gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Sen düşünme geçmişi artık canım geçti bitti unutt artık regl döneminden duygusallaşmışsın. Kötü bi sahne gerçekten hele bizim gbi psikojimiz alt üstken bunları görmek daha fena yapıyo inşallah bizde kurtuluruz boşuna evham yapmışız deriz ilerde. İnşallahh Allahım sen bizleri koru yardım et.
Amin kuzum aminnn

Kizlar gelinlik bakmaya esimle gitsem cok mu tuhaf olur? Genelde arkadasla veya kaynanayla mi gidiliyo yani
Düğünden önce damat görmemeli şeklinde bir batıl inancınız yoksa gidilebilir canım ama yanında akran olursa seçimin kolay olur daha sağlıklı fikir verebilir kuzum

Kizlar gelinlik bakmaya esimle gitsem cok mu tuhaf olur? Genelde arkadasla veya kaynanayla mi gidiliyo yani
Sen nasıl istersen öyle olur cnm illa eşle gidilmez diye bir sey sonuçta eger görsün birsey olmaz diyorsan. Ama fikir açısından fln kafana uyan bir arkadasın seni daha iyi anlayıp yönlendirme acısında seninle olması güzel olabilir

Kızlar ben yarın gidiyorum dualarınız eksik etmeyin güzel seyler duyayım inş sanki ilk defa gidiyo gibi stresli hissediyorum kendimi Allah yardımcımız olsun
Rabbim güzel haberlerle döndürsün inşallah canım her şey güzel olsun. Sakin ol bence problem olamayacak. Stresin doktordan çıkınca azalır dilerim düğünden sonra her şey geçecek Allah’ın izniyle zaten

Düğünden önce damat görmemeli şeklinde bir batıl inancınız yoksa gidilebilir canım ama yanında akran olursa seçimin kolay olur daha sağlıklı fikir verebilir kuzum
Hakkaten o gercek degil dimi kız. Valla bizm gizli sakli su kizlik zari durumumuz varya herseyden nem kapiyorum Allah korusun. Bu kadar yaklasmisken

Kızlar ben yarın gidiyorum dualarınız eksik etmeyin güzel seyler duyayım inş sanki ilk defa gidiyo gibi stresli hissediyorum kendimi Allah yardımcımız olsun
İnsallah guzel seyler söylucek doktor sana kuzum kafandaki soru isaretlrinden kurtulup donceksin buraya :)
Ama sen bozdun sırayı en son anlasmistik halay cekerek gircektik iceri sattin bizi :))

G Garen buraya gel canim burdan sor daha cok kisi yardimci olur. O konuya yine namus bekcileri damlmaya basladi kavga edicem yoksa.
Ay boşver canım ben onları hic takmıyorum. Bugun benim icin cok zordu. Başımıza bu pisliği getiren birde bununla tehdit eden iki şerefsiz yüzünden bi başıma ne hale düştüm. İnşallah cabucak atlatırım suan tek istedigim bu ve iyileşme sonrası anlaşılmaması yoksa ufukta evlilik falan da yok ne acı.

Kızlar dün turgay beye işlem oldum demiştim. Acayip ağrı çekiyorum ağrı kesici falan kar etmiyor. İğne oldum oda hafifletti sadece. İşe gidemedim. Doktoru aradım zamanla geçer herkeste böyle olmuyor tabi dedi. Çok endişeliyim birkaç güne de adetim başlayacak çok korkuyorum. Evde çok zorlanıyorum ağrıdan dolayı gece öyle kötü oldumki uyku uyumadım bağıra bağıra ağlamak istedim nolur bir akıl verin :KK43:

Kızlar dün turgay beye işlem oldum demiştim. Acayip ağrı çekiyorum ağrı kesici falan kar etmiyor. İğne oldum oda hafifletti sadece. İşe gidemedim. Doktoru aradım zamanla geçer herkeste böyle olmuyor tabi dedi. Çok endişeliyim birkaç güne de adetim başlayacak çok korkuyorum. Evde çok zorlanıyorum ağrıdan dolayı gece öyle kötü oldumki uyku uyumadım bağıra bağıra ağlamak istedim nolur bir akıl verin :KK43:
Geçmiş olsun canım sarımsak falan yut canım belki işe yarar... çabuk iyileşmeni sağlar en azından. C vitamini falan. Geçer bir kaç güne kadar inşallah :KK43: sargı bezine sarılmış pamuk falan kullanabilirsen reglken daha iyi olur bence yoksa ped de tahrişin kaşınmasına yol açar :KK43:

mesela ben hiç ağrı kesicisi kullanmadım bi tane bile. keşke yıllık izninden 1 hafta alsaydın çünkü ilk günler ağrılı ve oldukça zor geçiyor psikolojik olarak da çok ağır hem.. evdekilere belim tutuldu gibi birşey söyler dr istirahat verdi derdin
panik yapma bence çünkü ilk günlerinde herkes aynı sızlamayı, acıyı telaşı yaşıyor hareketlerine azami dikkat et

Ağzına sağlık cnm hatta o konuda yazan herkesin ağzına sağlık ben onları yazacak takati bile kendimde bulamıyorum
Kuzum yazmak sorun değil ne kadar anlatırsak anlatalım anladıkları kendi anlamak istedikleri zaten. Allah ıslah etsin hepsini

Cnm zamanla geçecektir sende daha fazla agrı demekki ilk zamanlar normal çünkü

X