- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.501
Ayy hic sorma canim evet basladik da kilo aldi basini gidiyo asıl sana giydirmek lazim gelinligi masallag vücut tas tas :))İyiyim canım aynı bir değişiklik yok :) gelinlik provalarına başladın sanırım Allah kolaylık versin zorlu bir süreç :)
Bende hala bir ilerleme yok canım sen neler yapıyorsun nasılsın :) var mı gelişmeKızlarrrrr ne yapıyorsunuz nasılsınız nasıl gidiyor yolunda mı her şey ? :)
Bence tuttu ve kontrole gitmelisin canım iyi gelecek inşallahcanım ne yaptın ne konuştun doktorla neler sordun o ne cevap verdi ya benimde randvu almam gerek elim gitmiyor tlfna
Esneme olayını sordum olmaz dedicanım ne yaptın ne konuştun doktorla neler sordun o ne cevap verdi ya benimde randvu almam gerek elim gitmiyor tlfna
Artık rahatla kuzum hiç bir şey olmayacak Allah’ın izniyle her şey yolunda gidecekEsneme olayını sordum olmaz dedi
Çift kat yaptıranları sordum isteklerine göre yapıyoruz dedi
İlk ilişkinde zorlanabilirsin dedi
Cok iyi görünüyor bir sıkıntı yok fln dedi cnm
Amşn cnm inş hepimiz için oyle olur inşArtık rahatla kuzum hiç bir şey olmayacak Allah’ın izniyle her şey yolunda gidecek
Sagol cnm darısı bekleyen herkesin basınaİyiyim canım çok şükür. İşlem başarılı olmuş galiba senin çok sevindim, gözün aydın :)
Yok kız ben de ayağı sakatladıktan sonra bayağı aldım kilo ama verdim çok şükür detoks yap kuzu bir ayda 8 kilo verdim ben o sular sayesindeAyy hic sorma canim evet basladik da kilo aldi basini gidiyo asıl sana giydirmek lazim gelinligi masallag vücut tas tas :))
Bende de aynı canım. Aynı tas aynı hamam hala düşünme sürecindeyim karar vereceğim inşallah :)Bende hala bir ilerleme yok canım sen neler yapıyorsun nasılsın :) var mı gelişme
Hakkında hayırlısı nasip olsun inşallah canım valla ben de napcam bilmiyorum nasıl olcak falan :/ maddi olarak zaten tamam değilim de olsam bile karar veremeyecekmişim gibi garip ruh halimBende de aynı canım. Aynı tas aynı hamam hala düşünme sürecindeyim karar vereceğim inşallah :)
Aaa nasil yaptin kiz ne kattin hic mi tatli yemedin 8 kilo versem hayatim kurtulurYok kız ben de ayağı sakatladıktan sonra bayağı aldım kilo ama verdim çok şükür detoks yap kuzu bir ayda 8 kilo verdim ben o sular sayesinde
Vardır doğru zamanı cnm dua edelim hep Allah görüyo inşHakkında hayırlısı nasip olsun inşallah canım valla ben de napcam bilmiyorum nasıl olcak falan :/ maddi olarak zaten tamam değilim de olsam bile karar veremeyecekmişim gibi garip ruh halim
İnşallah canım inşallah öyledir :/ inşallah biz işlem yaptırmamış olanlara da Allah nasip eder kurtuluşuVardır doğru zamanı cnm dua edelim hep Allah görüyo inş
Yuruyuste de cok sıkılıyorum yalniz ah olsaydim takilirdim yanina :) cok sagol canim denicem bunlariYedim canım ama akşam 5ten sonra hiçbir şey yemedim her gün olmasa da haftanın 4 günü muhakkak yürüyüşe çıktım. Kız maydanoz ve limonu kaynattım gün boyu onu içtim onun dışında bir ara tarçın elma kerevizle falan yapıyordum o pek sarmadı :) ama uyarsan maydanoz ve limonun faydasını görürsün canım denemediysen dene derim. Bunun yanında yemeye de dikkat etmek gerekiyor tabii.
Boşver tak kulaklığı depara başlıyorsun zaten :) rica ederim bebeğimYuruyuste de cok sıkılıyorum yalniz ah olsaydim takilirdim yanina :) cok sagol canim denicem bunlari
Kuzum senin adına çok sevindim merak ettim seni çok şükür bak sorun yokmuş rahat ol tabi inşallah hiç sorun çıkmckKızlar günaydın dün cok yoğun bir gündü benim için döndükten sonra fln da girdim biara ama yazamadım şimdi fırsat bulur bulmaz hemen yazayım dedim bir sorun yokmuş cok iyi dedi sanırım ilk defa kendimi bugün biraz olsun rahat hissediyorum
Aaaaa gozun aydin canim cok sevindim yaKızlar günaydın dün cok yoğun bir gündü benim için döndükten sonra fln da girdim biara ama yazamadım şimdi fırsat bulur bulmaz hemen yazayım dedim bir sorun yokmuş cok iyi dedi sanırım ilk defa kendimi bugün biraz olsun rahat hissediyorum
inşallah hepimize yakışır prenses gbi olmak mutluluktan ayaklarımız yere değmese artık öok ihtiyacımız var buna inşallah olacak inşallahh. Dogru söylüyon canım çok şahşahkı sevmiyorum bende kınamda abartı yaparım ama düğündede bana kalsa tarlatansız giyerim :):) o kadar sadelikten hoşlanıyorum yani :) hepimiz yaşayalım tadalım bu duygularıNişanda bence de şaşalı olmaya gerek yok çok şık abiyeler var ayrıca canım. Tarlatanlıların modası da geçti bence ya gelinlik öyle olmalı kına da belki ama nişan için fazla bence. İşlem için yazdıklarını da okudum :) inşallah biz de kurtulacağız, diyete gelince akşam belli saatlerden sonra yeme azıcık porsiyon küçült ve hareket etmeye çalış en kötü evde de spor yapabilirsin canım. Şu kiloları dert etmeyin bence. Gelinlikte hepiniz prenses gibi gözükeceksiniz Eminim :)
çok sevindim gözün aydın canım inşallah daha iyi haberlerni de bekliyoruz :)Kızlar günaydın dün cok yoğun bir gündü benim için döndükten sonra fln da girdim biara ama yazamadım şimdi fırsat bulur bulmaz hemen yazayım dedim bir sorun yokmuş cok iyi dedi sanırım ilk defa kendimi bugün biraz olsun rahat hissediyorum