- 1 Haziran 2019
- 472
- 574
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.381
Haklisin kuzum evham yapmayayim asil önemli olan benm icin günü planlamak yani sonra geçici işlem boşagiderse oturup ağlarım wallahiEvham yapma o konuda canım rahat ol herkesin kanaması oldu burada ilişki öncesi geçici işlem olup işlem dururken lekelenmesi olup korkan da olmuştu olabiliyor korkma onlar da sonuç aldı
Sen her ihtimale karşı geçici işlemi tekrar olabilecek kadar para ayarla da canım riske etmemiş ol. Allah kolaylı versin asıl onu ayarlamak mesele inanHaklisin kuzum evham yapmayayim asil önemli olan benm icin günü planlamak yani sonra geçici işlem boşagiderse oturup ağlarım wallahi
Aynen canm kenara para ayırmam lazm. Ben soyle düşünüyorum tatile gtcez başka şehire o sırada olacak yani. Böyle bir düşüncemizde var söz yaptıktan sonraSen her ihtimale karşı geçici işlemi tekrar olabilecek kadar para ayarla da canım riske etmemiş ol. Allah kolaylı versin asıl onu ayarlamak mesele inan
Bak öyle olursa tarih belli olmuş olur işin kolay olur canımAynen canm kenara para ayırmam lazm. Ben soyle düşünüyorum tatile gtcez başka şehire o sırada olacak yani. Böyle bir düşüncemizde var söz yaptıktan sonra
Çabuk geçsin su 4 ay da kurtulayım kızlar insallah:)Bak öyle olursa tarih belli olmuş olur işin kolay olur canım
Gecici diyolar canim evetCanm benm doktor dedi ya ilişkiden önce gel garanti dikişi falan atarız diye seffaf iplerle onu yaptrmaya gtcem iliski oncesi. O işleme geçici mi deniyor orasını hic blmiom
Sağol bebegmGecici diyolar canim evet
Kızlar merhaba benimde seneye 7. Aya düğünüm inşallah geçiçi yaptırcam ama korluyorum ya tutmazsa diye bu grupta varmı çok sayıda diktirip olumlu sonuç olan. Bana hiç denk gelmedi geçici diktirip sonuç alan . Birde dikerken vajina gemişliyormu ben gam ilişki yaşamadım ve dar ilk ilişkide anlaşılırmı tşk.kimse yok mu arkadaşlar nerelerdesiniz
Geçicimi diktirdin canım senkimse yok mu arkadaşlar nerelerdesiniz
Canım sen geçici dikimden sonuç aldın mıBaska ne dedi @elfsnfci gecici mi yapcakmis
hayır kalıcıGeçicimi diktirdin canım sen
Hangi doktora yaptırdın tabsiyen nedirh
hayır kalıcı
Canim ankarada hymenoplasty oldum sayfasinda cogu kisi geçici olup mutlu ayrildi. Kotu sonuc alan olmadi. Ve de arkadaslar bnmde 2 ayim kaldi gecici olmama..Kızlar merhaba benimde seneye 7. Aya düğünüm inşallah geçiçi yaptırcam ama korluyorum ya tutmazsa diye bu grupta varmı çok sayıda diktirip olumlu sonuç olan. Bana hiç denk gelmedi geçici diktirip sonuç alan . Birde dikerken vajina gemişliyormu ben gam ilişki yaşamadım ve dar ilk ilişkide anlaşılırmı tşk.
Burdayim canm. Uzun zamandir kimse yazmıyor walakimse yok mu arkadaşlar nerelerdesiniz
Turgay beye yaptırdım ama kontrole gitmedim oldu mu olmadı mı bilgim yokHangi doktora yaptırdın tabsiyen nedir
Canim kimse girmiyo diye bende girmiyodum burdayim nasilsin
Kizzzzz nisanami az kaldi yoksaCanim ankarada hymenoplasty oldum sayfasinda cogu kisi geçici olup mutlu ayrildi. Kotu sonuc alan olmadi. Ve de arkadaslar bnmde 2 ayim kaldi gecici olmama..
Sen niye gitmiyosun kontrleTurgay beye yaptırdım ama kontrole gitmedim oldu mu olmadı mı bilgim yok