- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.221
Hayir yok oyle bisey ben simdi yuruuse gidiyrm kacma gelince goruscez seninle sevimli hanimBogazmanzarasi ben diyeti yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir yok oyle bisey ben simdi yuruuse gidiyrm kacma gelince goruscez seninle sevimli hanimBogazmanzarasi ben diyeti yapamadım
Tamam tatlı öğretmenim mesaj alınmıştır iyi yağ yakmalarHayir yok oyle bisey ben simdi yuruuse gidiyrm kacma gelince goruscez seninle sevimli hanim
Kanasinda o kadar acıya razıyız artık cnmBenimmi canim biraz aci oldu yani ama dayanilmicak degil. Bi hafta yavas yavas azaldi acisi. Kayganlastrci kesinlikle cok farkettirio acisini..
Ama acimasi iyi bisey yani baya bildigin aci cektigibi goruyo esin
Tesekkur ederim canim da birakmayin diyeti bende kacamak yapiyorum zaten birdenbire kesemem ben.. kahvaltida bugün hic ekmek yemedim mesela. Ama diger ögunler de azcik borek tirtikladim yavas yavas sokcaz düzene.. yani ben sokmak zorundayim o gelinlik icin.. yakinda denemelere baslicam.Tamam tatlı öğretmenim mesaj alınmıştır iyi yağ yakmalar
Iste bana bunlarla gelin ya normal canim simdi dusuk kalori aldigin icin bunye sasrsiliyoKızlat bende devam ediyorum diyete ama bugun bişey yaptım umarım işe yarar tabi yürüyüşte 1 saat yaptım bu harekettenmidir nedr bi baş dönmes yaşadım hareket çok zor titredim resmen :):)
İçime çekiyorum ama titriyorum bugun başladım ilk gün 20 sn yapıyosun ama zorlaa yani :) 6 dan snra yemek yememeye öalısıyorum kuzum yag yakmak içinde 2 kaşık yogurt 1 çay k. Zerdaça zencefil tarcın katıp yiyiyosun o kadar kuzum illla bişey atıltırmak istiyosan 1 tane meyve ye :)Iste bana bunlarla gelin ya normal canim simdi dusuk kalori aldigin icin bunye sasrsiliyo
Ya bunu ben bikac kere denedim de gobegimi icime cekemiyorum o pozisyonda. Ise yariyo diyolar ama sen gordunmu faydasini
Bide aksam yogurtmu yiyosun ne yiyosun su an atstrmalik biseyler ariyorum yine
Ah o aynı ben işte :) ağzım hiç durmuyor yaaa sürekli birsey yeme gereği hissediyorumAğzım durmuyor illa birşey atıştırıyorum
[QUOTE="Bogazmanzarasi,
Ne oldu kizlar neden bahsediyosunuz
Bana da hiç inandırıcı gelmiyo dediklericanım diğer tarafa birisi yazmış kanamam oldu vs diye konu açmış hatta da onları okudum fikrimi yazdım bana çok inandırıcı gelmedi diye
Ayy plank o hareketin adi dimi dur bende yapcam bugün baslayalim beraber sanki tas atip kolumuz mu yorulcak yaparizİçime çekiyorum ama titriyorum bugun başladım ilk gün 20 sn yapıyosun ama zorlaa yani :) 6 dan snra yemek yememeye öalısıyorum kuzum yag yakmak içinde 2 kaşık yogurt 1 çay k. Zerdaça zencefil tarcın katıp yiyiyosun o kadar kuzum illla bişey atıltırmak istiyosan 1 tane meyve ye :)
Bana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadimBana da hiç inandırıcı gelmiyo dedikleri
Bana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadimBana da hiç inandırıcı gelmiyo dedikleri
Banada pek inandırıcı gelmedi çogu kişi dikimden snra mutlaka ğye olup aklına takılanları soruyo destek amaçlı veya öncesinde .birden bire üye olup olumlu sonuç alması ve açtıgı konu başlıgı banada inandırıcı gelmediBana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadim
Yani niye insanların duyguları ile oynarlar anlamadım yaa niye vazgeçmiyorlar bundan hayat memat meselesi burda her sey usandım artık yaaBana da inandirici gelmedi.. simdi ben zor yirtiliyo die sizi etkiledimya onu cürütmek icin yazilmis gibi.. ama napim dogruyu soyluyumki sizde tedbir alin. Cift katmis bide nasil yirtildi hepsi anlamadim
Gordum simdi bende yazdim canim.. gonul isterki gercek olsun hele ben az kanamam oldu dedikten sonra cay bardagi fincan kan geldi diyenler türedi günah almak istemiyorum tabi insallah gercektir de size de bi umut olur.canım diğer tarafa birisi yazmış kanamam oldu vs diye konu açmış hatta da onları okudum fikrimi yazdım bana çok inandırıcı gelmedi diye
çay bardağı fincan nedir ya o kadar kanama olsa adam korkudan doktora götürür bir kereGordum simdi bende yazdim canim.. gonul isterki gercek olsun hele ben az kanamam oldu dedikten sonra cay bardagi fincan kan geldi diyenler türedi günah almak istemiyorum tabi insallah gercektir de size de bi umut olur.
Zaten reklami anlamis degilim zaten basarilisin be adam ne diye sacma sapan islere girp insanin icine süphe koyuyosun....