gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Allah seni emi ya bi an once hallet bu isi sende evlen yuvani kur artik :KK75:
Ayyy inşallah da bi atağa geçemiyorum sürekli kafam karışıyor. Hani kurtuluşunu biliyorsun çıkış yolu var sonu aydınlık görünüyor tünelin ama bacaklarında güç kalmamış gibi olur ya tam öyle işte. Bir gün istekli bir gün korkak geçiyor.

Sana nasıl alınacak diyor cnm? Ben de ilk gittiğimde kıyafetin üstünden sütyenle normal aldı genel hatlar için. Benim baktığım modelde gelinliğin içine sütyen giyilmiyor kendinden kulplu gelinlik sütyen var gibi duruyor yani boyle olduğu içinde o içine koyacağı kulplar ölçü aldı benden dikime başlarken
Canim bildigin sey bu benimki baya destekli sütyen yani buyugu biraz daha buyuk gosteriyo onunla aliriz dedi de tuhaf geldi..gelimligin altina destekli giymek lazim o zaman yine onu giymezsek baska destekli giysek sorun mu olurki amaaan kafamda deli sorular.
Evet gelinlign icinde kendinden sutyeni var gibi ama sen tak yine de cunku harrket ettkce gpgusler ordan asagi iniyo cok kotu duruyo sonra dedi
Ay kızlar benim de biraz büyük gelinlikte fln büyük görünsün istemiyorum bende desteksiz mi takmamız gerekir küçük görünmesi için. Yada gelinligin südyeni olmazmı. Kulp dedğiniz ne :) ay daha bu konularda pek bişey bilmiyorum :)

Ay kızlar benim de biraz büyük gelinlikte fln büyük görünsün istemiyorum bende desteksiz mi takmamız gerekir küçük görünmesi için. Yada gelinligin südyeni olmazmı. Kulp dedğiniz ne :) ay daha bu konularda pek bişey bilmiyorum :)
Sen gelinliğin kendi kulpuyla giyersin o zaman canım. Desteksiz ince süngerli sütyenler var ya o tarz oluyor :)

Ayyy inşallah da bi atağa geçemiyorum sürekli kafam karışıyor. Hani kurtuluşunu biliyorsun çıkış yolu var sonu aydınlık görünüyor tünelin ama bacaklarında güç kalmamış gibi olur ya tam öyle işte. Bir gün istekli bir gün korkak geçiyor.
Bu yola girmeye halin yok sanirim yada cesaretin yok anliyorum canim ama allah bu cesareti vericek bi gun sana bu duygun hep boyle devam etimiycektir tamam dogru zaman simdi diycegin gun olucak mutlaka

Bu yola girmeye halin yok sanirim yada cesaretin yok anliyorum canim ama allah bu cesareti vericek bi gun sana bu duygun hep boyle devam etimiycektir tamam dogru zaman simdi diycegin gun olucak mutlaka
İnşallah kuzum ölmeden o günleri de görürüz :KK70: valla hayırlı zamanda olsun da artık nasıl olursa bilmiyorum kuzu

Evet kulp edgn gelinligin icinde mayolardaki gibi gogus yeri oluyo ya ama ben yine de giycem ya cunku nisanligimda giymedim sutyen bi sure sonra dusuk gorundu goguslerim yani o kulplar desteklemio pek.. artik bi denerim hem destekli hem desteksiz hangizi icime sinerse.. gerci zayifladikca onlar da kuculuyo biraz da o tesellim de kuculsun de istemiyorum da napim gelinlikte cikin duruo:KK70:

Eger cok buyukse sen toparlayici da kullanabilorsin canim guzel oluyo baya topluyo

Evet kulp edgn gelinligin icinde mayolardaki gibi gogus yeri oluyo ya ama ben yine de giycem ya cunku nisanligimda giymedim sutyen bi sure sonra dusuk gorundu goguslerim yani o kulplar desteklemio pek.. artik bi denerim hem destekli hem desteksiz hangizi icime sinerse.. gerci zayifladikca onlar da kuculuyo biraz da o tesellim de kuculsun de istemiyorum da napim gelinlikte cikin duruo:KK70:
Bebisim o slikon seyler cok dik ve doluda duruyo

Heralde yani gelinligi gelinlikci giydirdigi icin soyun diyo soyunuym :KK53::KK53::deli::deli:
Canim o silikonlulari da alirim da benim derdim gorunmesi degil sadece destekliler buyuk gosteriyoya o.
Ay ben cok utanirim soyunurken ya o slikonlar dikte gosteriyo toplu duruyo bi ara bende normalde kullanmak icin almayi dusunuyodum

Sen gelinliğin kendi kulpuyla giyersin o zaman canım. Desteksiz ince süngerli sütyenler var ya o tarz oluyor :)
öyke yaparım yoksa oldukça büyük görünür çok çirkin :)
Eger cok buyukse sen toparlayici da kullanabilorsin canim guzel oluyo baya topluyo
Oda olbilir heralde dogru söylüyon aslında onlar varla yok arası bişey nelizim dediği slikonlatda olur aslında. Haklısın kuzum zayıfladıkça küçülüyo ama yinefr gelinlikte daha küçük zarif durması önemli :):)

öyke yaparım yoksa oldukça büyük görünür çok çirkin :)

Oda olbilir heralde dogru söylüyon aslında onlar varla yok arası bişey nelizim dediği slikonlatda olur aslında. Haklısın kuzum zayıfladıkça küçülüyo ama yinefr gelinlikte daha küçük zarif durması önemli :):)
:KK70: biz de nasıl büyüteceğiz diye düşünelim :KK70:

X