gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kiz bulursan banada soyle ya ben adama hic evlilik muabbeti yapmiyorum korkup kacmasin diye bi cozum bulursan banada soyle internetten arastirayim bende :)) bebisim hayirlisiyla burda evlenme teklifi aldik demek bizede nasip olsun
Aslında teklifi alana kadar istiyoruz şimdi elimden gelse vazgecicem yani aileler işin içine girince çok farklı oluyor bişeylere kızsanda bitiremiyorsun ha diyince

Hayır canım benim işler birazcık karışık yaşadığım şehirde dikim yapan burdada adı gecen bi doktora gittim bakire olduğumu işlem yapmayacağını söyledi içim rahat etmeyince başka doktora gittim oda bakire değilsin demedi ama çentiklern var kanaman olmayabilir dedi o yüzden geçici yaptırabilirsem öylr kurtulucam inşallah :)

3-4 ay gibi bir sürem kaldı stresten me yapacağımı şaşırıyorum yaptığım hazırlıklardan birşey anlamıyorum bilmiyorum zor süreçler hepimize Allah sabır versin yardım etsin bence bu işi çözün ondan sonra kimi alıyorsanız alın hayatınıza kafanız rahat olsun tadını çıkarın düğün hazırlıklarının

Nişanlılık cok zor 1 sene 2 sene nişanlı kalıp ve nikaha 1 hafta kala ayrılmış biri olarak seni cok ıyı anlıyorum

Kiz bulursan banada soyle ya ben adama hic evlilik muabbeti yapmiyorum korkup kacmasin diye bi cozum bulursan banada soyle internetten arastirayim bende :)) bebisim hayirlisiyla burda evlenme teklifi aldik demek bizede nasip olsun

Amin amin aminnnn İnsallah cnm allah bizede isteyen herkesede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…