gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evet canim o.. simdi cevap vermiyo bak bana özelden de yazdim konuya da yazdim.. belki aciklamasi vardir bilmiyorum da.. giriyo cevrimici oluyo cevap vermiyo yani.amac ne merak ediyorum cidden.

ya bencede o kadar saçma ki bi de çok duygusal bi yazmış şöyle böyle diye ya bu insanların işleri güçleri yok nelerle uğraşıyor kime yaptırdıysan yaptırdın dürüst olsana aynen amacı ne acaba

Ey allahim ya milletin isi gucu yok hic ya ay ne guzel canim ya prenses gibi olcaksin :KK19:
Ayy insallah kuzum benim❤❤❤ sende öyle olcaksin sen naptin bu arada o cocukla devammi :)
ya bencede o kadar saçma ki bi de çok duygusal bi yazmış şöyle böyle diye ya bu insanların işleri güçleri yok nelerle uğraşıyor kime yaptırdıysan yaptırdın dürüst olsana aynen amacı ne acaba
Ne bilim bende anlamadim insallah biz yanlis anlamisizdir

Herkese güzel dilekleri için tşkler kızlar ben de iyi olmaya çalışıyorum elimden geldiğince :)
Ay kimmiş o fake yaa :KK43:
Bak sen cesaret ettin yolun sonuna geldin çok şükür ve kurtulacaksıııın İnan buna bitiyor, ben cesaretsizliğim yüzünden adım atamıyorum

Bak sen cesaret ettin yolun sonuna geldin çok şükür ve kurtulacaksıııın İnan buna bitiyor, ben cesaretsizliğim yüzünden adım atamıyorum
Herkes kendi için ayrı bir ümitsiz işte cnm neden oyle oluyo bilmiyorum inş sen de en kısa zamanda hayırlısıyla adım atıp yola koyulursun. Herkes için bu durum zannettiğinden daha kolay olur ve atlatırız inş

Herkes kendi için ayrı bir ümitsiz işte cnm neden oyle oluyo bilmiyorum inş sen de en kısa zamanda hayırlısıyla adım atıp yola koyulursun. Herkes için bu durum zannettiğinden daha kolay olur ve atlatırız inş
Hiç merak etme sırayla kurtulacağız önce seeennn :)

X