- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.661
O oturamamk bizi mahvediyodu dayan sabir canimKızlar oturamamak ne kadar zor yaa araba kullanabiliyor muydunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O oturamamk bizi mahvediyodu dayan sabir canimKızlar oturamamak ne kadar zor yaa araba kullanabiliyor muydunuz
Ya bende onu soracaktım ne zaman yapabiliriz ya sinirleniyorum artık bu durumabugun agda yaptim kizlar ben ust tarafi agda yaptim alt tarafi epilator aletiyle aldim cok rahatladim ya cok dikkat ettim ama
Ne olduuuuBen cok iyi değilim yaa gün bitmeden yeni dertler tasalar çıkıyor Allah hepimize yardım etsin inş
Sagol cnm Allah hepimize yardım etsin inşDaisyyg neden öyle dedin canım umutsuz olma her ne derdin varsa Allah yardımcın olsun
İş güç sıkıntısı cnm tam düğün üstü işimle ilgili sıkıntılar çıktı ofisin kapanma ihtimali söz konusu ha deyince de iş bulamıyorsun tam paranın lazım oldugu zamanlarDaisyyg özel değilse bizimle paylaş kuzum dertler paylaşıldıkça azalır
Nasıl yani cnm dur bi yaa okdr kolay mı hayırdır ne olduKızlar bi dert de ben ekliyim. Ben bosanicam galiba. Size sunu söyleyebilirim nolur kendinize strese sokmayin erkekler cok pis varliklar her an her cirkinligi yapabilcek kapasitedeler. Onlar icin degmez ben yaptim nldu geriye sadece sinir bozuklugum kaldi sinir krizine girip duruyorum. Degmez bunlar insan degil. En temizine bile inanmiyorum artik. Hersey sorunsuz diyodumya sorunsuz oldugu halde yuzume carpildi biseyler..
Sıkma canını rabbim güzel kapılar açar inşallah daha iyi bir yer olur en kısa sürede canımİş güç sıkıntısı cnm tam düğün üstü işimle ilgili sıkıntılar çıktı ofisin kapanma ihtimali söz konusu ha deyince de iş bulamıyorsun tam paranın lazım oldugu zamanlar
Nasıl yani kuzumKızlar bi dert de ben ekliyim. Ben bosanicam galiba. Size sunu söyleyebilirim nolur kendinize strese sokmayin erkekler cok pis varliklar her an her cirkinligi yapabilcek kapasitedeler. Onlar icin degmez ben yaptim nldu geriye sadece sinir bozuklugum kaldi sinir krizine girip duruyorum. Degmez bunlar insan degil. En temizine bile inanmiyorum artik. Hersey sorunsuz diyodumya sorunsuz oldugu halde yuzume carpildi biseyler..
Canim benim benim uc ayi gecti yaptim ben asagi tarafa yine agda vurmadim nolur nolmaz diye epilator aletiyle aldim elle tutulunca gerilmesin diye bence bi sknti olmuyoYa bende onu soracaktım ne zaman yapabiliriz ya sinirleniyorum artık bu duruma
Neyin var canimSagol cnm Allah hepimize yardım etsin inş
Hadi ya is yerinmi kapanicak ay uzuldum ya simdi is bulmakta cok zor yaİş güç sıkıntısı cnm tam düğün üstü işimle ilgili sıkıntılar çıktı ofisin kapanma ihtimali söz konusu ha deyince de iş bulamıyorsun tam paranın lazım oldugu zamanlar
Noldu hayirdir canim yaKızlar bi dert de ben ekliyim. Ben bosanicam galiba. Size sunu söyleyebilirim nolur kendinize strese sokmayin erkekler cok pis varliklar her an her cirkinligi yapabilcek kapasitedeler. Onlar icin degmez ben yaptim nldu geriye sadece sinir bozuklugum kaldi sinir krizine girip duruyorum. Degmez bunlar insan degil. En temizine bile inanmiyorum artik. Hersey sorunsuz diyodumya sorunsuz oldugu halde yuzume carpildi biseyler..
Nasıl yani cnm dur bi yaa okdr kolay mı hayırdır ne oldu
Nasıl yani kuzum
Kizla burdan yazmak istemiyorum ozelden birinize yazim kopyala yapstr yapin birbirinize olurmu burda gormesin simdi.Noldu hayirdir canim ya
Tamam cnm yaz gönderirizKizla burdan yazmak istemiyorum ozelden birinize yazim kopyala yapstr yapin birbirinize olurmu burda gormesin simdi.