- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.541
Bİldiğim kadarıyla yok. En son hala ilişkide zorlandığını söylemişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bİldiğim kadarıyla yok. En son hala ilişkide zorlandığını söylemişti.
[/QUOTE hayırlısı olsun neden acaba hala zorlanıyor
O zamana durumlar düzelir canım. Zaten en fazla yarım saatlik iş. Bir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle zaten takmıyor erkekler de hiçbiri bunun peşine düşmez için rahat olsun korkulacak hiçbir şey yokİşlem tam anlamı ile açılmadı tabii ondan canım. Mutlu Allahtan bi de iş çözülse tamam inşallah o da olur. Hepimizin ne derdi varsa inşallah biter ya. Ben napcam acaba düğün olabilecek mi olursa bu dertten kurtulabilecek miyim geçici düşünüyorum hala ama acaba gidip yaptırabilecek miyim beynimi kemiriyor her şey. Son zamanlarımda desteğinizi eksik etmeyin ya lütfen 4-5 ay kaldı
NAsıl takmıyorlar canımO zamana durumlar düzelir canım. Zaten en fazla yarım saatlik iş. Bir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle zaten takmıyor erkekler de hiçbiri bunun peşine düşmez için rahat olsun korkulacak hiçbir şey yok
VAllahi ben erkek arkadaşıma söylemiştim hala devam ediyoruz. Geçenlerde eskilerden biri daha tekrarı yazdı adamı başımdan atamadım bir Türlü en son biriyle birlikten olduğumu söyledim belki bunu öğrenince daha yazmaz diye bunu bana neden söylüyorsun ki sordum mu ben sana olabilir senin özelin benim için sorun değil dedi yani takılacak bir durum değilmiş şu an daha iyi anladım ayrılsam karşıma başkası çıksa ona da söyleyeceğim kimse sorum yapmıyor çünkü gelen seviyorsa dillendirmiyor bile. Siz artık bir yola girmişsiniz şu saatten sonra söylemek mantıksız ama olaki kan bile gelmezse telaş yapmayın gayet sakin davranın Emin’im hiçbiri sorgulamayacak bunu gelmese bile. Sıkıntı yapmayın hiç rahat ve Allah’a teslim olun dualarım seninle canımNAsıl takmıyorlar canım
Kuzum benim inşallah söylediğin gibi olur. Nişanlım kan gelmeyebiliyor diyor bilincinde esnek zarın olduğunun ama işte o darlık meselesi var mı şu an onu bilemiyorum ki kafam çok karışık belki söylesem kabul eder ama şimdi mi söylüyorsun diye ortalık karışabilir tabii bilmiyorum hiç inşallah hayatın boyunca kimse başına kakmaz bu durumu. Sendeki cesareti tebrik ediyorum hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim bir şeyi yaptın canım. O kelimeleri söyleyebilip bi ohhh çekmeyi nasıl isterdim.VAllahi ben erkek arkadaşıma söylemiştim hala devam ediyoruz. Geçenlerde eskilerden biri daha tekrarı yazdı adamı başımdan atamadım bir Türlü en son biriyle birlikten olduğumu söyledim belki bunu öğrenince daha yazmaz diye bunu bana neden söylüyorsun ki sordum mu ben sana olabilir senin özelin benim için sorun değil dedi yani takılacak bir durum değilmiş şu an daha iyi anladım ayrılsam karşıma başkası çıksa ona da söyleyeceğim kimse sorum yapmıyor çünkü gelen seviyorsa dillendirmiyor bile. Siz artık bir yola girmişsiniz şu saatten sonra söylemek mantıksız ama olaki kan bile gelmezse telaş yapmayın gayet sakin davranın Emin’im hiçbiri sorgulamayacak bunu gelmese bile. Sıkıntı yapmayın hiç rahat ve Allah’a teslim olun dualarım seninle canım
CAnım benim bir de benden sana tavsiye bu konular üzerinde çok konuşma.ben sorun çıkacağını düşünmüyorum tabii karşı taraf bu konuda çok çok takıntılı değilse. İçin rahat olsun yani hepsi bizim abartmamız inanki.üstünde durma geç gergin bir ortam da oluşturmazsan tamamdır. Uzun süre ilişki olmayınca vajina kendini toparlıyor zaten ben 7-8 ay aktif yaşamıştım ama 3 sene oldu. Eminim şimdi yapmaya kalksam acı zorlanma vs olur o konuda da müsterih olabilirsin. Başıma kakılır mı bilmiyorum ama bir tartışma olduğu zaman bu konuyu açan hep benim karşı taraf şimdiye kadar ağzına almadı hatta kızdı bana ne kadar kolay ağzına alabiliyorsun diye. O da artık şans kuzum hepimiz işin hayırlısı olsunKuzum benim inşallah söylediğin gibi olur. Nişanlım kan gelmeyebiliyor diyor bilincinde esnek zarın olduğunun ama işte o darlık meselesi var mı şu an onu bilemiyorum ki kafam çok karışık belki söylesem kabul eder ama şimdi mi söylüyorsun diye ortalık karışabilir tabii bilmiyorum hiç inşallah hayatın boyunca kimse başına kakmaz bu durumu. Sendeki cesareti tebrik ediyorum hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim bir şeyi yaptın canım. O kelimeleri söyleyebilip bi ohhh çekmeyi nasıl isterdim.
İnşallah hepimiz için her şey yolunda giderCAnım benim bir de benden sana tavsiye bu konular üzerinde çok konuşma.ben sorun çıkacağını düşünmüyorum tabii karşı taraf bu konuda çok çok takıntılı değilse. İçin rahat olsun yani hepsi bizim abartmamız inanki.üstünde durma geç gergin bir ortam da oluşturmazsan tamamdır. Uzun süre ilişki olmayınca vajina kendini toparlıyor zaten ben 7-8 ay aktif yaşamıştım ama 3 sene oldu. Eminim şimdi yapmaya kalksam acı zorlanma vs olur o konuda da müsterih olabilirsin. Başıma kakılır mı bilmiyorum ama bir tartışma olduğu zaman bu konuyu açan hep benim karşı taraf şimdiye kadar ağzına almadı hatta kızdı bana ne kadar kolay ağzına alabiliyorsun diye. O da artık şans kuzum hepimiz işin hayırlısı olsun
Kuzum benim inşallah söylediğin gibi olur. Nişanlım kan gelmeyebiliyor diyor bilincinde esnek zarın olduğunun ama işte o darlık meselesi var mı şu an onu bilemiyorum ki kafam çok karışık belki söylesem kabul eder ama şimdi mi söylüyorsun diye ortalık karışabilir tabii bilmiyorum hiç inşallah hayatın boyunca kimse başına kakmaz bu durumu. Sendeki cesareti tebrik ediyorum hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim bir şeyi yaptın canım. O kelimeleri söyleyebilip bi ohhh çekmeyi nasıl isterdim.
Çok kez de değil aslında ama işte endişe duyuyorum canımKaç kez ilişki yasadın ? Benim tek bir kez olmustu keske dikim yaptırmasaydım söylemeyede gerek yok
Çok kez de değil aslında ama işte endişe duyuyorum canım
Sen neden pişman oldun canımilişki Zor olması muhabbeti cok korkutuyor
Bu şekildede anlasılma ihtimali olabılır
Sen küçük bir gecici dikişi attır
Sakın bizim gibi yapma ben pişmanım
Sen neden pişman oldun canım
Iyiki diktirmissin canim kendimizi kandırmayalım bekaret bu ülkede çok çok önemli benim 2. Iliskimde kan gelmedi meselaGerek yoktu bilmiyorum sonucu henüz ama
Çok hızlı karar aldım bence sonucta tek bir kez oldu oda tam degıl yine kan gelırdı bence
Birde ilişkide zorlanırsam ? Ev kötü ihtimal gidip bir kac dişik attırsaydımda yetiyodu bosuna yıprattım kendimi
Gercekten erkekler bu konuda aşırı takıntılı degıl kan gelmese bile doktora götürmüyorlar
Ne bilim umarım güzel sonuc alırımda deger cektıklerıme
Geçici dikiş daha iyi bence hem acı pek olmaz he. Stres hemde maliyet sonucta garanti yaniIyiki diktirmissin canim kendimizi kandırmayalım bekaret bu ülkede çok çok önemli benim 2. Iliskimde kan gelmedi mesela
Ben ilk ilişkimden 3 ay sonra ikincisini yaşamıştım ilkinde de gelmişti ikincisinde de hatta korkup doktora gitmiştim hiç aklıma gelmedi doktor da oranın kendini toparlayabilecek bir yapıya sahip olduğunu ara verip tekrar yapınca kanın gelme olasılığının çok yüksek olduğunu söylemişti muhtemelen senin de gelecekti hayırlısı olsun hakkındaGerek yoktu bilmiyorum sonucu henüz ama
Çok hızlı karar aldım bence sonucta tek bir kez oldu oda tam degıl yine kan gelırdı bence
Birde ilişkide zorlanırsam ? Ev kötü ihtimal gidip bir kac dişik attırsaydımda yetiyodu bosuna yıprattım kendimi
Gercekten erkekler bu konuda aşırı takıntılı degıl kan gelmese bile doktora götürmüyorlar
Geçicice ne zamana kadar kan gelirGeçici dikiş daha iyi bence hem acı pek olmaz he. Stres hemde maliyet sonucta garanti yani
İnşallah tek temennimiz mutlu bir yaşam zaten. Psikolojik çok yorulduk.Gerek yoktu bilmiyorum sonucu henüz ama
Geçicice ne zamana kadar kan gelir