gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar diyarbakırda plastik cerrahi hakan tekin doktoruu bilen varmı dikim için nasıldır acaba??

aynı bildiğiniz gibiyim işte sen de var mı bir farklılık her şey aynı mı
Bildirim arada kaynamış gitmiş ve ben yeni farkettim maalesef canım. İşlem konusunda değişiklik yok ama düğün günüm belli artık eğer bu korona yüzünden ertelenmezse. Çok daha stres oldum haliyle gün netleşince. Sen neler yapıyorsun var mı değişiklik peki

Bildirim arada kaynamış gitmiş ve ben yeni farkettim maalesef canım. İşlem konusunda değişiklik yok ama düğün günüm belli artık eğer bu korona yüzünden ertelenmezse. Çok daha stres oldum haliyle gün netleşince. Sen neler yapıyorsun var mı değişiklik peki
canla ne yapıyoersunuzz yaa bende gırıyorum ama cok yazamıyorumm

ben de aynı her şey hayatımda kimse yok öyle bildiğinizden başka birşeyler de olmadı bu konuyuda artık düşünmüyorum tabi sizi merak ettim ondan yazdım burdaki kızları özlediğimi fark ettim

kızlar ben boğaz manzarasını merak ediyorum acaba nasıl mutlu mu keşke tekrar konuşmak nasip olsaydı haberi olan var mı

X