gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Tamam tatlı öğretmenim mesaj alınmıştır :super: iyi yağ yakmalar :KK200:
Tesekkur ederim canim da birakmayin diyeti bende kacamak yapiyorum zaten birdenbire kesemem ben.. kahvaltida bugün hic ekmek yemedim mesela. Ama diger ögunler de azcik borek tirtikladim yavas yavas sokcaz düzene.. yani ben sokmak zorundayim o gelinlik icin.. yakinda denemelere baslicam.
Benim de aksamlari tv izlerken durmuyo bogazim bi türlü

Kızlat bende devam ediyorum diyete ama bugun bişey yaptım umarım işe yarar tabi yürüyüşte 1 saat yaptım bu harekettenmidir nedr bi baş dönmes yaşadım hareket çok zor titredim resmen :):)

Eklentiler

• 1CD475E7-9835-4A72-8E6C-752D6F957525.png
    1CD475E7-9835-4A72-8E6C-752D6F957525.png
    442,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 8B8DF37F-C135-4A05-95FB-19EEEDABB79C.png
    8B8DF37F-C135-4A05-95FB-19EEEDABB79C.png
    203,6 KB · Görüntüleme: 27
Kızlat bende devam ediyorum diyete ama bugun bişey yaptım umarım işe yarar tabi yürüyüşte 1 saat yaptım bu harekettenmidir nedr bi baş dönmes yaşadım hareket çok zor titredim resmen :):)
Iste bana bunlarla gelin ya :KK70: normal canim simdi dusuk kalori aldigin icin bunye sasrsiliyo :KK70:
Ya bunu ben bikac kere denedim de gobegimi icime cekemiyorum o pozisyonda. Ise yariyo diyolar ama sen gordunmu faydasini
Bide aksam yogurtmu yiyosun ne yiyosun su an atstrmalik biseyler ariyorum yine

Iste bana bunlarla gelin ya :KK70: normal canim simdi dusuk kalori aldigin icin bunye sasrsiliyo :KK70:
Ya bunu ben bikac kere denedim de gobegimi icime cekemiyorum o pozisyonda. Ise yariyo diyolar ama sen gordunmu faydasini
Bide aksam yogurtmu yiyosun ne yiyosun su an atstrmalik biseyler ariyorum yine
İçime çekiyorum ama titriyorum bugun başladım ilk gün 20 sn yapıyosun ama zorlaa yani :) 6 dan snra yemek yememeye öalısıyorum kuzum yag yakmak içinde 2 kaşık yogurt 1 çay k. Zerdaça zencefil tarcın katıp yiyiyosun o kadar kuzum illla bişey atıltırmak istiyosan 1 tane meyve ye :)

canım diğer tarafa birisi yazmış kanamam oldu vs diye konu açmış hatta da onları okudum fikrimi yazdım bana çok inandırıcı gelmedi diye
Bana da hiç inandırıcı gelmiyo dedikleri
[/QUOTE]
Bana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadim

İçime çekiyorum ama titriyorum bugun başladım ilk gün 20 sn yapıyosun ama zorlaa yani :) 6 dan snra yemek yememeye öalısıyorum kuzum yag yakmak içinde 2 kaşık yogurt 1 çay k. Zerdaça zencefil tarcın katıp yiyiyosun o kadar kuzum illla bişey atıltırmak istiyosan 1 tane meyve ye :)
Ayy plank o hareketin adi dimi dur bende yapcam bugün baslayalim beraber sanki tas atip kolumuz mu yorulcak yapariz :KK70:
Evde zencefil falan yok da o yogurdun bide limon pulbiber karisimli olani vardi onu yapim bende inat ettim yemicm bu gece bisey. Yurudugumde bosa gidiyo yiyince ya.

Bana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadim
[/QUOTE]
Banada pek inandırıcı gelmedi çogu kişi dikimden snra mutlaka ğye olup aklına takılanları soruyo destek amaçlı veya öncesinde .birden bire üye olup olumlu sonuç alması ve açtıgı konu başlıgı banada inandırıcı gelmedi

[/QUOTE]
Yani niye insanların duyguları ile oynarlar anlamadım yaa niye vazgeçmiyorlar bundan hayat memat meselesi burda her sey usandım artık yaa

[/QUOTE]
Ya bide ndn böyle yaparlarki ndn umudumuzla oynamaya çalışırlar anlamıyorum

Banada pek inandırıcı gelmedi çogu kişi dikimden snra mutlaka ğye olup aklına takılanları soruyo destek amaçlı veya öncesinde .birden bire üye olup olumlu sonuç alması ve açtıgı konu başlıgı banada inandırıcı gelmedi
[/QUOTE]
Yani niye insanların duyguları ile oynarlar anlamadım yaa niye vazgeçmiyorlar bundan hayat memat meselesi burda her sey usandım artık yaa
[/QUOTE]
Belki de turgay beyin adini kotulemek.icin yapilmis biseydir bilmiyorumki hersey olabilir bence. Reklam yapiyo diye guvenini sarsmak icin yapiliyodur aksini dusunuyoum bu adam niye reklam yapsin niye yapiyo yani zaten kazaniyo gttigimde muayenehanesi hamile kadin doluydu gayet

canım diğer tarafa birisi yazmış kanamam oldu vs diye konu açmış hatta da onları okudum fikrimi yazdım bana çok inandırıcı gelmedi diye
Gordum simdi bende yazdim canim.. gonul isterki gercek olsun hele ben az kanamam oldu dedikten sonra cay bardagi fincan kan geldi diyenler türedi günah almak istemiyorum tabi insallah gercektir de size de bi umut olur.
Zaten reklami anlamis degilim zaten basarilisin be adam ne diye sacma sapan islere girp insanin icine süphe koyuyosun....
[/QUOTE] çay bardağı fincan nedir ya o kadar kanama olsa adam korkudan doktora götürür bir kere

Gordum simdi bende yazdim canim.. gonul isterki gercek olsun hele ben az kanamam oldu dedikten sonra cay bardagi fincan kan geldi diyenler türedi günah almak istemiyorum tabi insallah gercektir de size de bi umut olur.
Zaten reklami anlamis degilim zaten basarilisin be adam ne diye sacma sapan islere girp insanin icine süphe koyuyosun....
çay bardağı fincan nedir ya o kadar kanama olsa adam korkudan doktora götürür bir kere
[/QUOTE]
Çarşaf avuç içi kdr kan oldu yazmış sonra başka bir mesajında da

X