- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.161
Kızlar bugün turgay beye kontrole gittim. Tam bir ay oldu. Tutmuş çok şükür. Buraya da yazmak istedim. Darısı tüm güzel haber bekleyenlerimizin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün turgay beye kontrole gittim. Tam bir ay oldu. Tutmuş çok şükür. Buraya da yazmak istedim. Darısı tüm güzel haber bekleyenlerimizin başına
Bende havalara ucarim ucar ucar konarim
Sağol canımmAy çok sevindim cnm gözünaydın:)
Gözün aydın cnmKızlar bugün turgay beye kontrole gittim. Tam bir ay oldu. Tutmuş çok şükür. Buraya da yazmak istedim. Darısı tüm güzel haber bekleyenlerimizin başına
Sağol canımmGözün aydın cnm
Napyim kuzum iyiyim cok sukur ya is aramaya devam yilmadanSen napiyosun kuzum
Aminnnnnnnn insallahhhhhh yaİnş gelir bian önce tüm isteyenlere cnm teklif Allah herkesin gönlüne göre versin
İyiyiz canim sen nasilsinSelam kızlaaaarr telim bozuldu tuşlu tel kullandığım için giremedim kusura bakmayın nasılsınız
Gozun aydin canim gecmis bitmis gitmis olsun insallahKızlar bugün turgay beye kontrole gittim. Tam bir ay oldu. Tutmuş çok şükür. Buraya da yazmak istedim. Darısı tüm güzel haber bekleyenlerimizin başına
Kiz nasilda evlilik meraklisi gibi gozuktuk ya ama oyleyim ben napayimama tabiki evliliginde hayirlisi olsunAhahaha aynen aynen
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlern başına. Oturman fln nasıl düzeldimiKızlar bugün turgay beye kontrole gittim. Tam bir ay oldu. Tutmuş çok şükür. Buraya da yazmak istedim. Darısı tüm güzel haber bekleyenlerimizin başına
Kiz nasilda evlilik meraklisi gibi gozuktuk ya ama oyleyim ben napayimama tabiki evliliginde hayirlisi olsun
Kiz bulursan banada soyle ya ben adama hic evlilik muabbeti yapmiyorum korkup kacmasin diye bi cozum bulursan banada soyle internetten arastirayim bende :)) bebisim hayirlisiyla burda evlenme teklifi aldik demek bizede nasip olsunAma yalanda değil yani tabikide sevdiğimiz ile ve hayırlısı
İnsallah bu sene hayırlısı ile bizde evlilik teklıfı alalım yaaa ama süreci hızlandırmak için ne yapabilirim diye düşünüyorum:) bulursam işe yarar bir çözüm sanada söyleyeceğim
Sağol canım evet bayağı bi düzeldi şükürGözün aydın canım çok sevindim darısı bizlern başına. Oturman fln nasıl düzeldimi
Sağol canımmmGozun aydin canim gecmis bitmis gitmis olsun insallah
Teşekkürler canımm