- Konu Sahibi Masalruya6
- #6.021
Aaaa iyi kuzum en azindan icine sinen bisey olurEevt canim diktirmeye karar verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa iyi kuzum en azindan icine sinen bisey olurEevt canim diktirmeye karar verdim
Buyukmu ay ne guzellll ya guya kilo alinca buyuyo diyolar yok bende oda olmuyo hep ayniBende masallah canim sasirdim napcagimi. Gerci zayifladikca onlar da kuculuyo benim de
Yok fıstığım daha buralardayım düğün olmasın diye nişan yaptırmıyorum ben düşün yaniDaisygdan sonrada sen gidersin
Sana nasıl alınacak diyor cnm? Ben de ilk gittiğimde kıyafetin üstünden sütyenle normal aldı genel hatlar için. Benim baktığım modelde gelinliğin içine sütyen giyilmiyor kendinden kulplu gelinlik sütyen var gibi duruyor yani boyle olduğu içinde o içine koyacağı kulplar ölçü aldı benden dikime başlarkenDaisyyg canim sen gelinlik icin olcuyu nasil veecez biliyo musun ya? Yani destekli sutyen mi giycez yoksa hani sadece dantel olanlar varya sifir destek onlarla mi vercez? Yani gelinlkci bi oyle diyo bi böyle guvenemedim.
Canim bildigin sey bu benimki baya destekli sütyen yani buyugu biraz daha buyuk gosteriyo onunla aliriz dedi de tuhaf geldi..gelimligin altina destekli giymek lazim o zaman yine onu giymezsek baska destekli giysek sorun mu olurki amaaan kafamda deli sorular.Sana nasıl alınacak diyor cnm? Ben de ilk gittiğimde kıyafetin üstünden sütyenle normal aldı genel hatlar için. Benim baktığım modelde gelinliğin içine sütyen giyilmiyor kendinden kulplu gelinlik sütyen var gibi duruyor yani boyle olduğu içinde o içine koyacağı kulplar ölçü aldı benden dikime başlarken
Haa simdi anladim senin kulp dedigni tamam daha o zaman ondan benim de alir belki cunku daha dikime baslamadik ben sordum sorunca söylediSana nasıl alınacak diyor cnm? Ben de ilk gittiğimde kıyafetin üstünden sütyenle normal aldı genel hatlar için. Benim baktığım modelde gelinliğin içine sütyen giyilmiyor kendinden kulplu gelinlik sütyen var gibi duruyor yani boyle olduğu içinde o içine koyacağı kulplar ölçü aldı benden dikime başlarken
Yaaa sen gitcen sonra digerleri gitcek hepiniz tek tek gitceksiniz
Evde kalmak yok canım abartıyorsun benceeee :) benden önce evleneceksin gör bakcanım ben buralardayım az biraz evde kaldım galiba bu gidişle evleneceğe de pek benzemiyorum ama aktif de giremiyorum sizler kadar
Evet cnm sütyensiz denedim zaten hem sütyen hem kulp cok rahatsız ederHaa simdi anladim senin kulp dedigni tamam daha o zaman ondan benim de alir belki cunku daha dikime baslamadik ben sordum sorunca söyledi
Sutyensiz mi o kulplari denedin peki
Öyle deme hiç belli olmaz cnm o işlere hayırlısı olsun her şekildecanım ben buralardayım ☺ az biraz evde kaldım galiba bu gidişle evleneceğe de pek benzemiyorum ama aktif de giremiyorum sizler kadar
Evde kalmak yok canım abartıyorsun benceeee :) benden önce evleneceksin gör bak
Öyle deme hiç belli olmaz cnm o işlere hayırlısı olsun her şekilde
İnş cnm inş Allah hepimize yardım ederAmin canım cümlemize hayırlısıyla siz bi atlatın yakinen takipteyiz seni heyecanlanma ama böyle dedim diye inşallah herşey güzel olacak
İnş cnm inş Allah hepimize yardım eder
Hmm o zamn tamam canim zaten soyup soyup duruyolar artik edep falan kalmadi heryerimi gordulerEvet cnm sütyensiz denedim zaten hem sütyen hem kulp cok rahatsız eder
Hayırlısı tabiki ama şartlandırma kendini evde kalmaya sana o lüks fazla, hepimiz başımızı yakıcaz ayrı gayrı yok :)hahah hayırlısı be gülüm
Allah seni emi ya bi an once hallet bu isi sende evlen yuvani kur artikYok fıstığım daha buralardayım düğün olmasın diye nişan yaptırmıyorum ben düşün yani
Kuzum daha guzel bi fikiri var onun benim kuzenim dugununde kullandi yapiskanli slikon seyler var ya ondan aldi kullandi cok guzel duruyoduCanim bildigin sey bu benimki baya destekli sütyen yani buyugu biraz daha buyuk gosteriyo onunla aliriz dedi de tuhaf geldi..gelimligin altina destekli giymek lazim o zaman yine onu giymezsek baska destekli giysek sorun mu olurki amaaan kafamda deli sorular.
Evet gelinlign icinde kendinden sutyeni var gibi ama sen tak yine de cunku harrket ettkce gpgusler ordan asagi iniyo cok kotu duruyo sonra dedi
Kizlar yapiskanli slikon seyler var ya adini bilmiyorum ondan alabilirsinizCanim bildigin sey bu benimki baya destekli sütyen yani buyugu biraz daha buyuk gosteriyo onunla aliriz dedi de tuhaf geldi..gelimligin altina destekli giymek lazim o zaman yine onu giymezsek baska destekli giysek sorun mu olurki amaaan kafamda deli sorular.
Evet gelinlign icinde kendinden sutyeni var gibi ama sen tak yine de cunku harrket ettkce gpgusler ordan asagi iniyo cok kotu duruyo sonra dedi
Niye evde kalasin kiz seninde hayatina biri girer tabi sen cok girmiyosun evet neden kuzumcanım ben buralardayım ☺ az biraz evde kaldım galiba bu gidişle evleneceğe de pek benzemiyorum ama aktif de giremiyorum sizler kadar