- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.601
yok canım bende hala evlılık gozukmedıgınden beklıyorum orama bakıyorum arada kapalı sıkıntı yokk gun gectıkce orası etlesırmı dıye korkmaya basladımm sadece o kadarAllah razı olsun canım. Sende var mı gelişme peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım bende hala evlılık gozukmedıgınden beklıyorum orama bakıyorum arada kapalı sıkıntı yokk gun gectıkce orası etlesırmı dıye korkmaya basladımm sadece o kadarAllah razı olsun canım. Sende var mı gelişme peki
Allah’ın izniyle olmaz inşallah öyle bir şey inşallah çok mutlu oluruz yeterince yoruldukyok canım bende hala evlılık gozukmedıgınden beklıyorum orama bakıyorum arada kapalı sıkıntı yokk gun gectıkce orası etlesırmı dıye korkmaya basladımm sadece o kadar
hemde fazlasıyla cok yoruldukk kuzum halada korkuyoruz gerdek gecesı olana kadar da korkularımız devam edecek dıye duusnuyorummAllah’ın izniyle olmaz inşallah öyle bir şey inşallah çok mutlu oluruz yeterince yorulduk
Doğru söylüyorsun kuzum çok fazla korkuyorum ama Allah bir hale yola koymuştur herhaldehemde fazlasıyla cok yoruldukk kuzum halada korkuyoruz gerdek gecesı olana kadar da korkularımız devam edecek dıye duusnuyorumm
ınsllah canımm ınsallahhhDoğru söylüyorsun kuzum çok fazla korkuyorum ama Allah bir hale yola koymuştur herhalde
İnsallah sende kurtulcaksin rahat ol artijAz kaldı nasipse korkuyla karışık haller işte inşallah kurtulurum kurtuluruz
Hepimiz kurtulalım inşallah canım inşallahİnsallah sende kurtulcaksin rahat ol artij
Hazırlık yapamıyoruz düğün olacak mı belli değil nikah olsa mı olmasa mı muallakta falan sıkıntılıyız bakalım bi de hepimizin bildiği stres varNapiyosunuz kizlarrr
Dugunlerde sanirim gelin ve damat oynuycakmis galiba hayirlisi olsun kuzum ya dogru zaman ne zamansa o zaman olsun insallahHazırlık yapamıyoruz düğün olacak mı belli değil nikah olsa mı olmasa mı muallakta falan sıkıntılıyız bakalım bi de hepimizin bildiği stres var
Amin inşallah canımDugunlerde sanirim gelin ve damat oynuycakmis galiba hayirlisi olsun kuzum ya dogru zaman ne zamansa o zaman olsun insallah
Benim senden sonra ama keşke önce olsaydı diyorum artık kurtulmak istiyorum korksam daKızlar benim 2 bucuk hafta kaldi. Benden önce kurtulacak olan ve kara kara dusunen var mi
neyse aynı zamanlar diyelim yakiniz. Kalp krizi geçirmeden biter inşallah şu günBenim senden sonra ama keşke önce olsaydı diyorum artık kurtulmak istiyorum korksam da
kalıcımı yaptırmıstın sende yoksa gecıcımııKızlar benim 2 bucuk hafta kaldi. Benden önce kurtulacak olan ve kara kara dusunen var mi
Kalıcı yaptırmıştım ama 3 gun once gel dikis atalim olayi oldu malesef gecici yanikalıcımı yaptırmıstın sende yoksa gecıcımıı
İnşallah canım haber ver özelden tam günü yaptırdığında da yaz elimden geldiğince destek olayımneyse aynı zamanlar diyelim yakiniz. Kalp krizi geçirmeden biter inşallah şu gün
Sagol canm . Yaptirinca ozelden yazacagim . Sonucu da insallah tum ayrintilari ile mutlu bir sekilde aciklayabilirimİnşallah canım haber ver özelden tam günü yaptırdığında da yaz elimden geldiğince destek olayım
İnşallah canım elimden daha fazlası gelebilse keşke benim vaktimde de beni yalnız bırakmayın girebilecek durumda olanlar foruma lütfen insan en çok o zaman yüreklendirilmek ister muhtemelenSagol canm . Yaptirinca ozelden yazacagim . Sonucu da insallah tum ayrintilari ile mutlu bir sekilde aciklayabilirim
Canım girip yazarım senin zamanında da yanlız bırakmam.İnşallah canım elimden daha fazlası gelebilse keşke benim vaktimde de beni yalnız bırakmayın girebilecek durumda olanlar foruma lütfen insan en çok o zaman yüreklendirilmek ister muhtemelen