gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Cnm sen kendini harap etme boşuna kendimi üzmüşüm hırpalamışım da deme evet işin ucunda onlar var ama asıl kendimizi düşündüğümüz için biz bu işlemi yapıyoruz sadece bu degil hayatın her alanında takdir görmeyeceğiz erkeklere iyiysen iyi damarına bastın mı senden kötüsü yok bu hep böyle o ana kadar yaptığın tüm fedakarlıklar İyilikler bianda siliniyor da en kötü sen oluyorsun aldırma hep böyleler cunku ilk defa degil oyuzden ne kdr az beklenti o kdr huzur @Bogazmanzarasi en iyisi bile en canavar olabiliyor en beklenmedik anda

b
Kızlar bende buraya girmiyorum belki biraz uzaklasırım aklıma gelmez diye ama ne care inanın stresten yüzüm sivilce doldu işlem yaptırmadım yaptırabilr miyim yaptırırsaö kanar mı kanamazsa naparım bir sürü kafamda icim darlanıyo hiç sözlenmeden ayrılsam mı ailelere anlasamadık derim diyorum sonra bi güven geliyo vazgeciyorum Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş diyorum :KK43:
bir şeyi merak ediyorum buna tamam ayrılalım desen ayrılsan sonra bir başkası olmayacak mı ya da olduğunda bu sorunlar yaşanmayacak mı kızlar bizim karşımıza çıkan insanlar neden adam gibi adam değil biz neden insan seçemiyoruz bu durumu sorun etmeyen erkekleri neden seçmiyoruz sanki problem biraz da bizde

b
bir şeyi merak ediyorum buna tamam ayrılalım desen ayrılsan sonra bir başkası olmayacak mı ya da olduğunda bu sorunlar yaşanmayacak mı kızlar bizim karşımıza çıkan insanlar neden adam gibi adam değil biz neden insan seçemiyoruz bu durumu sorun etmeyen erkekleri neden seçmiyoruz sanki problem biraz da bizde
Onu problem etmeyen erkekte oluyo tabiki bundan önceli ilişkim hiç problem etmiyodu ama insanlık yoktu yani onlarda kıymet bilmiyor ki

Cnm dr 1 ay jilet kullanabilirsin 1 ay sonrası tüy dökücü yada lazer yaptırabilirsin ama yolmali yontemler evlenene kadar yapma demisti cnm
Canım çok sıkıntı o zaman ya 1 aydan sonra tüy dökücü kullanayım bari aklım cikiyo yaklaşamıyorum oraya hiç nasılsın bu arada canım iyisin artık demi

Kızlar inanin degmez erkekler sevilmeyi haketmio hakeden belki %10 luk bi kisim. Cunku onlara gore bunlar oyun ask mesk tamamen oyun karsisindaki kirilirmi gucenirmi die bisey yok asla. Hicbi erkek buyumuyo. Onlar her kizla yatip kalkinca ya gecmise mi takilcaksin oluo biz yatinca sen cocuklaeimin annesi olcaksin yatamazsin oluyo. Lanet olsun bu düzene destekleyen o erkek annelrinin de Allah belasini versin. Bizim gibilerden adam olmaz biz varya hani bakire olup her halti yiyenlerden olcaktik o zaman yaranirdik anca..
Artik hicbi sekilde ne aska ne guvene inancim kalmadi. Siz de uzulmeyin ben kendimi yedim bitirdim hersey dört dörtlük olsun die sonuc? Degmezmis simdi bize diyolardiya kizlik zari diktirmek kendine hakaret erkekler haketmio yapmayin die su an katiliyorum onlara degmesmis kendime o aciyi cektrmeye
Kuzum okudum yazilanlari cok sasirdim uzuldumde ya ne diyim ben allahtan korksunlar zaten hayatimiz mahvolmus bizim

Cnm dr 1 ay jilet kullanabilirsin 1 ay sonrası tüy dökücü yada lazer yaptırabilirsin ama yolmali yontemler evlenene kadar yapma demisti cnm
Canim benim uc ayi gecti ben ust tarafa agda yaptm ordan uzak yerleri epilatorle aldim oraya yakin yerlere dokunmadim jiletle aradim oraya yakin yerleri ben oyle yaptim

Niye kusura bakim canim hakedio o her defasinda uzuluyorum haline affet hadi diyorum sonra bakiyorum yine ayni.. sonra yine özurler yalvarmalar. Istedigini soyleyebilirsin bi insan goz gore gore bu kadar mallik yapamaz
Canim hatasini anlamistir yaptigi ayibi sinirle hareket etme genelede sinirle hareket ettigimiz zaman aldigimiz kararlardan pisman oluyoruz

Bu aralar kara bulutlar dolasio üstünde herkesin.. kizlar aman diyim korkutmak icin demiyorum ama gidin son kontrole.. oluk oluk kan aksin yani onu istio bu insan müsveddeleri
Artik ne kani ne biseyi onu bile dusunemiyorum sagligimdan oldum ben kan gelsinde karsimdaki beni yargilamasin diye degmiyo ya gercekten allah en basta can sagligi versin kizlar

Evet canim evet sinir krizi gecirdim bildigin blöf fln yapmadim valla. Bunlar igrenc mahlukatlar.
Dogru tespit etmissin aynen o yuzden yapti. İste bu yuzden zerre vicdan azabim yok erkeklik de bu degil cunku..
Kizlar birbirimize destek olup toparlanmamiz lazm bizim bizden baska gercekten kimsemiz yk
Allah bunlara vijdan versin allah onlarin kalbine allah korkusu versin ne diyim ben ya

b
Adam gibi adam yokki artik

Artik ne kani ne biseyi onu bile dusunemiyorum sagligimdan oldum ben kan gelsinde karsimdaki beni yargilamasin diye degmiyo ya gercekten allah en basta can sagligi versin kizlar
Nokdu canım kötü bişey değildir inşallah rabbim hayırlı şifalar versn inşallahhh bu stres saglıktanda ediyo insanı

Şu an çok kötüyüm kabız oldum çok kötü ilaç bitti birkaç gün önce o yüzden kabız oldum napcam bilmiyorum
Form çay, zeytinyağı, kayısı, kayısı hoşafı, ya da yoğurda bol pul biber at limon suyuyla ye canım bunlar ishal yapıyor beni işe yarar muhtemel

X