- 18 Ocak 2019
- 273
- 428
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.741
Zaman aslında ne kadar uzunmuş bilmiyorum canım tutmama ihtimalini düşünme inşallah tutacak yolunda gidiyor herşey güzel şeyler duyacağız güzel şeyler yaşayacağız umudu elden bırakmamak lazım bunun için uğraşıyorum son zamanlarda zaman yaklaştıkça korku sarmıyor değil ama öyle ya da böyle en kötü kanamasın ne olacak ki diyorum elimden geleni yaptım diyorumRuh hali öyle günlerde gecmiyo ya 6 hafta ne kadar uzunmuş yarıya daha yeni geldik merak ediyorum tuttu mu diye bi yandan oturup kalkmak zor ya tutmazsa diye icim içimi yiyor bunca sıkıntı boşa gidecek diye korkuyorum
Demi insan o noktaya geliyo ya o saatten sonra elimden geleni yaptım nasip diyo ister istemez yinede inşallah o duruma düşmeyiz cnmZaman aslında ne kadar uzunmuş bilmiyorum canım tutmama ihtimalini düşünme inşallah tutacak yolunda gidiyor herşey güzel şeyler duyacağız güzel şeyler yaşayacağız umudu elden bırakmamak lazım bunun için uğraşıyorum son zamanlarda zaman yaklaştıkça korku sarmıyor değil ama öyle ya da böyle en kötü kanamasın ne olacak ki diyorum elimden geleni yaptım diyorum
Yani canım yapılacak herşeyi yaptık inşallah düşmeyiz o duruma ama artık yoruldum rahat bir nefes almak istiyorum hepimiz istiyoruz artık düşünmek istemiyorum bu konuyuDemi insan o noktaya geliyo ya o saatten sonra elimden geleni yaptım nasip diyo ister istemez yinede inşallah o duruma düşmeyiz cnm
Inşallah cnm Allah var keder yokYani canım yapılacak herşeyi yaptık inşallah düşmeyiz o duruma ama artık yoruldum rahat bir nefes almak istiyorum hepimiz istiyoruz artık düşünmek istemiyorum bu konuyu
ilaç işine yaradıysa tekrar alŞu an çok kötüyüm kabız oldum çok kötü ilaç bitti birkaç gün önce o yüzden kabız oldum napcam bilmiyorum
Iki gün oldu biteli bilemedim böyle olacağını artık sıvı alcam hep.. bugün wc de zorladım ya bisey olmaz dimi 23 gün oldu
Canim kan sonuclarimin biri yuksek cikmis ona bakilcak burdan ne oldugunu yazamiyorum anlasilmasin diye
Geçmiş olsun canım tıpta çözüm çok elbet moralini yüksek tut güçlü ol ki yenebilesin zorluklarıİyi dusunmeye calisiyorum allah yarimcim olsun
En önemli dönem ilk 3 hafta sonrasında 4 haftada dahada durum netleşiyor 6 hafta sonrada rahatlarsın canım en zor dönemi atlatmışsın çoğu gitmiş azı kalmış sık dişini moralini bozma bol su iç, yürüyüş yap, lifli gıdalar ye, kayısı özellikle tüketmeye çalış süt, muz,kafeinli içeceklerden uzak durRuh hali öyle günlerde gecmiyo ya 6 hafta ne kadar uzunmuş yarıya daha yeni geldik merak ediyorum tuttu mu diye bi yandan oturup kalkmak zor ya tutmazsa diye icim içimi yiyor bunca sıkıntı boşa gidecek diye korkuyorum
Yürüyüş yeniyeni yapabiliyorum cnm bugünde yapcam inşallah hareketsizlikten bağırsaklarda calismiyoEn önemli dönem ilk 3 hafta sonrasında 4 haftada dahada durum netleşiyor 6 hafta sonrada rahatlarsın canım en zor dönemi atlatmışsın çoğu gitmiş azı kalmış sık dişini moralini bozma bol su iç, yürüyüş yap, lifli gıdalar ye, kayısı özellikle tüketmeye çalış süt, muz,kafeinli içeceklerden uzak dur
Belki de uzun süre hareketsiz kaldığın için ve ilaç kullandığın içim bağırsakların tembelleşmiş olabilir canım aynen hareketlenYürüyüş yeniyeni yapabiliyorum cnm bugünde yapcam inşallah hareketsizlikten bağırsaklarda calismiyo
Evet canim hicbirimiz normal degiliz valla hele ben düb aglama krizleri geciriyodum bugün (masallah deyin) gayet sakinim noluo bana anlamiyorum kafayi yedik sonunda hep beraber. Aman neyse sen nasilsin iyi olKızlar yeni okuyabildim hepsini nasılsınız?
neler yazılmış yine her seyden uzaklaşasım geliyo bi burdan uzaklaşamıyorım keşke bilsek tanısak birbirimizi yaa belki ozmn suanki psikolojiden daha mı iyi olurduk ne
Valla öyle aslinda yapabilmek cok isterdim ama resmen canimdan can gidio yapanlar nasil yapio cidden merak ediyorum aydinlatin bizi bu isin bi püf nktasimi varİnsanın canı gidiyor
Bence nelizzz belki hep oyle yapıyorduysa işlemden önce fln da alışmıştır artık ondandır belki ben de lazerden önce ağda yapardım ama epilator alt kısma cok fena bence deValla öyle aslinda yapabilmek cok isterdim ama resmen canimdan can gidio yapanlar nasil yapio cidden merak ediyorum aydinlatin bizi bu isin bi püf nktasimi var
Islemden once de yapamazdimki sonra denemedim zaten hic. Lazere de gittim 4 seans bacaklarm azaldi baya ama o bölge banamsiin demioBence nelizzz belki hep oyle yapıyorduysa işlemden önce fln da alışmıştır artık ondandır belki ben de lazerden önce ağda yapardım ama epilator alt kısma cok fena bence de