gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

2 günlük psikolojik sıkıntı yasıyorsun ama kalıcıda hem tutmama hem aşırı tutma vs kanayacakmı bir sürü şey
Artık kendinizi iyileştirmeye çalışın olmaz mı? Elinizden gelen buydu, Allah bu işlemi nasip etti, vardır illa bi hayır değil mi? Kimse aşırı tuttu diye zor açıldı diye eşinden ayrılmadı mesela. Boğazmanzarasının zorlu oldu biliyorsunuz. O da evliliğine devam ediyor çok şükür. Bence sorun yaşamayacaksınız

Artık kendinizi iyileştirmeye çalışın olmaz mı? Elinizden gelen buydu, Allah bu işlemi nasip etti, vardır illa bi hayır değil mi? Kimse aşırı tuttu diye zor açıldı diye eşinden ayrılmadı mesela. Boğazmanzarasının zorlu oldu biliyorsunuz. O da evliliğine devam ediyor çok şükür. Bence sorun yaşamayacaksınız

Tek sorunum o değilki tatlım daha bir sürü şey
Erkekler mesela cinsellik olur ayrılırlar cinsellik olmaz ayrılırlar doğru insanı bulamamamda beni çok üzüyo :KK43: yalnızlık zor

Tek sorunum o değilki tatlım daha bir sürü şey
Erkekler mesela cinsellik olur ayrılırlar cinsellik olmaz ayrılırlar doğru insanı bulamamamda beni çok üzüyo :KK43: yalnızlık zor
Cinsellik olmadı diye ayrılan bir insan seni gerçekten sevmiş olamaz değil mi? Onun için üzülmeyi bırak asla mutluluğunu bir erkeğin dudaklarının arasına bırakma. Sen güçlü bi kızsın bak gör neler başardın. Kolay mı bu durumdan kurtulma mücadelesi?

Ah ah tuana çok tuttu diye üzülüyor ben çok büyük diye derdimiz bitmiyor ki 🤣

X