- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- Konu Sahibi Masalruya6
- #2.401
Ben oraya her girdiğimde saldırıya uğruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oraya her girdiğimde saldırıya uğruyorum
Ben bugün ders calistim simdi devam ediyorum tezi yazmaya pub g ye kisa bi molaBende oyunun bagimlisi oldum ne sarj dayaniyo ne internet cikamiyorum
Senin susturamazlar xxomm benim konuscaksin seni susturcak olana ben celallenirimAynen bi ben kaldım galiba susması gereken
Doğru yoldasın darısı bana işsizlikle mücadele etmem lazım artık yaBen bugün ders calistim simdi devam ediyorum tezi yazmaya pub g ye kisa bi mola
farkettim onu sağol canım valla haksızlık tahammülüm olmayan bir şey susamıyorum ama anlamıyorlar beni :/Senin susturamazlar xxomm benim konuscaksin seni susturcak olana ben celallenirim
Haha evet depar atmam lazimDoğru yoldasın darısı bana işsizlikle mücadele etmem lazım artık ya
Bisey olmaz canim heleki o kadar az kandan hicbisey olmaz o dikim yerinin kanidir sonucta ipler hareket ettilce sürtüo yani. Korkmaonuncu günüm bugün bir sızlama vardı zaten yani bozulmamıştır değil mi çünkü arka kısma yakın yerden olmuş gerginlikten geldi galiba ne yapayım şimdi var mı bir tavsiyeniz
Döverim ben onlariii üzülme sennfarkettim onu sağol canım valla haksızlık tahammülüm olmayan bir şey susamıyorum ama anlamıyorlar beni :/
Himm sen tezini tamamla cok oyanmistin zatenBen bugün ders calistim simdi devam ediyorum tezi yazmaya pub g ye kisa bi mola
Korkma canim bisey olmamistir zarin arkasinda kalan kan geliyomus bazen orani temizlerkende yikandiktan sonra pecetyle tampon yapar gibi kurulabenim biraz önce çok az kanamam oldu peçeteye baktım bir damla bile değil temizlenirken oldu ne hissedeceğimi şaşırdım
Canim bisey olmamistir bisey yapmana gerek yok canim korkmaonuncu günüm bugün bir sızlama vardı zaten yani bozulmamıştır değil mi çünkü arka kısma yakın yerden olmuş gerginlikten geldi galiba ne yapayım şimdi var mı bir tavsiyeniz
Bende birsuru sey kacirmisim oku oku zor bitirdimKuzum ben de arada girip bakıyorum bayadır giremiyordum aslında dün okudum tüm yazılanları arada bir sürü kaçırmışım
O halay anını canlandırıyorum da :) AY ne fenayız yaa aklımıza neler geliyorKizlar doktordan olumlu cevabini aldigimdan beri icim bi hoş :) foruma daha bi rahat giriyorum stres olmadan:) ama hala icimde ukte kaldi halay cekmek :)
Vaktini harcadığına değmez onlara boşverfarkettim onu sağol canım valla haksızlık tahammülüm olmayan bir şey susamıyorum ama anlamıyorlar beni :/
Bence de birsey olmaz cnm endişelenmebenim biraz önce çok az kanamam oldu peçeteye baktım bir damla bile değil temizlenirken oldu ne hissedeceğimi şaşırdım
Elimde olsa azıcık keşke :)Vaktini harcadığına değmez onlara boşver