gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ruh hali öyle günlerde gecmiyo ya 6 hafta ne kadar uzunmuş yarıya daha yeni geldik merak ediyorum tuttu mu diye bi yandan oturup kalkmak zor ya tutmazsa diye icim içimi yiyor bunca sıkıntı boşa gidecek diye korkuyorum
Zaman aslında ne kadar uzunmuş bilmiyorum canım tutmama ihtimalini düşünme inşallah tutacak yolunda gidiyor herşey güzel şeyler duyacağız güzel şeyler yaşayacağız umudu elden bırakmamak lazım bunun için uğraşıyorum son zamanlarda zaman yaklaştıkça korku sarmıyor değil ama öyle ya da böyle en kötü kanamasın ne olacak ki diyorum elimden geleni yaptım diyorum

Demi insan o noktaya geliyo ya o saatten sonra elimden geleni yaptım nasip diyo ister istemez yinede inşallah o duruma düşmeyiz cnm

Demi insan o noktaya geliyo ya o saatten sonra elimden geleni yaptım nasip diyo ister istemez yinede inşallah o duruma düşmeyiz cnm
Yani canım yapılacak herşeyi yaptık inşallah düşmeyiz o duruma ama artık yoruldum rahat bir nefes almak istiyorum hepimiz istiyoruz artık düşünmek istemiyorum bu konuyu

Iki gün oldu biteli bilemedim böyle olacağını artık sıvı alcam hep.. bugün wc de zorladım ya bisey olmaz dimi 23 gün oldu

canım ben ilacı ilk hafta kullanıp bıraktım aşırı şekerli ve katkıları midemi yaktı. her sabah uyandığımda aç karnına 3 siyah kayısı ve bol su tüketiyorum gün içinde rahatça çıkıyorsun

Canim kan sonuclarimin biri yuksek cikmis ona bakilcak burdan ne oldugunu yazamiyorum anlasilmasin diye

kuzu Rabbim şifa versin. üzme sakın kendini nedir bu kandan çektiğimiz gerçekten
ben de her tahlil verdiğimde düşük çıkar mesela
gerçekten normal değil hiçbirimizin yaşadıkları Allahım hepimizin yardımcı olsun inşallah

Kızlar size güzel bir haberim var ben adet oldum korkmuştum ya kan geldi diye ondan değildir diye düşünüyorum dikişler atsa gerilme ve otururken ağrı hissi falan olmazdı herhalde

Ruh hali öyle günlerde gecmiyo ya 6 hafta ne kadar uzunmuş yarıya daha yeni geldik merak ediyorum tuttu mu diye bi yandan oturup kalkmak zor ya tutmazsa diye icim içimi yiyor bunca sıkıntı boşa gidecek diye korkuyorum
En önemli dönem ilk 3 hafta sonrasında 4 haftada dahada durum netleşiyor 6 hafta sonrada rahatlarsın canım en zor dönemi atlatmışsın çoğu gitmiş azı kalmış sık dişini moralini bozma bol su iç, yürüyüş yap, lifli gıdalar ye, kayısı özellikle tüketmeye çalış süt, muz,kafeinli içeceklerden uzak dur

Yürüyüş yeniyeni yapabiliyorum cnm bugünde yapcam inşallah hareketsizlikten bağırsaklarda calismiyo

N Nelizz kız sen nasil dayaniyosn altlari epilatörle almaya ustlere agda yapmaya. Ben hadi üst hallolur da alti nasil yapiyosun bskasi yapsa hadi hemen 5 dk da yapar biter de kendin nasik yapiyosun beb denedim olmadi cekemiyorum ama cok güzel bisey baya bi süre rahat oluyosun

İnsanın canı gidiyor

Evet canim hicbirimiz normal degiliz valla hele ben düb aglama krizleri geciriyodum bugün (masallah deyin) gayet sakinim noluo bana anlamiyorum kafayi yedik sonunda hep beraber. Aman neyse sen nasilsin iyi ol

Valla öyle aslinda yapabilmek cok isterdim ama resmen canimdan can gidio yapanlar nasil yapio cidden merak ediyorum aydinlatin bizi bu isin bi püf nktasimi var
Bence nelizzz belki hep oyle yapıyorduysa işlemden önce fln da alışmıştır artık ondandır belki ben de lazerden önce ağda yapardım ama epilator alt kısma cok fena bence de

Bence nelizzz belki hep oyle yapıyorduysa işlemden önce fln da alışmıştır artık ondandır belki ben de lazerden önce ağda yapardım ama epilator alt kısma cok fena bence de
Islemden once de yapamazdimki sonra denemedim zaten hic. Lazere de gittim 4 seans bacaklarm azaldi baya ama o bölge banamsiin demio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…