gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Çörekotu yağı da çok çalıştırır canım artık 4 haftaya yaklaştık çok buyük zorlama olmadan bisey olacağını sanmıyorum korkma
Inşallah cnm tek umudum o gerçi şu an iyileşmiş gibi hiç bi belirti yok ilk zamanlardaki gibi ağrı sızı kalmadı hareketlerimde rahatladı bugünde bisey olmaz inşallah. Çörek otu yağı var evde aslında nasıl kullancam ki

Canım 1 tatlı kaşığı iç şimdi sabah uyanır uyanmaz aç karna 1 tatlı kaşığı daha iç rahatlatır o bağırsaklarını gün içinde

Saglik en onemlisi kizlar uzmeyin kendinizi ben herseye uzdum kendimi pismanim bu yuzden
Çok haklisin canım bizim kendimizi uzdugumuz şey özellikle hiç birşey bizden kıymetli değil aslında
Tamam cnm öyle yapayım sen nasılsın peki
Iyiyim canım bende günler geçtikçe daha iyi hissediyorum bazen rüyaymış gibi yıllardır çektiğim sıkıntı hiç bitmeyecek gibi bazen de hicbirsey yaşamamışım gibi herşeyi unutmak istiyorum yine bi garip ruh halleri icindeyim

Ruh hali öyle günlerde gecmiyo ya 6 hafta ne kadar uzunmuş yarıya daha yeni geldik merak ediyorum tuttu mu diye bi yandan oturup kalkmak zor ya tutmazsa diye icim içimi yiyor bunca sıkıntı boşa gidecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…