- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.201
Anlam veremedim kuzumAaaaa niye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlam veremedim kuzumAaaaa niye
Belki kapatmıştır yenisini açmak için flnAnlam veremedim kuzum
Kapaticam demisti kapattimi acabaAnlam veremedim kuzum
Olabilir canim gelir insallah geri yaBelki kapatmıştır yenisini açmak için fln
Aktifleşmiş evet şimdi gördüm ben de haberi olmadı galiba :)Kızlar bogzmanzarı bende aktif görünüyo ya gerimi geldi acaba kuzum nerelerdesin Bogazmanzarasi
Belki kapatmıştır yenisini açmak için fln
Kapaticam demisti kapattimi acaba
Olabilir canim gelir insallah geri ya
Kızlar bogzmanzarı bende aktif görünüyo ya gerimi geldi acaba kuzum nerelerdesin Bogazmanzarasi
Kizlar ben size habwr vermeden hic gider miyimm :)Aktifleşmiş evet şimdi gördüm ben de haberi olmadı galiba :)
Yanlis anlamazsan canim nikaha bi hafta kala noldu da ayrildiniz ya ayy cok yazik olmusNişanlılık cok zor 1 sene 2 sene nişanlı kalıp ve nikaha 1 hafta kala ayrılmış biri olarak seni cok ıyı anlıyorum
Hımmm anladım kuzum geldin ya buna şükür :) gitme bi yerlereeeEski konulari ban yemeden sileydik iyiydi ama ya keske kalmasa bi umut bu hesapla devam ederim dediydim
Gitmiyorum canim buralardayim insallah siz de cabuk evlenin hadi sizi bekliym diye gidemiym yaHımmm anladım kuzum geldin ya buna şükür :) gitme bi yerlereee
beni çok beklersin kuzumGitmiyorum canim buralardayim insallah siz de cabuk evlenin hadi sizi bekliym diye gidemiym ya
Oh burdaymışsın cok şükürEski konulari ban yemeden sileydik iyiydi ama ya keske kalmasa bi umut bu hesapla devam ederim dediydim
Vala bi garip hissettim kızlat öyle söyleyince bayagı bi alıştık sana koyuyo gidişin de habersiz gitme ama :):)Kizlar ben size habwr vermeden hic gider miyimm :)
Ya ben bi iki konumu sildim kim oldgum falan anlasilir diye malum bizim durumumuz gecmisimiz..
O da yasakmis meger. ondan ban yemisim
Sizden haber almadan gitmek de bana koyuyo valla Allah korusun site falan cökse ne halt yicem bilmiymVala bi garip hissettim kızlat öyle söyleyince bayagı bi alıştık sana koyuyo gidişin de habersiz gitme ama :):)
Kız sen ne zaman evleniyn hadi evlen artık hepiniz evlenin toplu nikah yapın hatta cabuk olun zamanim azOh burdaymışsın cok şükür
Turgay Hoca mı kuzumBu arada buraya yazmayan biri daha olumlu sonuc almis kizlar yeni özelden yaziyo da. İciniz rahat olsun.