- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 29
- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.141
Ben de evet hadi evlenelim diyince
sen nişanlımısın cnm :)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de evet hadi evlenelim diyince
Genel olarak şu sacma sapan dugun hazirliklarindan cok bunaldim bide icimde sıkıntı var regl dönemim geliyo ondan ruh halim bi tuhaf galibaBenim bilindik meselelerim kuzum sen söyleee sana ne oldu canım
Aileler birbirini tanıyor ama nişan da yaptırmıyorum korkudan canım :)sen nişanlımısın cnm :)?
Bitter çikolata kır o zaman bir iki kare kuzum :) az sabır bir şey kalmadı canımGenel olarak şu sacma sapan dugun hazirliklarindan cok bunaldim bide icimde sıkıntı var regl dönemim geliyo ondan ruh halim bi tuhaf galiba
Abooo yarin tarti günü dur hele kız cikolata aylardir yemiyorum niyeyse hic canim cekmio ama bi sütlac olsa gomerdim evet canim sabretcez tabiBitter çikolata kır o zaman bir iki kare kuzum :) az sabır bir şey kalmadı canım
Sütlaç mııııı olmaz kuzum geçicek hepsi Merak etmeAbooo yarin tarti günü dur hele kız cikolata aylardir yemiyorum niyeyse hic canim cekmio ama bi sütlac olsa gomerdim evet canim sabretcez tabi
Yok kiz saka yapiyorum bu saatte hicbisey yemem aksam 6dab sonra yemiyorum hele sutlac yesem kaptan cezayi yapistirirSütlaç mııııı olmaz kuzum geçicek hepsi Merak etme
Sen naptin is durumu falan nolduSütlaç mııııı olmaz kuzum geçicek hepsi Merak etme
Aileler birbirini tanıyor ama nişan da yaptırmıyorum korkudan canım :)
Genel olarak şu sacma sapan dugun hazirliklarindan cok bunaldim bide icimde sıkıntı var regl dönemim geliyo ondan ruh halim bi tuhaf galiba
Bende havalara ucarim ucar ucar konarimAmin kız evlilik teklifi alsak kendi adıma havalara uçarım yaaaa :)))
Hastaligin yaklastigi icindir canim insanin ruh hali oyle oluyoAbooo yarin tarti günü dur hele kız cikolata aylardir yemiyorum niyeyse hic canim cekmio ama bi sütlac olsa gomerdim evet canim sabretcez tabi
Sen napiyosun kuzumHastaligin yaklastigi icindir canim insanin ruh hali oyle oluyo
Bende de cok farklı degil sizin de canınızı sıkmayayım tekrar tekrar aynı şeylerle diye yazmak istemiyordumKizlar napıyosunuz?
İnş gelir bian önce tüm isteyenlere cnm teklif Allah herkesin gönlüne göre versinAmin kız evlilik teklifi alsak kendi adıma havalara uçarım yaaaa :)))
Cnm balayını düşün ve rahatla bence tatilini hayal et asıl önemli olan konuyu da atlattın cok şükür rahat rahat ilerleGenel olarak şu sacma sapan dugun hazirliklarindan cok bunaldim bide icimde sıkıntı var regl dönemim geliyo ondan ruh halim bi tuhaf galiba
Kuzum benim hepimiz atlatalim insallah öyle canim bunlar biraz stresli biraz tatli telaslar Rabbim hepinize atlatmayi nasip etsinCnm balayını düşün ve rahatla bence tatilini hayal et asıl önemli olan konuyu da atlattın cok şükür rahat rahat ilerle
İnsallah canim takimim sagolsunBogazmanzarasi vayyy zayıflamışız tebrik ederim canım darısı diğer isteyenlere