- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- Konu Sahibi Masalruya6
AYnen canım gönlümce süslemiş olucam :)Aa cok tatliymis canim bencede olabilir bide kendin yapcaksan daha guzel olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYnen canım gönlümce süslemiş olucam :)Aa cok tatliymis canim bencede olabilir bide kendin yapcaksan daha guzel olur :)
Ya birde kargo parasınıda alıcıya ödetiyorlar azda değil 40 tl dedi yani kendim yaparım daha iyi :)Ozmn oyle yap riske atma nolur nolmaz onalr da cok güven vermişti garantilemişlerdi sorun olmadan gelecek diye ama olmadı en iyisi görerek alıp hazırlamak yada hazırlatmak sukulentleri
ivit kuzum cumartesi öğrendimmmKız sen hamilemi kaldın
var var , tam ümidimi kesmiştim bu ayyy ama olmaz diyodum , şeytan dürttü adetime 1 gün kala yumurtlama testi yaptım çıktı , sonra gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükr yaaEvet evet ben de sen dedikten sonra baktımmondan var
Soğal kuzum benimmm amin inşallah , darısı artık senin başına tabi ilk önce evliliğin tadını çıkartGecmis mesajlarina baktim canim evet hamilee ayyyy gözünaydın Allah anali babli buyutmeyi nasip etsin insallah hemencecik kucagina al yavrunu bizede nasip etsin Allah insallah balbocegi35
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :) Güzel bi duygu di mi ya gebe olduğunu öğrenmek :) böyle bi şaşkınlık beraberinde tarifsiz mutluluktur diye düşünüyorum hepvar var , tam ümidimi kesmiştim bu ayyy ama olmaz diyodum , şeytan dürttü adetime 1 gün kala yumurtlama testi yaptım çıktı , sonra gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm çok şükr yaa
Cok değişik bir şey olsa gerek o his bambaşkadır sanırım Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın inşAllah güle güle büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :) Güzel bi duygu di mi ya gebe olduğunu öğrenmek :) böyle bi şaşkınlık beraberinde tarifsiz mutluluktur diye düşünüyorum hep
Şok geçirdim desem , elim ayağım titredi , anneme söyledim inanamadı , hayır yoktur bekle adetin geçsin dio , anne var diyorum testlerde çıktı hayır hayır adetin geçmesi lazım dio hala snra 2. konuşmamızda gerçekten var mı dioAllah güle güle büyütmeyi nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :) Güzel bi duygu di mi ya gebe olduğunu öğrenmek :) böyle bi şaşkınlık beraberinde tarifsiz mutluluktur diye düşünüyorum hep
Haha ya oyle bi reklam vardi evet biz elde dikimciyizsetina dikiş makinesi her genç kızın rüyası mıydı bi reklam vardı eski reklam kuşağı
ayy aminn kuzummmCok değişik bir şey olsa gerek o his bambaşkadır sanırım Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın inş
Gunaydin canimmm insallahKızlarr günaydın umarım bugün herkes için güzel bir gün olur
Ayyyyyyyy hamilemisin yaaa gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsingeldimmmm ki
Sağol kuzummmmm aminnnnnAyyyyyyyy hamilemisin yaaa gozun aydin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Takma kirpik kesin olsun unutma onu gozler daha guzel gozukuyoEvet canim hepsine katiliyorum
ne iş gızlar ?Takma kirpik kesin olsun unutma onu gozler daha guzel gozukuyo
Amin insallah yaCok değişik bir şey olsa gerek o his bambaşkadır sanırım Allah hepimize hayırlısıyla yaşatsın inş
ne guzel ya alla saglikla kucaginiza vermeyi nadip etsin insallahŞok geçirdim desem , elim ayağım titredi , anneme söyledim inanamadı , hayır yoktur bekle adetin geçsin dio , anne var diyorum testlerde çıktı hayır hayır adetin geçmesi lazım dio hala snra 2. konuşmamızda gerçekten var mı dio
Eşime de çok güzel süpriz yaptım , işteydi gececiydi o gün. Hediye kutusunun içine bebek pabucu , emzik ve testleri koydum snra paketledim , zaten doğum gününe az kaldı sürekli bana bunu al şunu al diyodu snra kamerayı açtım hediyeyi açarken ama şok geçirdi, yemin et , valla mı , alla babamı oluyorum , ciddi misin şaka değil dimi dedi Çok güzel bir duyguymuş öğrenmek ya , isteyen herkes tatsın bunu inşallah
Senin gelinliğin nasıldı balboceği göndermiştin ama unuttum ben A mı prenses mine iş gızlar ?
prensesti kuzum benimkisi, a istiyordum ama planlandığı gibi olmuyor bazı şeyler , ben a kesimin içinde kaybolmuştumSenin gelinliğin nasıldı balboceği göndermiştin ama unuttum ben A mı prenses mi
valla makyaj elinizden geliyor ise kendiniz yapın kızlar , kuaförlerin çoğu başarılı değil bu konu da, ben çok pişman oldum açıkçası. Fotoğraf çekiminde makyajımı kendim yaptım sonra kuaföre saçımı yaptırmaaya gittiğimde herkes çok beğendii aa kendin mi yaptın makyajı , müşterileri geldi kime yaptırdın ona yaptırayım falan demişlerdi , keşke düğünümde de yapsaydımBogazmanzarasi icin gelinlik makyaj fikirkeri:))