gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Sakin ol bebeğim erkeklerin en masumu bile melek değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Maalesef düzen de bu ama işlemi onun için değil kendin için ve ailen için yaptırdığını düşün bence çünkü zaten değmiyor en masumuna bile. sıkma canını üzme kendini Rabbim hayırlı güzel yarınlar ona da akıl fikir vicdan versin. Kusuruma bakma böyle dedim diye

Cnm sakin ol bi önce mantıklı kararlar alman için en başta.. belki duzeltirsiniz sorunlarınızı.. problem ne bilmiyorum ama bu işlemi ve geçmişi mo öğrendi bunu merak ettim sanki öyle gibi yazmissin

Niye kusura bakim canim hakedio o her defasinda uzuluyorum haline affet hadi diyorum sonra bakiyorum yine ayni.. sonra yine özurler yalvarmalar. Istedigini soyleyebilirsin bi insan goz gore gore bu kadar mallik yapamaz

Niye kusura bakim canim hakedio o her defasinda uzuluyorum haline affet hadi diyorum sonra bakiyorum yine ayni.. sonra yine özurler yalvarmalar. Istedigini soyleyebilirsin bi insan goz gore gore bu kadar mallik yapamaz
İnşallah artık düzelir kuzum. Erkekler evliliği çok geç algılıyor gözlemlediğim algılar en kısa zamanda inşallah

Kızlar bende buraya girmiyorum belki biraz uzaklasırım aklıma gelmez diye ama ne care inanın stresten yüzüm sivilce doldu işlem yaptırmadım yaptırabilr miyim yaptırırsaö kanar mı kanamazsa naparım bir sürü kafamda icim darlanıyo hiç sözlenmeden ayrılsam mı ailelere anlasamadık derim diyorum sonra bi güven geliyo vazgeciyorum Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş diyorum

Hepimiz bi mutsuzuz o zaman toparlanıp yolumuza bakmamız gerekiyor bu yüzden de gücümüze güç olmamız lazım. Hepimiz bir şeyin endişesini yaşıyoruz bu yüzden anı kaçırıyoruz. Kendimiz için güçlü olmak zorundayız. Bogazmanzarasi canım oluk oluk da aksa erkekler bu... Aldırma söylediğine de kendi açığını kapatmak için senin canını yakmak istemiş anlaşılan

Allah bunları yanlarına bırakmasın akıl versin bu aptallara artık onlara söyleyecek söz yok kuş kadar beyinleri var yaptıklarına bak. Allahım bize güç kuvvet bolca sabır versin artık psikolojimiz onlar yüzünden bu halde zatenn

Evet canim evet sinir krizi gecirdim bildigin blöf fln yapmadim valla. Bunlar igrenc mahlukatlar.
Dogru tespit etmissin aynen o yuzden yapti. İste bu yuzden zerre vicdan azabim yok erkeklik de bu degil cunku..
Kizlar birbirimize destek olup toparlanmamiz lazm bizim bizden baska gercekten kimsemiz yk

Umutsuzluğa kapılma evliliğe daha alışmamış onun beyni ondan saçma davranmış evinize geçtiğinizde işlerin rengi değişir zamanla da oturur inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…