gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Geçicice ne zamana kadar kan gelir
İşlemden sonra bi hafta diyorlar ama 3 gün içinde ilişki olmalı üzerinden zaman geçtiği zaman kanama ihtimali düşüyormuş en fazla bi hafta dayanırmış
Düğünü il dışında olacaklar için en mantıklısı kalıcı yöntem bence iyileşme süreci biraz sancılı geçiyormuş ama yorumlardan okuduğum kadarıyla

Benimde 2 bucuk yıl önce yalnızca bir kere oldu gerçekten böyle midüşünüyorsun yani çok değişmemiş midir yapısı vs

Evet yaa Doğuda olsaydım kalıcı yaptırırdım
Ama bana gerek yok bir kac dikiş yeterliydi gecıcı yani istanbuldayım ben çok büyüttüm gözünde

Benimde 2 bucuk yıl önce yalnızca bir kere oldu gerçekten böyle midüşünüyorsun yani çok değişmemiş midir yapısı vs

Senin kanama ihtimali yüksek Ama yinede gecici bir kac dikiş attır suanki aklım olsaydı öyle yapardım

Neden peki? Bakireliğe önem vermiyorlar diye mi yoksa kalıcının tutma psikolojisinden mi
Kılıcının tutma psikolojisinden. Çünkü öyle soylenenin aksine kolay bir psikoloji ile atlatılmıyor sağlam bir psikolojiye ihtiyacınız var bunun için ki zaten o psikolojiye sahip olsaydık hiç girmezdik bu topa. O yüzden geçici daha mantıklı geliyor

Kılıcının tutma psikolojisinden. Çünkü öyle soylenenin aksine kolay bir psikoloji ile atlatılmıyor sağlam bir psikolojiye ihtiyacınız var bunun için ki zaten o psikolojiye sahip olsaydık hiç girmezdik bu topa. O yüzden geçici daha mantıklı geliyor
Sakin ol canım başardın bi de öyle düşün. İllaki zordur ama tuttu ve inşallah kanama da olacak. Bak ben işlem olmadım hala ve çok da iyi sayılmam canım

2 günlük psikolojik sıkıntı yasıyorsun ama kalıcıda hem tutmama hem aşırı tutma vs kanayacakmı bir sürü şey

X