- 18 Ocak 2019
- 273
- 428
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.721
Bol bol su içmeyi de ihmal etme canımŞu an çok kötüyüm kabız oldum çok kötü ilaç bitti birkaç gün önce o yüzden kabız oldum napcam bilmiyorum
Aynen ya valla çok zorlandım şu an yarim saattir wcdeydim zorladım inşallah bisey olmamıştırBol bol su içmeyi de ihmal etme canım
Çörekotu yağı da çok çalıştırır canım artık 4 haftaya yaklaştık çok buyük zorlama olmadan bisey olacağını sanmıyorum korkmaAynen ya valla çok zorlandım şu an yarim saattir wcdeydim zorladım inşallah bisey olmamıştır
Inşallah cnm tek umudum o gerçi şu an iyileşmiş gibi hiç bi belirti yok ilk zamanlardaki gibi ağrı sızı kalmadı hareketlerimde rahatladı bugünde bisey olmaz inşallah. Çörek otu yağı var evde aslında nasıl kullancam kiÇörekotu yağı da çok çalıştırır canım artık 4 haftaya yaklaştık çok buyük zorlama olmadan bisey olacağını sanmıyorum korkma
insallah kotu degildir canim doktora gdiicem yine bi kan degerim yuksek cikti ona bakilcak iste insallah kotu bisey cikmazNokdu canım kötü bişey değildir inşallah rabbim hayırlı şifalar versn inşallahhh bu stres saglıktanda ediyo insanı
Canım 1 tatlı kaşığı iç şimdi sabah uyanır uyanmaz aç karna 1 tatlı kaşığı daha iç rahatlatır o bağırsaklarını gün içindeInşallah cnm tek umudum o gerçi şu an iyileşmiş gibi hiç bi belirti yok ilk zamanlardaki gibi ağrı sızı kalmadı hareketlerimde rahatladı bugünde bisey olmaz inşallah. Çörek otu yağı var evde aslında nasıl kullancam ki
İnşallah biley çıkmaz canım benim içini ferah tut sen yine de kötü düşünmeinsallah kotu degildir canim doktora gdiicem yine bi kan degerim yuksek cikti ona bakilcak iste insallah kotu bisey cikmaz
Cnm ben kaçırdım neyin var seninSaglik en onemlisi kizlar uzmeyin kendinizi ben herseye uzdum kendimi pismanim bu yuzden
Canim kabizlik surbun yokmu ondan icsene sicak suyun icine bolca seker koy ic canim o iyi geliyo bide zeytinyagi yumusatir karnini ovala biraz bagirsaklarin calismasini sagliyo odaŞu an çok kötüyüm kabız oldum çok kötü ilaç bitti birkaç gün önce o yüzden kabız oldum napcam bilmiyorum
Tamam cnm öyle yapayım sen nasılsın pekiCanım 1 tatlı kaşığı iç şimdi sabah uyanır uyanmaz aç karna 1 tatlı kaşığı daha iç rahatlatır o bağırsaklarını gün içinde
İyi dusunmeye calisiyorum allah yarimcim olsunİnşallah biley çıkmaz canım benim içini ferah tut sen yine de kötü düşünme
Vardı cnm dr 3 hafta kullan dedi ya zaten surupda tam 3 hafta gitti ve bitti o yüzden bu haldeyimCanim kabizlik surbun yokmu ondan icsene sicak suyun icine bolca seker koy ic canim o iyi geliyo bide zeytinyagi yumusatir karnini ovala biraz bagirsaklarin calismasini sagliyo oda
Canim kan sonuclarimin biri yuksek cikmis ona bakilcak burdan ne oldugunu yazamiyorum anlasilmasin diyeCnm ben kaçırdım neyin var senin
Himm ben bitince tekrar almistim kabiz olurum diye korkmustum ama sicak sekerli su beni rahatlatiyoduVa
Vardı cnm dr 3 hafta kullan dedi ya zaten durumda tam 3 hafta gitti ve bitti o yüzden bu haldeyim
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bisey yokturCanim kan sonuclarimin biri yuksek cikmis ona bakilcak burdan ne oldugunu yazamiyorum anlasilmasin diye
Iki gün oldu biteli bilemedim böyle olacağını artık sıvı alcam hep.. bugün wc de zorladım ya bisey olmaz dimi 23 gün olduHimm ben bitince tekrar almistim kabiz olurum diye korkmustum ama sicak sekerli su beni rahatlatiyodu
Çok haklisin canım bizim kendimizi uzdugumuz şey özellikle hiç birşey bizden kıymetli değil aslındaSaglik en onemlisi kizlar uzmeyin kendinizi ben herseye uzdum kendimi pismanim bu yuzden
Iyiyim canım bende günler geçtikçe daha iyi hissediyorum bazen rüyaymış gibi yıllardır çektiğim sıkıntı hiç bitmeyecek gibi bazen de hicbirsey yaşamamışım gibi herşeyi unutmak istiyorum yine bi garip ruh halleri icindeyimTamam cnm öyle yapayım sen nasılsın peki
Ruh hali öyle günlerde gecmiyo ya 6 hafta ne kadar uzunmuş yarıya daha yeni geldik merak ediyorum tuttu mu diye bi yandan oturup kalkmak zor ya tutmazsa diye icim içimi yiyor bunca sıkıntı boşa gidecek diye korkuyorumÇok haklisin canım bizim kendimizi uzdugumuz şey özellikle hiç birşey bizden kıymetli değil aslında
Iyiyim canım bende günler geçtikçe daha iyi hissediyorum bazen rüyaymış gibi yıllardır çektiğim sıkıntı hiç bitmeyecek gibi bazen de hicbirsey yaşamamışım gibi herşeyi unutmak istiyorum yine bi garip ruh halleri icindeyim