gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

çay bardağı fincan nedir ya o kadar kanama olsa adam korkudan doktora götürür bir kere
Çarşaf avuç içi kdr kan oldu yazmış sonra başka bir mesajında da
[/QUOTE]
O bir fincan mıymış :) o kadarı normal 7-8 Damla’ya tekabül eder o bahsettiği bence

Ayy plank o hareketin adi dimi dur bende yapcam bugün baslayalim beraber sanki tas atip kolumuz mu yorulcak yapariz :KK70:
Evde zencefil falan yok da o yogurdun bide limon pulbiber karisimli olani vardi onu yapim bende inat ettim yemicm bu gece bisey. Yurudugumde bosa gidiyo yiyince ya.
Başla canım bende gündüz yaptım gönderdim zaten günlük ne kadar yapcagını şimdi başla bakalım :) ben pulbiberli yogurdu yiyemiyorum kuzum ya tadı hiç hoşuma gitmiyo işte ama onunda etkisi var zaten limonla bol bol su içmeyide unutma :):)

Takılma son zamanlarında kafa karışıklığına izin verme kuzum her şey yolunda gidecek merak etme
İnş yani İnan inş ve hayırlısı Allah yardımcımız olsun demekten başka birsey gelmiyo elimden
[/QUOTE]
Cekme elini etegini tadini cikar bu hazirliklarin canim..ya hadi olmadi kanama diyelim ananin evine gondercek ya da oldürcek hali yokya.

Takılma son zamanlarında kafa karışıklığına izin verme kuzum her şey yolunda gidecek merak etme
İnş yani İnan inş ve hayırlısı Allah yardımcımız olsun demekten başka birsey gelmiyo elimden
[/QUOTE]
Dua etmeye devam edeceğiz birbirimize ve Allah O’na el açanı eli boş göndermez. İçin rahat olsun her şey güzel olacak

Cekme elini etegini tadini cikar bu hazirliklarin canim..ya hadi olmadi kanama diyelim ananin evine gondercek ya da oldürcek hali yokya.
[/QUOTE]
Oldurme fln tövbe tabi de doktorluk olur olay cnm o anı zaten hiç düşünemiyorum sonuçta anlar doktorlar işlemi tahmin edemeyeceğin kdr hassas bir nokta ona

Oldurme fln tövbe tabi de doktorluk olur olay cnm o anı zaten hiç düşünemiyorum sonuçta anlar doktorlar işlemi tahmin edemeyeceğin kdr hassas bir nokta ona
[/QUOTE]
Kuzum gitmiceksin doktora ya tavrini koy bakire olsam bile beni doktora gotrmeye kalksa kiyameti koparrdm sen beni ne saniyosun die..o milyonda bi ihtimal. O ne oyle kurbanlik koyun gibi

Kuzum gitmiceksin doktora ya tavrini koy bakire olsam bile beni doktora gotrmeye kalksa kiyameti koparrdm sen beni ne saniyosun die..o milyonda bi ihtimal. O ne oyle kurbanlik koyun gibi
[/QUOTE]
Cnm guvensizlik gibi degil de neden olmadı bir gidip kontrol ettirelim neymiş ne değilmiş öğreniriz ne olcak sanki fln diyebilir

Cnm guvensizlik gibi degil de neden olmadı bir gidip kontrol ettirelim neymiş ne değilmiş öğreniriz ne olcak sanki fln diyebilir
[/QUOTE] haklısın canım der benimki olsa der yani zorbalıkla değilde güzellikle söyler hayır denmez yani ben diyemem hadi ilkinde gelmedi belki tam girmemiştir der ikinci üçüncü olsun der zamanı uzatırım ama yne kanamazsa mecbur kabul ederim. Ay öyle şeyleri yaşatmasın bize rabbim düşüncesi bile korkunç geliyo.

[/QUOTE]
Bence demez bak benimki de dedi ilk giremeyince bazilarinin esnek oluyomis öyledir uzme kendini die yani biliyolar az cok insallaj oyle der ve uzatmaz

Bence demez bak benimki de dedi ilk giremeyince bazilarinin esnek oluyomis öyledir uzme kendini die yani biliyolar az cok insallaj oyle der ve uzatmaz
[/QUOTE]
Noluyor ya kim kime ne diyo

Hatta ben bi keresnde bu konuyu açtım eski adetlerde çarşaf görmek isteyenler varmış benim oldugum yerde hala yapanlar var düşünün yani bende buna çıtlattım böyle adetleriniz yok dimi diye ben bunu kanul edemem hakaret sayarım diye dönüp bana canım bizde o olay olmaz zaten kanama gelmezse yer yernden oynar herkes duyar zaten dedi. Bi kez daha öldüm yani demek kanamazsa birilerni arayabilir ne bilim ya korkunç işte. Ben o gün nasıl geçecek bilmiyorum açıkcası

Kızlar insallah artik demezler öyle seyler ya bu saatten sonra mutlu olalim benim de yuregim agzimda bisey olcak bi yerden ogrencek cektiklerim bosa gitcek diye.. bi o kadar da bosvermislik var. Kizginim uzgunum mutsuzum bi o kadar umutluyum cokca yorgunum... Rabbim hayirli kaderler yazsin bize bunca haketmeyen insan mutluyken bize de nasip etsin..

Kızlar yine bi aksilik var bende ya dün gece adet oldum bugün o bölge çok aciyo wc de baktım ordan bisey sarkmış adet kalıntısı mi takildi yoksa flep mi çıktı anlamadim asılıyorum aciyo gelmiyo resmen ordan bisey duruyo yani gelmiyo ve aciyo :KK43:
Canim adetin pihti seklindemi dusuyo eger dusuyo kan pihtisi olabilir baska ne sarkcak doku sarkmaz oyle disari kuzum

X