- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.221
Canim yalam olmasin oydu galiba dur sorayim kiza. Cok kisi yaznca karisiyoTurgay Hoca mı kuzum
Gecms mssajlara baktm evet oymusTurgay Hoca mı kuzum
Ay ben hiç evlenenicem gibi geliyo neyin içindeyim bilmiyom cok tuhafım benKız sen ne zaman evleniyn hadi evlen artık hepiniz evlenin toplu nikah yapın hatta cabuk olun zamanim az
Aaa Turgay hocaya yaptırmış ve kanaması mı olmuş ne cok sevindim darısı hepımiizin basına niye çıkıp buraya yazmazlar yaa ne güzel Ümit oluyo bize de ama yine de onların tercihi tabi bir şekilde duyalım daGecms mssajlara baktm evet oymus
Normal canik ben hala öyleyimAy ben hiç evlenenicem gibi geliyo neyin içindeyim bilmiyom cok tuhafım ben
Belki ankaraya yazmstur canm ben oraya bakmiym artk da hicAaa Turgay hocaya yaptırmış ve kanaması mı olmuş ne cok sevindim darısı hepımiizin basına niye çıkıp buraya yazmazlar yaa ne güzel Ümit oluyo bize de ama yine de onların tercihi tabi bir şekilde duyalım da
Diğer sayfalarda bir sey yok cnm sana neler yazmışBelki ankaraya yazmstur canm ben oraya bakmiym artk da hic
İnş cnm benim hepimize sırayla güzel haberler vermek nasip olur inşÇok iyi ya olumlu sonuç demeeek :) güzel başladık güne.. daisyyg canım çok yakında kurtulacaksıııın
Canm iliski yasamis ama cok aciyomus seninki acildi mi demis de bende sürekli iliskiye gir zamanla aciliyo dedim simdi hic aci duymuyorum dedimDiğer sayfalarda bir sey yok cnm sana neler yazmış
Aksi mümkün değil :*İnş cnm benim hepimize sırayla güzel haberler vermek nasip olur inş
Hilal mi o canımCanm iliski yasamis ama cok aciyomus seninki acildi mi demis de bende sürekli iliskiye gir zamanla aciliyo dedim simdi hic aci duymuyorum dedim
Allah korusun ama bizden biraz geç haber alcan gbi görünüyo kuzum bi kaç kisi dışında :)Sizden haber almadan gitmek de bana koyuyo valla Allah korusun site falan cökse ne halt yicem bilmiym
illkinde mi kanamış acabaCanm iliski yasamis ama cok aciyomus seninki acildi mi demis de bende sürekli iliskiye gir zamanla aciliyo dedim simdi hic aci duymuyorum dedim
Himm anladim canim iyiki geldin hosveldinKizlar ben size habwr vermeden hic gider miyimm :)
Ya ben bi iki konumu sildim kim oldgum falan anlasilir diye malum bizim durumumuz gecmisimiz..
O da yasakmis meger. ondan ban yemisim
Ay insallah evlenirz canim yaGitmiyorum canim buralardayim insallah siz de cabuk evlenin hadi sizi bekliym diye gidemiym ya
Ayni kisimi acaba banada yazmis kanamasi olmus zor olmus ama kanamasi olmusBu arada buraya yazmayan biri daha olumlu sonuc almis kizlar yeni özelden yaziyo da. İciniz rahat olsun.
Canim belki korkuyolardir biri gorur anlasilir fln diye ayni kisimi bilmiyorum banada yazmis kanamasi olmusAaa Turgay hocaya yaptırmış ve kanaması mı olmuş ne cok sevindim darısı hepımiizin basına niye çıkıp buraya yazmazlar yaa ne güzel Ümit oluyo bize de ama yine de onların tercihi tabi bir şekilde duyalım da