- 14 Mayıs 2018
- 2.683
- 4.645
-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.681
Sakin ol bebeğim erkeklerin en masumu bile melek değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Maalesef düzen de bu ama işlemi onun için değil kendin için ve ailen için yaptırdığını düşün bence çünkü zaten değmiyor en masumuna bile.Kızlar inanin degmez erkekler sevilmeyi haketmio hakeden belki %10 luk bi kisim. Cunku onlara gore bunlar oyun ask mesk tamamen oyun karsisindaki kirilirmi gucenirmi die bisey yok asla. Hicbi erkek buyumuyo. Onlar her kizla yatip kalkinca ya gecmise mi takilcaksin oluo biz yatinca sen cocuklaeimin annesi olcaksin yatamazsin oluyo. Lanet olsun bu düzene destekleyen o erkek annelrinin de Allah belasini versin. Bizim gibilerden adam olmaz biz varya hani bakire olup her halti yiyenlerden olcaktik o zaman yaranirdik anca..
Artik hicbi sekilde ne aska ne guvene inancim kalmadi. Siz de uzulmeyin ben kendimi yedim bitirdim hersey dört dörtlük olsun die sonuc? Degmezmis simdi bize diyolardiya kizlik zari diktirmek kendine hakaret erkekler haketmio yapmayin die su an katiliyorum onlara degmesmis kendime o aciyi cektrmeye
Cnm dr 1 ay jilet kullanabilirsin 1 ay sonrası tüy dökücü yada lazer yaptırabilirsin ama yolmali yontemler evlenene kadar yapma demisti cnmYa bende onu soracaktım ne zaman yapabiliriz ya sinirleniyorum artık bu duruma
Cnm sakin ol bi önce mantıklı kararlar alman için en başta.. belki duzeltirsiniz sorunlarınızı.. problem ne bilmiyorum ama bu işlemi ve geçmişi mo öğrendi bunu merak ettim sanki öyle gibi yazmissinKızlar inanin degmez erkekler sevilmeyi haketmio hakeden belki %10 luk bi kisim. Cunku onlara gore bunlar oyun ask mesk tamamen oyun karsisindaki kirilirmi gucenirmi die bisey yok asla. Hicbi erkek buyumuyo. Onlar her kizla yatip kalkinca ya gecmise mi takilcaksin oluo biz yatinca sen cocuklaeimin annesi olcaksin yatamazsin oluyo. Lanet olsun bu düzene destekleyen o erkek annelrinin de Allah belasini versin. Bizim gibilerden adam olmaz biz varya hani bakire olup her halti yiyenlerden olcaktik o zaman yaranirdik anca..
Artik hicbi sekilde ne aska ne guvene inancim kalmadi. Siz de uzulmeyin ben kendimi yedim bitirdim hersey dört dörtlük olsun die sonuc? Degmezmis simdi bize diyolardiya kizlik zari diktirmek kendine hakaret erkekler haketmio yapmayin die su an katiliyorum onlara degmesmis kendime o aciyi cektrmeye
Niye kusura bakim canim hakedio o her defasinda uzuluyorum haline affet hadi diyorum sonra bakiyorum yine ayni.. sonra yine özurler yalvarmalar. Istedigini soyleyebilirsin bi insan goz gore gore bu kadar mallik yapamazSakin ol bebeğim erkeklerin en masumu bile melek değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Maalesef düzen de bu ama işlemi onun için değil kendin için ve ailen için yaptırdığını düşün bence çünkü zaten değmiyor en masumuna bile.sıkma canını üzme kendini Rabbim hayırlı güzel yarınlar ona da akıl fikir vicdan versin. Kusuruma bakma böyle dedim diye
İnşallah artık düzelir kuzum. Erkekler evliliği çok geç algılıyor gözlemlediğimNiye kusura bakim canim hakedio o her defasinda uzuluyorum haline affet hadi diyorum sonra bakiyorum yine ayni.. sonra yine özurler yalvarmalar. Istedigini soyleyebilirsin bi insan goz gore gore bu kadar mallik yapamaz
İş güç sıkıntısı cnm tam düğün üstü işimle ilgili sıkıntılar çıktı ofisin kapanma ihtimali söz konusu ha deyince de iş bulamıyorsun tam paranın lazım oldugu zamanlar
Dua et kuzum kesinleşirse şimdiden yeni iş bakmaya başlaİş güç sıkıntısı cnm tam düğün üstü işimle ilgili sıkıntılar çıktı ofisin kapanma ihtimali söz konusu ha deyince de iş bulamıyorsun tam paranın lazım oldugu zamanlar
Üzüldüm canım ama seviyordun sanki belki konuşursanız çözülürB Bahtsizbedevibiri yok canim öyle bisey degil
Aynen bende merak ettim belki bi çözüm buluruzbana da yazın ya ne oldu özelden
Ediyorum cnm etmem mi SagolDua et kuzum kesinleşirse şimdiden yeni iş bakmaya başla
Ben de oyle hissediyorum Allah’a sığınmaktan başka çaremiz yokkızlar. bu aralar birşeyler yolunda gitmiyor sanki mutsuzum hem de çok mutsuzum
Evet canim evet sinir krizi gecirdim bildigin blöf fln yapmadim valla. Bunlar igrenc mahlukatlar.Hepimiz bi mutsuzuz o zamantoparlanıp yolumuza bakmamız gerekiyor bu yüzden de gücümüze güç olmamız lazım. Hepimiz bir şeyin endişesini yaşıyoruz bu yüzden anı kaçırıyoruz. Kendimiz için güçlü olmak zorundayız. Bogazmanzarasi canım oluk oluk da aksa erkekler bu... Aldırma söylediğine de kendi açığını kapatmak için senin canını yakmak istemiş anlaşılan
Umutsuzluğa kapılma evliliğe daha alışmamış onun beyni ondan saçma davranmış evinize geçtiğinizde işlerin rengi değişir zamanla da oturur inşallah canımEvet canim evet sinir krizi gecirdim bildigin blöf fln yapmadim valla. Bunlar igrenc mahlukatlar.
Dogru tespit etmissin aynen o yuzden yapti. İste bu yuzden zerre vicdan azabim yok erkeklik de bu degil cunku..
Kizlar birbirimize destek olup toparlanmamiz lazm bizim bizden baska gercekten kimsemiz yk