gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar bi dert de ben ekliyim. Ben bosanicam galiba. Size sunu söyleyebilirim nolur kendinize strese sokmayin erkekler cok pis varliklar her an her cirkinligi yapabilcek kapasitedeler. Onlar icin degmez ben yaptim nldu geriye sadece sinir bozuklugum kaldi sinir krizine girip duruyorum. Degmez bunlar insan degil. En temizine bile inanmiyorum artik. Hersey sorunsuz diyodumya sorunsuz oldugu halde yuzume carpildi biseyler..

Kızlar bi dert de ben ekliyim. Ben bosanicam galiba. Size sunu söyleyebilirim nolur kendinize strese sokmayin erkekler cok pis varliklar her an her cirkinligi yapabilcek kapasitedeler. Onlar icin degmez ben yaptim nldu geriye sadece sinir bozuklugum kaldi sinir krizine girip duruyorum. Degmez bunlar insan degil. En temizine bile inanmiyorum artik. Hersey sorunsuz diyodumya sorunsuz oldugu halde yuzume carpildi biseyler..
Nasıl yani cnm dur bi yaa okdr kolay mı hayırdır ne oldu

İş güç sıkıntısı cnm tam düğün üstü işimle ilgili sıkıntılar çıktı ofisin kapanma ihtimali söz konusu ha deyince de iş bulamıyorsun tam paranın lazım oldugu zamanlar
Sıkma canını rabbim güzel kapılar açar inşallah daha iyi bir yer olur en kısa sürede canım

Nasıl yani kuzum :KK43:

Noldu hayirdir canim ya

Kızlar inanin degmez erkekler sevilmeyi haketmio hakeden belki %10 luk bi kisim. Cunku onlara gore bunlar oyun ask mesk tamamen oyun karsisindaki kirilirmi gucenirmi die bisey yok asla. Hicbi erkek buyumuyo. Onlar her kizla yatip kalkinca ya gecmise mi takilcaksin oluo biz yatinca sen cocuklaeimin annesi olcaksin yatamazsin oluyo. Lanet olsun bu düzene destekleyen o erkek annelrinin de Allah belasini versin. Bizim gibilerden adam olmaz biz varya hani bakire olup her halti yiyenlerden olcaktik o zaman yaranirdik anca..
Artik hicbi sekilde ne aska ne guvene inancim kalmadi. Siz de uzulmeyin ben kendimi yedim bitirdim hersey dört dörtlük olsun die sonuc? Degmezmis simdi bize diyolardiya kizlik zari diktirmek kendine hakaret erkekler haketmio yapmayin die su an katiliyorum onlara degmesmis kendime o aciyi cektrmeye

X