- 1 Haziran 2019
- 472
- 574
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.341
Tamam diyecek mi diye nabız ölçtüm kuzum oda olumlu yanıt verdiTamam diyecek mi peki nişanlı iken kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam diyecek mi diye nabız ölçtüm kuzum oda olumlu yanıt verdiTamam diyecek mi peki nişanlı iken kuzum
Aynen bende laf arasında söyledim ne düşünüyorsun diye nisanliyken olabilir nasıl olsa evlncez diye dedi.Bende teklif etmedim kuzum laf arasında o söyledi ben böyle düşünüyorum diye aslında en garanti o gibi stresli olsada
Geçici de 1 den fazla yaptırılabiliyor. Yapanlar olmuştu forumdaEvet canm ıyi plan yapmak lazım bosa giderse bide geçici 2 kere yapılmıyor sanırım 1 kere diye duydum. Bide benm ki geçici mi olacak anlamiom ki kalıcı diye oldum yine gidip dikiş attiracam
Hiçbir fikrim yok yani internetten bir araştırdın mı hiç?Kızlar bir şey soracağım klitoris üzerindeki derisi buruşuk olan var mı anormal bi durum mu normal mi bilemedim
Bakıyorum kuzum ama işte net bi Bilgi yok.Hiçbir fikrim yok yani internetten bir araştırdın mı hiç?
Hİç bilmiyorum canım bende ya ama çok rahatsızsan doktora bir muayene ol derimBakıyorum kuzum ama işte net bi Bilgi yok.
Doktora gitmeye çekiniyorum canımHİç bilmiyorum canım bende ya ama çok rahatsızsan doktora bir muayene ol derim
O zaman Iyimis canm. Bikere olup bitireyim de bidaha gerek kalmaz insallahGeçici de 1 den fazla yaptırılabiliyor. Yapanlar olmuştu forumda
İnşallahhh canımO zaman Iyimis canm. Bikere olup bitireyim de bidaha gerek kalmaz insallah
Sende kurtulursun bak okadar insan kurtuldu canimInşallah canm benim. Tek dileğim bu durumdan 4 5 ay icin de kurtulmak ya insallah olur da düşünmeyiz ve mutlu oluruz artık
Gecicimi yaptircaksun canimEvet canm ıyi plan yapmak lazım bosa giderse bide geçici 2 kere yapılmıyor sanırım 1 kere diye duydum. Bide benm ki geçici mi olacak anlamiom ki kalıcı diye oldum yine gidip dikiş attiracam
Ya burusuk degildiki seninki neden taktin bukadar kafanaDoktora gitmeye çekiniyorum canım
Inşallah bebegm herkes kurtuldu çok şükür ben de kurtulcam insallahSende kurtulursun bak okadar insan kurtuldu canim
Canm benm doktor dedi ya ilişkiden önce gel garanti dikişi falan atarız diye seffaf iplerle onu yaptrmaya gtcem iliski oncesi. O işleme geçici mi deniyor orasını hic blmiomGecicimi yaptircaksun canim
İnşallah düğüne az mı var canım ?Inşallah bebegm herkes kurtuldu çok şükür ben de kurtulcam insallah
Evet canım geçici dikiş atacak kanama dikişi diyorlar belki bir iki daha az atarlar tutan kısım varsaCanm benm doktor dedi ya ilişkiden önce gel garanti dikişi falan atarız diye seffaf iplerle onu yaptrmaya gtcem iliski oncesi. O işleme geçici mi deniyor orasını hic blmiom
Canm düğün gunu belli değil ama isteme söz olacak 4 ay icin de. Aile arasında olacak ben nişan istemiyorum. Evlilik günü netleşince yani yüzükler takılıyken bu yükü üstümden atmak istyorum açıkçasıİnşallah düğüne az mı var canım ?
Allah yardımcın olsun canım korkma geçiciden sonuç alırsınCanm düğün gunu belli değil ama isteme söz olacak 4 ay icin de. Aile arasında olacak ben nişan istemiyorum. Evlilik günü netleşince yani yüzükler takılıyken bu yükü üstümden atmak istyorum açıkçası
Walla ne yapıyosa kac dikis atıyorsa atsın yeterki belli olmasin ve kanasın. Acaba prezervatif kullanmasa dikişi falan hissetme olasılığı var mı kiEvet canım geçici dikiş atacak kanama dikişi diyorlar belki bir iki daha az atarlar tutan kısım varsa