- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.748
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.521
İyi diyelim iyi olalım..İyiyim çok sağolun
Siz nasılsınız
Şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi diyelim iyi olalım..İyiyim çok sağolun
Siz nasılsınız
Şükür
Genel olarak mı öyle dediniz yoksa sorun mu var?İyi diyelim iyi olalım..
Şu son zamanlarda yaşanılanlar, birde iş güçle alakalı ufak tefek şeyler birde genel olarak diyeyim :)Genel olarak mı öyle dediniz yoksa sorun mu var?
AnlatabilirsinŞu son zamanlarda yaşanılanlar, birde iş güçle alakalı ufak tefek şeyler birde genel olarak diyeyim :)
Teşekkür ederim Anlatmaya henüz hazır mıyım onu bilmiyorum ama. :/Anlatabilirsin
Anlat anlatTeşekkür ederim Anlatmaya henüz hazır mıyım onu bilmiyorum ama. :/
En azından bugün değil de yakın bir zamanda anlatmaya çalışayım. Teşekkür ederim amaAnlat anlat
hamd olsun işte idare ediyoruzSizin nasıl gidiyor hayat?
Tamam bişey değilEn azından bugün değil de yakın bir zamanda anlatmaya çalışayım. Teşekkür ederim ama
❤❤Tamam bişey değil
Bildirim arada kaynamış gitmiş ve ben yeni farkettim maalesef canım. İşlem konusunda değişiklik yok ama düğün günüm belli artık eğer bu korona yüzünden ertelenmezse. Çok daha stres oldum haliyle gün netleşince. Sen neler yapıyorsun var mı değişiklik pekiaynı bildiğiniz gibiyim işte sen de var mı bir farklılık her şey aynı mı
canla ne yapıyoersunuzz yaa bende gırıyorum ama cok yazamıyorummBildirim arada kaynamış gitmiş ve ben yeni farkettim maalesef canım. İşlem konusunda değişiklik yok ama düğün günüm belli artık eğer bu korona yüzünden ertelenmezse. Çok daha stres oldum haliyle gün netleşince. Sen neler yapıyorsun var mı değişiklik peki
Buna şükür diyorum vallahi canım sen nasılsın neler yapıyorsun var mı bi gelişme falan.canla ne yapıyoersunuzz yaa bende gırıyorum ama cok yazamıyorumm
Çok şükür canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsıncanla ne yapıyoersunuzz yaa bende gırıyorum ama cok yazamıyorumm
ben de aynı her şey hayatımda kimse yok öyle bildiğinizden başka birşeyler de olmadı bu konuyuda artık düşünmüyorum tabi sizi merak ettim ondan yazdım burdaki kızları özlediğimi fark ettimBildirim arada kaynamış gitmiş ve ben yeni farkettim maalesef canım. İşlem konusunda değişiklik yok ama düğün günüm belli artık eğer bu korona yüzünden ertelenmezse. Çok daha stres oldum haliyle gün netleşince. Sen neler yapıyorsun var mı değişiklik peki
Ben konuşuyorum onunla. Mutlu evet bir sıkıntısı yok çok şükür.kızlar ben boğaz manzarasını merak ediyorum acaba nasıl mutlu mu keşke tekrar konuşmak nasip olsaydı haberi olan var mı
söylersin bebek falan var mıBen konuşuyorum onunla. Mutlu evet bir sıkıntısı yok çok şükür.
Bİldiğim kadarıyla yok. En son hala ilişkide zorlandığını söylemişti.selam
söylersin bebek falan var mı