- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.221
Kuzum ya şu gecicide yan oturma olayı var mı gerçekten ?Ben buralardayım
Hayrlısı olsun canım sen gene de temkinli ol :)M Masalruya6
Tuana599
T TatliDusler355
N Nelizz
@boğazmanzarası
Kizlarrrrrr sanırım yeni bir ilişkim başlamak üzere ve çok heyecanlı gidiyor
Yok canım. İşlem olan bir arkadaş normal gibi otur kalk sorun olmuyor demişti. Kalıcıda yan oturma olayı karşılıklı gelen yer yani kaynaması gereken yer kaymasın diye öyle.Kuzum ya şu gecicide yan oturma olayı var mı gerçekten ?
canım sen nişanlı mıydınHayrlısı olsun canım sen gene de temkinli ol :)
Evet canım seneye bu zamanlar size sonucumu söylemiş olucam tam tarihi vermeyim şimdi burda :)canım sen nişanlı mıydın
Benimde düğünden önce olma gibi bir imkan yok yani kınamdan bir gün önce gidicem cok korkuyorum dikişler atar diyeYok canım. İşlem olan bir arkadaş normal gibi otur kalk sorun olmuyor demişti. Kalıcıda yan oturma olayı karşılıklı gelen yer yani kaynaması gereken yer kaymasın diye öyle.
Rabbim mutlu etsin inşallah canım benim stres yapma iş akışına bırak bak herkes hayırlısıyla bir şekilde gidiyor tek tekEvet canım seneye bu zamanlar size sonucumu söylemiş olucam tam tarihi vermeyim şimdi burda :)
O stresten dolayı nişanlım sürekli nereye daldı noldu bişet var sende diyor tam olarak onu benimsemediğimi söylüyor ama alakası yok sadece kendimi veremiyorum bu durumlarsqn dolayıRabbim mutlu etsin inşallah canım benim stres yapma iş akışına bırak bak herkes hayırlısıyla bir şekilde gidiyor tek tek
Canım 5. Gün ilişkisi olanlar oldu geçicide kimse sorun yaşamadı. 3-4gün en en ideali merak etmeBenimde düğünden önce olma gibi bir imkan yok yani kınamdan bir gün önce gidicem cok korkuyorum dikişler atar diye
Bir kere aldatilip birkere de terkedildikten sonra eskisi tarafından bence geçmişe bakmamam ve yoluma bakmam gerekiyor diye düşündümmaşallah hızlısın ama yeni bitmemişmiydi ilişkin
En iyisini yapmissin canm yeni limanlara yelken açmak en hayırlısı olur belki:)Ayy çok sevindim kuzummmmbende yeni birini buldum bakalım diğeriyle ugrasacak halım yok
Henüz net bsey yok canm tanıyoruz brbrmzi iyice tanımadan net bsey diyemem ama şuan herşey hoş gözüküyor:)Hayrlısı olsun canım sen gene de temkinli ol :)
doğru düşünmüşsün aynıları ben de de oldu inşallah bende senin yolundan devam ederimBir kere aldatilip birkere de terkedildikten sonra eskisi tarafından bence geçmişe bakmamam ve yoluma bakmam gerekiyor diye düşündüm
Canim giremedim bayagi ya napiyosunuz nasilsiniz hepiniz@nelizzz nerelerdesin @boğazmanzarası düğünün oldu ve bizi terkettin galiba
Kizlarrrrr giremedim ben ya yogunluktan burdayim tatlislar napiyosunuz nasilsinizAyyy bir garip oldum yaa hıc kımse gelmıyo artık
Kuzum gittinmi kontrle senumarım bizimde girmeyeceğimiz günler gelir hayırlısıyla
Kizlarrrrr giremedim ben ya yogunluktan burdayim tatlislar napiyosunuz nasilsiniz
Kiz ne ara buldun ne cabukM Masalruya6
Tuana599
T TatliDusler355
N Nelizz
@boğazmanzarası
Kizlarrrrrr sanırım yeni bir ilişkim başlamak üzere ve çok heyecanlı gidiyor
Ay neler duyuyorum sen seninkiyle ayrildinmi kiz ne ara ayrildin birini buldunAyy çok sevindim kuzummmmbende yeni birini buldum bakalım diğeriyle ugrasacak halım yok
Daha olmadi canim dugunuHerkes gitmiş sanırım. Boğazmanzarasının düğünü oldu mu ? Bir açıklama yapmadan gitmezdi o. Gerçi son zamanlardan çok takip edemedim ama.