatalardn yiyip duuryorum kahveyle hala yorgunum ayilamadim sinirlerim bozuldu
valla eşiminde benmde yaşımız az küçük olsa daha yapmazdım kuzum valla , eşim 36 ben 27, borçları tam topluyorum derken hop çocuk yine stres eşim valla bıktım düşünmekten diyoduSen tam zamaninda ypatin bende öyle istiyorum :) bi maddi manevi kendimizi toplayalim