- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.401
Ey allahim ya milletin isi gucu yok hic ya ay ne guzel canim ya prenses gibi olcaksinKendisi konu acmis canim gormussunuzdur flep yaptrdim diye.. evt öyle farkli soylemis
Gelinlik dikiliyo kuzum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ey allahim ya milletin isi gucu yok hic ya ay ne guzel canim ya prenses gibi olcaksinKendisi konu acmis canim gormussunuzdur flep yaptrdim diye.. evt öyle farkli soylemis
Gelinlik dikiliyo kuzum :))
Resmen insanlarin huzurunu kacirmak yaEvet canim o.. simdi cevap vermiyo bak bana özelden de yazdim konuya da yazdim.. belki aciklamasi vardir bilmiyorum da.. giriyo cevrimici oluyo cevap vermiyo yani.amac ne merak ediyorum cidden.
Evet canim o.. simdi cevap vermiyo bak bana özelden de yazdim konuya da yazdim.. belki aciklamasi vardir bilmiyorum da.. giriyo cevrimici oluyo cevap vermiyo yani.amac ne merak ediyorum cidden.
Ey allahim ya milletin isi gucu yok hic ya ay ne guzel canim ya prenses gibi olcaksin
Ne bilim bende anlamadim insallah biz yanlis anlamisizdirAyy insallah kuzum benim❤❤❤ sende öyle olcaksin sen naptin bu arada o cocukla devammi :)
ya bencede o kadar saçma ki bi de çok duygusal bi yazmış şöyle böyle diye ya bu insanların işleri güçleri yok nelerle uğraşıyor kime yaptırdıysan yaptırdın dürüst olsana aynen amacı ne acaba
Birde o cikmis o zamanBen anlamadım güzeller guzelii mi ben o mu fake ?
Yok kuzum o bahsedilen konuyu açan kişi o da Turgay beye yaptırdım sonuç aldım diye. Geçmiş mesajlarına bakıyorum başka doktor adı vermemiş özelden mi başka diyor acabaBirde o cikmis o zaman
Himm anladim canim olablir ben hic konusmadim onunla sanirimYok kuzum o bahsedilen konuyu açan kişi o da Turgay beye yaptırdım sonuç aldım diye. Geçmiş mesajlarına bakıyorum başka doktor adı vermemiş özelden mi başka diyor acaba
İyi ol tabi iyi olcaksin kotu olcak bisey yokHerkese güzel dilekleri için tşkler kızlar ben de iyi olmaya çalışıyorum elimden geldiğince :)
Ay kimmiş o fake yaa
Bak sen cesaret ettin yolun sonuna geldin çok şükür ve kurtulacaksıııın İnan buna bitiyor, ben cesaretsizliğim yüzünden adım atamıyorumHerkese güzel dilekleri için tşkler kızlar ben de iyi olmaya çalışıyorum elimden geldiğince :)
Ay kimmiş o fake yaa
Çok Geçmiş olsun canım ikinizide :)Kizlar canomla ciktik hava alanina gidiyoruz tutmus kizlar
Herkes kendi için ayrı bir ümitsiz işte cnm neden oyle oluyo bilmiyorum inş sen de en kısa zamanda hayırlısıyla adım atıp yola koyulursun. Herkes için bu durum zannettiğinden daha kolay olur ve atlatırız inşBak sen cesaret ettin yolun sonuna geldin çok şükür ve kurtulacaksıııın İnan buna bitiyor, ben cesaretsizliğim yüzünden adım atamıyorum
Hiç merak etme sırayla kurtulacağız önce seeennn :)Herkes kendi için ayrı bir ümitsiz işte cnm neden oyle oluyo bilmiyorum inş sen de en kısa zamanda hayırlısıyla adım atıp yola koyulursun. Herkes için bu durum zannettiğinden daha kolay olur ve atlatırız inş
Sagol canim allah razi olsunÇok Geçmiş olsun canım ikinizide :)
Sende artik cesaretini topla adim at:))Hiç merak etme sırayla kurtulacağız önce seeennn :)
İnşallaaah valla çok istiyorum o cesarettenSende artik cesaretini topla adim at:))
İş güç koşturmaca cnm ne ile uğraşıp neye kafa yoracagımı artık şaşırdım gerçekten bu anlar cok zormuş karşınızdaki kişi bile bazen çekilmez geliyo ben neyim içindeyim diyorsun kaldi ki başımızda zaten kocaman dert varKizlar napiyosunuz :)
Napyim canim su aralar mutsuzum ben oturuyorum sen napiyosunKizlar napiyosunuz :)